Şimdi Ara

GÜLSEREN'in yerine hayallerinizdeki isim türkiye için?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evt arkadaşlar şımdı ben diyorumki bu Gülseren rimirimiley i soylemeseydi.. türkiyenin bağrından biri kopsaydı.. ünlü 1i yazmış oldugu parçayı yazmasaydıda orda turkiye için yarışsaydı.. bizde izleseydik göğsümüz kabarsaydı.. kimi isterdiniz..? ben herzamanki gibi depechemode isterdim.. david bowie de olabilir o karizmatik insan.. pink floyd..rolling stones.. queen,radiohead felan veya kimm.. rammstein? manga? mor ve ötesi?...

KISACASI HAYALINIZDEKI grupları veya şarkıcıların resımlerıyle beraber ısmını yazınız.. yarattımız sinerjiye bu alandada devam etmiş olalım

• resim koymasanızda olur aslında ben çok merak ediyorum kimi söyliyeceksiniz
  • nası ya türkiyeyi yabancı birimi temsil edecek
  • ben temsil ediym. en kötü 13. oluruz..
  • yabancı biri deilde yani yabancı biri türk olsaydı... mesela m. jackson türk olsaydı.. avrupada yaşasaydı.. ama adı m.jackson kalcaktı tabi.. biz onu cağırsaydık deseydık boyle 1şarkı yaz temsil et bizi... sonra eurovision finallerde thriller veya billie jean felan calsaydı.. mest olsaydık kötümü olurdu.. sizce kim olsaydı... yani durum boyle
  • o zaman senin nickine de uygun olsun helloween olsun
  • harbi ben bu nicki helloween grubu icin kullanmiyom.. bu nicki secmemin nedeni ta 6sene oncesine garip bi olaya dayanir.. cok gariptir fazla gariptir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • keşke Mahmut Tuncer olsaydı....en azından anlamlı bir şarkı dinlerdik.......
  • kemik oyumuz 13.lüğü garantiliyor nasılsa ben BANU BALKON ve neremi beremi adlı şarkısı ile diyorum
  • tarık mengüç ve şakşuka ekibi arkada danscı şoparlarla falan bu işi kıvırırlardı. kulağa ilk önce çokacayip geliyor ama o yarışmadaki gruplarla falan kıyaslayın acayip farklı bir havaları var içten ve sıcaklar ayrıcana.ilk 5 garanti idi. seçimi şöle yapsalar mesela her sene çıkış yapan sanatçılardan birini ilk albümü olcak tabiki gönderseler mesela bu senenin adayları yalın , mor ve ötesi ,şakşuka olsaydı birde. beenim oyum romanlara (romanyada n 12 puanları var hem garanti )
  • tarık menguc cok sıcak kanlı ama saksuka gıbı bı sarkıyıda bıdaha yapamazdı nerde onda o yetenekki o sarkıyı o mu yapmıstı onuda bılmıyom( zatı sarkı sarkı deılde )
  • tarık mengüç yapar ya walla ole bi oylama olsa favorim tarık mengüç olur
  • 2003'te Pop'la 1.'liği aldık
    2004'te Rock-Ska-oryantal karışımı bir tarzda 4.'lüğü aldık onun yerine şöyle tam bir rock tarzı oturtsaydık, bence daha iyi olurdu)
    2005'te ise bana göre 2 seçenek vardı:

1-2004'te yapamadığımız güzel bi tarz oturtarak yapacağımız rock müzik(bu Avrupa'daki vizyonumuzu "vay be , Türkiye rocker olmuş heralde, her see rock'la geliyorlar. Ama bu sene daha iyi olmuş"a taşırdı.
    2-Arabesk'in damarına vururduk. Bu da pop ve rock'tan sonra tamamen farklı bir tarz olarak Türkiye'nin ne kadar büyük bir kültür mozaiği olduğunu anlatırdı.

TRT 3. seçeneği seçti
  • Valla rockla çıksak pek tutmazdı bence bu sene gördük 4-5 rock grubu çıktı ama ilk 5'e giremediler. En garanti yol hareketli, ilk dinleyişte insanı saracak parçalarla çıkmak mesela bu işi mustafa sandal yapabilir, istersen dağlar der 4-5 güzel kız da yanında dans edip frikik verir sonra gelsin oylar. Bu arada İsveç'i anlamıyorum dünya çapında In Flames,Dark Tranquillity gibi grupları var ama onlar tanınmamış kişilerle çıkıyolar. In Flames'in ismi yeter be
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Storm

Valla rockla çıksak pek tutmazdı bence bu sene gördük 4-5 rock grubu çıktı ama ilk 5'e giremediler. En garanti yol hareketli, ilk dinleyişte insanı saracak parçalarla çıkmak mesela bu işi mustafa sandal yapabilir, istersen dağlar der 4-5 güzel kız da yanında dans edip frikik verir sonra gelsin oylar. Bu arada İsveç'i anlamıyorum dünya çapında In Flames,Dark Tranquillity gibi grupları var ama onlar tanınmamış kişilerle çıkıyolar. In Flames'in ismi yeter be

in flames oraya çıksa ilk 10a bile giremez.yarışmanın formatına uygun değil.gördün biri (sanırım norveç) rock'n rolla katıldı bişey olmadı.sonuçta en kötü rock'n roll şarkısı o yunan şarkısından iyidir.bi de üstüne sen brutal çıkarsan insanlar noluyo bu adam niye böğürüyo ııyyy iğreeenççç der

• tarık mengüç gitse bencede ii olurdu. elemanlar şopar havasıyla götürürlerdi işi.
  • Trt genel müdürü bile şarkı seçildiği zaman şarkının ismini ''Limi Limi Ley '' dedi ve bu şarkı bizi temsil etti...
  • karizma + ses sahibi bir grup çıkabılırdı.. rimi lay loy
  • En kotu durumda 13. oldugumuza gore adam gibi biri cıksaydı ilk uce girerdik heralde.Bende tarık menguc veya manga cıksın diyebilirim. Yada zulfu livaneli.
  • Manga düşünülüyordu. Bende manga diyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.