Şimdi Ara

Gümrüğe mi takıldım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aliexpress'ten verdiğim telefon siparişi 50 gün sonra Türkiye'ye giriş yaptı, satıcının taahhüdü ise en geç 39 gündü. Bende Alışveriş koruma süresinin bitimine yakın Dispute açtım, Şans o ki Sweden Post ile gelen ürün ertesi gün ptt'de göründü. Dispute hala açık vaziyette ve son durum bu. Telefon takıldı mı arkadaşlar bilenler yaşayanlardan cevap bekliyorum. Eğer takıldı ise ne yapmalıyım? Para iadem söz konusu mu ?

Bazı arkadaşlar" yurtdışı kabul geliş kaydı yapıldı" yazınca gümrükte takıldığını söylemekteler

Gümrüğe mi takıldım ?

• Evet gümrüğe sevk edilecek. Şansınız varsa teslim edilir. Ama çok düşük bir ihtimal.
  • Banada Sweden post a aktarıldı bilgisi yollandı yani bizim mal isveçe yollanmışmı oluyor ? İsveçte yaşayan arkadaşım orda gümrükte takılırsa aldırabilirmiyim acaba ?
  • abbet kullanıcısına yanıt
    O şansta zaten bizde yok hayırlısı bakalım
  • paket ukim'e gönderilecek,maket bıçakları ile cerrahi müdahale başlıyor şansınız çok az türkiyenin en iyi çalışan kamu kurumu ptt..sweden post da mimlendi artık geçen paket yok gibi..
  • Hocam hangi satıcıdan sipariş verdiniz?
  • Bu hocam satıcının dükkanıhttp://www.aliexpress.com/store/1266170

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bikızılderili -- 5 Ağustos 2014; 11:16:17 >
  • Ben Adana'da yaşıyorum, gümrük için İstanbul'a mı gidecem? Diğer bir sorum hocam gitmesem paket göndericiye geri yollanır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bikızılderili

Bu hocam satıcının dükkanıhttp://www.aliexpress.com/store/1266170

Adamla görüştünüzmü ? Gümrük konusunda önlem falan alıyormu diye ?
  • hocam takılınca onlar direk geri postalıyolar zaten geldiği yere. satıcıyla göndermeden önce dönerse paramı alırım diye anlaşmışmıydınız
  • alainn kullanıcısına yanıt
    Adamla daha görüşmedim gümrüğe takıldığı tam olarak belli olunca söyleyecem, zaten dispute u açmıştım
  • cmk10 kullanıcısına yanıt
    Postalıyorlarsa iyi, yoksa dediğiniz gibi bir gümrük durumunda geri dönüş için anlaşmamız olmadı, ama dispute u aktiflemiştim alışveriş koruma süresi bitimine yakın.
  • bikızılderili kullanıcısına yanıt
    Benim tahminim bu adam paketlemiş üzerine hiçbişe yazmamış yada smartphone yazmış, mecbur onlarda içini açıp bakmışlar..
    Adamla görüşüp üzerine şunu şunu yaz fiyatı 20 30 dolar yazdır desen belkide geçerdi telefon yinede şans tabi..
  • Benim aldığım yer hedşiye paketi yapıp içine fatura koymuyoruz demişti ama malzeme çinde takılmış direk bataryadan ötürü onlarda bu sefer sweden postla sallamış ama tarcking de görünmüyor henüz..büyük ihtimal takılacak gümrüğe
  • VirtualFrog kullanıcısına yanıt
    sweden post uzun süre trakingde görünmüyor kardeş, paket önce isveçe gidiyor ordan geri Türkiye'ye geliyor.
    Yapmış olabilir öyle bi aptallık, benim şüphem sweden post, çünkü aynı gün başka bir ürünümle bu paket Türkiye'ye girdi, diğeri HKydı. O ertesi gün elime kadar ulaştı bu gelemedi. En iyisi HK gibi. Swedenı 60 gündür bekliyorum, HK 13 günde teslim etti.
  • bikızılderili kullanıcısına yanıt
    Sweden genelde yavaşdır, HK hızlıdır ama iş burada satıcıda biter. Araba teyibi aldım paket gümrüğe girdi geldi teslim ettiler 2.6 tl aldılar. Paket üzerine bakıyorum hiçbişe yazmıyor, para bile yazmıyor. Öyle olunca gümrükçü açar bakar ama üzerinde ne olduğu yazsa parası yazsa bence gümrükçüler pek dikkat etmez..
  • Bende yakında denemek için bir ürün alacağım belki gelir :D 90 dolarlık bir telefon.
    Doğru diyon aslında üzerinde ne olduğu yazmayan kargonun takılma ihtimali daha yüksektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32huseyin32

Bende yakında denemek için bir ürün alacağım belki gelir :D 90 dolarlık bir telefon.

Kardeş belki değil geliyor gelmesinede arada benim başıma geldiği gibi başkalarınında başına gelebiliyor. Daha önceden getirttiklerimde sıkıntı yaşamadım bu ilk gümrüğe takılmam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.