Trafik polisi arabayi durdurmus ve egilip sormus: -Ehliyet ruhsat lutfen Tabi buyrun demis sofor ve vermis. Polis bakmis bir problem yok. -Pekii demis polis, cevre vergisi pulu? -Burada, buyrun demis adam. -Ilk yardim cantaniz var mi? demis polis. -Tabii deyip bagaji acmis adam. Polis bakmis icinde eksIk yok. -Yangin sondurucu? -Burada buyrun. -Zincir? -Derhal cikarayim buyrun. Polis daha sonra tekrar sormus: -Mezdeke kaseti var mi? Sofor cok sasirmis. -Evet var buyrun demis. Polis: Tamam siz onu takin teybe ve sesini acin
demis ve baslamis polis oynamaya. Soforun saskinligi daha da artmis ve dayanamamis sormus. -Hayrola memur bey? Polis cevap vermis: -Ee essek degilsin artik takarsin bi 20 milyon...
yorumlarınızı bekliom arkadaşlar
çok güzel bir fıkra. polis arkadaşların gücüne gitmesin ama sadece bir fıkra
doğru sana katılıom arkadaşım ben onu yazmaya unutmuşum saol
arkadaşım anlattı bir polis sadece ilk yardım cantasında iğne olmadığı için ceza yazmış.Canım Türkiyemin Türk Polisi
arkadaşım anlattı bir polis sadece ilk yardım cantasında iğne olmadığı için ceza yazmış.Canım Türkiyemin Türk Polisi
SENİN ARKADAŞIN SANA YALAN SÖYLEMİŞ.ŞİMDİ ARKADAŞLAR İLKYARDIM ÇANTASINDA İĞNE OLMADIĞI İÇİN CEZA YAZAN POLİS SİZE GARİP GELİYODA TRAFİKTE HER TÜRLÜ KURAL İHLALİNİ YAPAN SÜRÜCÜLER YADA BU İHLALLERİ YAPARKEN YAKALANIP POLİSE CEZA ÖDEMEMEK İÇİN G....T...NÜ YADİĞİM AYAKLARI YAPAN KARAKTERSİZLER NEDEN NORMAL GELİYO.YOK EĞER BUNLAR NORMAL DEĞİL YADA BEN NE KURAL İHLALİ YAPARIM NEDE POLİSE YALAKALIK DİYOSANIZ BENİM DİYECEK BİŞEYİM YOK.AMA Bİ DÜŞÜNÜN ARABA KULLANIPTA BUNLARI YAPMAYAN KAÇ KİŞİ ÇIKAR ARAMIZDA.BİZİM MİLLETİMİZ HİÇBİR KURALA UYMAYAYIM ARABAMI İSTEDİĞİM YERE PARKEDEYİM YANİ TARFİKTE KAFAMA GÖRE TAKILAYIM AMA POLİS BANA CEZA YAZMASIN İSTİYOR.YA BUNLAR AVRUPADA YAŞASA NASIL ARABA KULLANACAKLAR MERAK EDİYORUM.ASLINDA YAZDIKLARIMIN KONUYU AÇAN ARKADAŞIN FIKRASIYLA Bİ ALAKASI YOK.AMA ŞU İĞNE YÜZÜNDEN ARKADAŞI CEZA YİYEN ARKADAŞ KONUYU HEMEN POLİSİ ELEŞTİRME BOYUTUNA TAŞIDIĞI İÇİN BENDE KENDİ FİKİRLERİMİ YAZMA İHTİYACI HİSSETTİM.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme