Şimdi Ara

gülmekten yerlere yattım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yemin ederim midem bulandı ve hayattan soğudum.
  • herife bak tipiniz kim ya
  • Yüzümde bi tebessüm bile oluşmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

yemin ederim midem bulandı ve hayattan soğudum.

Aynen. İğrenç ötesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: justkilled

allah aşkına şurdaki yorumları bi okuyun adam neler neler demiş (en altta yorumlar var)
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001228403342#!/album.php?profile=1&id=100001228403342

o adam öyle demişte o aadam keser la onu görse

• http://www.facebook.com/profile.php?id=100002008664451&sk=wall#!/photo.php?fbid=163711803679765&set=a.123511734366439.34445.100001228403342

Burdaki yorumuna bak adamın. Ben onun o saçını sakalını bıyığını ...... neyse..
  • fotolarında eski hali var bildiğin 40-50 yaşlarında adammışımış
  • ak parti hayranları
    cübbeli hayranları
    stv
    kate ryan
    fifa

KUR'AN-I Kerim, Bursa, SAADET PARTİLİYİZ, Edeb Dairesi İçinde İnsana Dâir Her Şey, Said Nursi Bediüzzaman, nur cemaati, Cübbeli Ahmet Hoca, Kurtuluş İslam'da, KURAN AHLAKI YERYÜZÜNE HAKİM OLACAK, Çete Savaşları, Vakit Gazetesi, derviş zaim, Hz. Mevlâna, Necip Fazıl Kısakurek, Ibretli Sözler, EZEL, Yuhh Bee, Ak Partiliyiz, VidyoTv, M-A-H-İ-R-M-A-T-İ-K---- FUN- CLUP, Müzik Dinlemeyi Sevenler, Amasya, ManyaX GenÇLiK Full Time PicHliK xD, Osmanlı İmparatorlugu, Hak yolu ehli sünnet vel-cemaat, Samsung Social Hub, Samsung Mobile, Araba.Com, BeYtÜşŞeBaP GeNçLiK, Inoar Professional Türkiye, இܓ இܓ peygamber efendimiz sav. gülleriஇܓ இܓ, Animated Islamic Greetings ♥, ALLAH'ım, Seni Çok Seviyoruz, Her Canli Ölümü Tadacaktir, Sinekli Bakkal (Ceyhun Ali Terlemiş tarafından), Aşka aşığım ben, Sevdaya sevdalı..., Peygamber Efendimiz Hz Muhammed (S.A.V), Asfalya, Kuaför, Yiğit Adam Muhsin Yazıcıoğlu, BAŞÖRTÜLÜ ANALARI YEMİN TÖRENİNE ALMIYORSAN,ÇOCUKLARINI DA ASKERE ALMA..!!!, KomiKaze, %100 OSMANLl, ARZU FİLM MÜZİK YAPIM A.Ş, Cübbeli Ahmet Hoca [Ahmet Mahmut Ünlü], Cübbeli Ahmet Hoca Efendi, Adalet Ve Kalkinma Partisi / Ak Parti, TÜRKİYE VE İSLAM ALEMİNDEN VİDEOLAR, Çağdaş Değil; Çağ Açip, Çağ Kapatanlariz, Türkiye, Basini Dik Tut Bacim Sen "Ayet" Taşiyorsun, klavye mücahitleri, Yeni Akit Gazetesi, Samanyolu Fanları, TaRihSeL Ve BeLgeSeL **ViDeOLaR**, Ehl-i Sünnet Ve'l Cemaat, TEFEKKÜR, Namaz, Menzil, ''İNNEDDİNE İNDALLAHİL İSLAM'', >.MuHaBBeT DiYaRı.<, Ahlaksiz Kanal D Kapatilsin, "TENBiH'ÜL GAFiLiN - Bustan'ül ARiFiN", Ahir Zaman... ve 49 tane daha
    +
    ARZU FİLM MÜZİK YAPIM A.Ş'da çalışıyorO.T.E.K MAKEDONIAS'da Television-Radio okudu Tetovë, Tetovo, Macedonia'da yaşıyor Arapça, Rusça, Türkçe, Makedonca biliyor Memleketi Resen, Resen, Macedonia

bide tipe bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angorya -- 13 Şubat 2011; 19:12:16 >

•  gülmekten yerlere yattım
  • kadınsı erkeğim lezbiyenim
  • Bence Mustafa Doğan fan glab kurak.

"doğanay ne olursan ol bir abi niyetiyle omzuma başını yaslayıp saçlarını okşamak isterim tamamen iyi niyetli olarak.sen sevgiye ihtiyacın var işte bu yüzdende o sevgiyi ararken kötü niyetli adamların eline düşmüşün seni kız gibi etmişler oysa ben seni aslına döndüreceğim abine güven .canımın içi kendine iyii bak."

Adam uçmuş.
  • biri bunu insanlık adına yok etmeli
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.