Ya ne Manga'sı. Manga daha dünkü çocuk. O müzikle, o sesle zaten Eurovision'da hiç şansları olmaz. Eurovision'da yöresel ezgilerden uzak parçalar iş yapmaz. Muhakkak kendi ülke kültüründen bir şeyler taşımalı. Bkz: Sertab, Helena. Keza Athena'nın müziklerinde de bu izler mevcuttu. Yukarıda bahsi geçtiği gibi Tarık Mengüç'ün şakşuka gibi bir şarkıyla ve dansçılarla oraya gitmesi Gülseren'den çok daha iyi olurdu. İlk 3 garanti olurdu. Bundan sonraki adayların yurtdışında bazı ülkelerde yapıldığı gibi Popstar tarzı bir yarışmayla belirlenmesi daha doğru olur. O kadar uzun soluklu olması da gerekmez. 3-4 haftada sonuçlandırılabilir. Gülseren'den çok daha iyi adamların orada kendini göstereceğinden eminim. Cümleten Rimi Rimi Ley...
quote:
Orjinalden alıntı: afganaf
Ya ne Manga'sı. Manga daha dünkü çocuk. O müzikle, o sesle zaten Eurovision'da hiç şansları olmaz. Eurovision'da yöresel ezgilerden uzak parçalar iş yapmaz. Muhakkak kendi ülke kültüründen bir şeyler taşımalı. Bkz: Sertab, Helena. Keza Athena'nın müziklerinde de bu izler mevcuttu. Yukarıda bahsi geçtiği gibi Tarık Mengüç'ün şakşuka gibi bir şarkıyla ve dansçılarla oraya gitmesi Gülseren'den çok daha iyi olurdu. İlk 3 garanti olurdu. Bundan sonraki adayların yurtdışında bazı ülkelerde yapıldığı gibi Popstar tarzı bir yarışmayla belirlenmesi daha doğru olur. O kadar uzun soluklu olması da gerekmez. 3-4 haftada sonuçlandırılabilir. Gülseren'den çok daha iyi adamların orada kendini göstereceğinden eminim. Cümleten Rimi Rimi Ley...
cok haklısın bence. yoresel ezgiler.. mesela pet shop boys - go west.. bu sarki zati tam turkiyeyin ihtiyaclarini anlatiyor.. veya depeche mode - judas.. tarık menguc de olurdu..
Ferhat Güzel - Kalp Yangını
pentagram derim...dağıtırlar piyasayı...zardanadam da iş yapar (gülserenden daha ii derece alacağı kesin )
Candan Erçetin,Burcu Güneş,Kenana Doğulu olabilirdi.Ama bunlar sadece fantazi,yani asla gerçekleşemeyecek.Çünkü Erovizyon amatör şarkıcı yarışmasıdır.
Bence Sezen ve Nazan birbirlerine kapris yapmayı bırakmalı ve Türkiye için ikisinin ortaklaşa yazdığı,bestelediği bir şarkı oluştumalı.
Solist zaten bulunur.
TARKAN
quote:
Orjinalden alıntı: nerazzuri
pentagram derim...dağıtırlar piyasayı...zardanadam da iş yapar (gülserenden daha ii derece alacağı kesin )
joss stone da olabilir joss yauw joss yauw jossss aaah ahhh
abi onu bunu bilmem eer bu sahsın veya grubun turk olmasına grk yoqsa ben bi rock grubu olan system of a down derdim belki cok sacma ama bu benim fikrim
** MELIH KIBAR
tarık mengüç cuk otururdu
quote:
Orjinalden alıntı: Faux Carnival
TARKAN
birincilik garanti ama pek sevmem keratayı ben ülkem için ha ülkem demişken bi adam vardı "ülkem oy güzel ülkem senden vazgeçemem ülkem oy güzel ülkem" diyodu kim yaw o o da katılsa olur
quote:
Orjinalden alıntı: helloween
evt arkadaşlar şımdı ben diyorumki bu Gülseren rimirimiley i soylemeseydi.. türkiyenin bağrından biri kopsaydı.. ünlü 1i yazmış oldugu parçayı yazmasaydıda orda turkiye için yarışsaydı.. bizde izleseydik göğsümüz kabarsaydı.. kimi isterdiniz..? ben herzamanki gibi depechemode isterdim.. david bowie de olabilir o karizmatik insan.. pink floyd..rolling stones.. queen,radiohead felan veya kimm.. rammstein? manga? mor ve ötesi?...
KISACASI HAYALINIZDEKI grupları veya şarkıcıların resımlerıyle beraber ısmını yazınız.. yarattımız sinerjiye bu alandada devam etmiş olalım
hoca ne sayıklıon sen ya aklın başında mı
evt aklım başımda yarattığım sinerji devam ediyor gormuyonmu o kadar cevap yazıldı ne güzel mesajlaşıyoruz
ibrahim tatlises... tek gecerim .. bi kari kediyi bu haydi soyleyi okusaydi walla 100% yle birinci olurduk
+1
quote:
Orjinalden alıntı: hypnosis
tarık mengüç yapar ya walla ole bi oylama olsa favorim tarık mengüç olur
bence ' AJDAR' nane parçasıyla katılsın
atena olabilrdi
mor ve ötesi de olurdu dimi..?
Yaw arkadaşlar müslüm baba varken tartışmaya ne gerek var,karizma desen onda,ses desen onda,paramparça desen onda,yanına sahneye bi kaç jiletçiyi koydumu al sana sahne showunun en babası,bence müslümü yollayak