En son sweden post ile aldım kocaman kutuya koymuslar telefonu uzerinede mp4 player yazmıslar gecti oyle
kaç günde görünüyor track isveç postasında ?
quote:
Orijinalden alıntı: bikızılderili
quote:
Orijinalden alıntı: 32huseyin32
Bende yakında denemek için bir ürün alacağım belki gelir :D 90 dolarlık bir telefon.
Kardeş belki değil geliyor gelmesinede arada benim başıma geldiği gibi başkalarınında başına gelebiliyor. Daha önceden getirttiklerimde sıkıntı yaşamadım bu ilk gümrüğe takılmam.
Araştırıp bir deneme yapacağım :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 32huseyin32
Bende yakında denemek için bir ürün alacağım belki gelir :D 90 dolarlık bir telefon.
Kardeş belki değil geliyor gelmesinede arada benim başıma geldiği gibi başkalarınında başına gelebiliyor. Daha önceden getirttiklerimde sıkıntı yaşamadım bu ilk gümrüğe takılmam.
daha önce nası yöntemler veya satıcılarla alışveriş yaptınız hocam ?
ürünü başta burdan takip ediyorsun yaklaşık 1 ay sürdü benim pttye düşmesi
SpeedySturm
kullanıcısına yanıt
Hocam daha önce yaptıklarım China Post, Hong Kong ile oldu ve hiç sorunla karşılaşmadm. Ürünlerin üzerinde "gift" yazıyordu gümrükten geçmişti. Bu neden takıldı bilmiyorum birazda şans işi hatta çoğunlukla şans hocam :)
quote:
Hocam daha önce yaptıklarım China Post, Hong Kong ile oldu ve hiç sorunla karşılaşmadm. Ürünlerin üzerinde "gift" yazıyordu gümrükten geçmişti. Bu neden takıldı bilmiyorum birazda şans işi hatta çoğunlukla şans hocam :)
o zaman bu x ray den geçiyor gümrük çok sıkı olayları falan hikaye :)
bikızılderili
kullanıcısına yanıt
Şansı artırmak tamamen satıcının elinde emin olun üzerinde ne olduğu yazan + tutarı belli olan paketler kolay kolay xraya girmez..
Getirilen telefonlarla imei kayit parasi 110 lira gibi birsey istiyorlarmis. Yinede karli oluyor mu getirmek?
quote:
Orijinalden alıntı: mathews
Getirilen telefonlarla imei kayit parasi 110 lira gibi birsey istiyorlarmis. Yinede karli oluyor mu getirmek?
Sanırım karlı oluyordur ben ucuzundan bir şey ısmarladım Mpie 707 model 191 tl ye bana mal oldu özellikleri bana göre yeterli..Şansımı deniyeyim dedim gelmezse kahrolmam ama burda aynı paralara ordan getirilmiş ucuz telefonlara 500-600 tl de vermem
alainn
kullanıcısına yanıt
Haklısınız hocam katılıyorum size, bu şansı arttırmak mümkün
İmei kaydı yaptırmak zorunda değilsin getirdiğin telefonlara bağlı o parayı ödemek. Ama neresinden bakarsan bak karlı olduğunu söylemek mümkün
http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=40 burda asagida "posta ile gelen ya da internet üzerinden satın alınan cihazlar kayıt altına alınmamaktadır." yaziyor nasil zorunda degilim simkarti tanimaz o zaman konusamazsin anlamadim bu isi birazda aciklar misiniz?
İmei kırma denilen olay benim dediğim. Sen kaydettirmek istiyorsan o başka ama kayıt yaptırmadan kırdırıpta kullanabilirsin. Paran cebinde kalmış olur. Hem imei kaydettirmek isteyince muhtemelen telefonunda vergisini alırlar diye düşünüyorum
quote:
hocam acaba kargoda bi gelişme var mı gümrük olayında acaba
yasaklı madde ise geri yollanır..çok yasaklı madde ise imha edilir..
Bizim ürün ilk kez kargoda göründü fakat sanıyorum bu seferde İsveçten geri postalanmış satıcı firmanın attığı mailde batarya yüzünden geçemedi diyor sanırım en iyisi pay pala itirazda bulunmak olur..
O TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office) 07/08/14 17:25 2014-08-07 17:25:00 The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SWEDEN (Yurt Disi) 07/08/14 23:50 2014-08-07 23:50:00 Send item abroad (EDI-received) Gonderi yurtdisina sevk edildi SWEDEN (Yurt Disi)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme