Bildirim
Gülmicekseniz Bi Yardım €der misiniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
profilime tıkla orada avatarım var aşşağılara doğru orda kare gibi bişey var avatarımı seç yazıyo ona tıkal seç oradan bitane oluyo -
-
BU forum sadece knightonline dan ibaret deildir.
Biraz arastırmacı olalım ustte arama butonunu kullanalım.
Senin yasadıgın sonucu daha önce yasayan binlerce kisi var
http://forum.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm -
quote:
Orjinalden alıntı: readymade
profilime tıkla orada avatarım var aşşağılara doğru orda kare gibi bişey var avatarımı seç yazıyo ona tıkal seç oradan bitane oluyo
resmimi şimdikiyle deyiştir mi yapıyım yoksa urlmi? deyiştir yaptım avatarımı secdende seri1 yaptım sectım bı tane olmadı -
quote:
Orjinalden alıntı: refika_drt
quote:
Orjinalden alıntı: readymade
profilime tıkla orada avatarım var aşşağılara doğru orda kare gibi bişey var avatarımı seç yazıyo ona tıkal seç oradan bitane oluyo
resmimi şimdikiyle deyiştir mi yapıyım yoksa urlmi? deyiştir yaptım avatarımı secdende seri1 yaptım sectım bı tane olmadı
kendin resim koyacaksan 62x62 olsun şimdikiyle değiştir de
-
yeri değil
-
quote:
Orjinalden alıntı: PsYcHoAlonE
kes lan ! adam bilgilendirilmek istemiş hemen ne ban diyon kırarım ağzını sen annenden herşeyi bilerekmi çıktın asıl sana
yeri değil
-
quote:
Orjinalden alıntı: PsYcHoAlonE
yeri değil
amacın ne?
gerçi avatarındaki resimden nasıl biri olduğun belli ama neyse
-
-
Yaptıkdan sonra ygula dicen tmm demicen -
Oldugun da mutlaka söle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X