Bildirim
Gümrüğe takılır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Takılacağını sanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kargo yöntemi olarak uluslararası kargo seçtiysen takılmaz. diğer özel kargolar bazen problem çıkartıyorlar bilerek..
fed-ex yazmışsın yeni gördüm.. birşey diyemeyeceğim.. yasal olarak takılmaması lazım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grck -- 6 Ağustos 2012; 9:33:35 > -
FedEx International Economy vasıtasıyla usa den geliyor ürün.quote:
Orijinalden alıntı: Grck
kargo yöntemi olarak uluslararası kargo seçtiysen takılmaz. diğer özel kargolar bazen problem çıkartıyorlar bilerek..
fed-ex yazmışsın yeni gördüm.. birşey diyemeyeceğim.. yasal olarak takılmaması lazım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Sniff
fed-ex yazmışsın yeni gördüm.. birşey diyemeyeceğim.. yasal olarak takılmaması lazım..
Anladığım kadarıyla kesin bir garanti yok bu konuda, telefon için kılıf aldım internet üzerinden ve herkes farklı birşey söylüyor baya bir ikilemde kaldım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: asterya
quote:
Anladığım kadarıyla kesin bir garanti yok bu konuda, telefon için kılıf aldım internet üzerinden ve herkes farklı birşey söylüyor baya bir ikilemde kaldım..
Uluslararası kargo olsaydı kesin geçer derdim de özel kargo olunca bilemiyorum cidden.. ama %95 sorun cıkacagını sanmıyorum.. -
quote:
quote:
quote:
Anladığım kadarıyla kesin bir garanti yok bu konuda, telefon için kılıf aldım internet üzerinden ve herkes farklı birşey söylüyor baya bir ikilemde kaldım..
Uluslararası kargo olsaydı kesin geçer derdim de özel kargo olunca bilemiyorum cidden.. ama %95 sorun cıkacagını sanmıyorum..
Takılması durumunda hakkımızı hukuki yollardan arayabiliyormuyuz peki?
-
İnternet üzerinden Live chat yada e mail ile rica et Kutunun üstüne ,GİFT yazsınlar o zaman bir sorun olmaz , 60 $ da zaten sıkıntı olmaz da işini sağlama almak istiyorsan dediğim gibi yap.quote:
Orijinalden alıntı: asteryaquote:
quote:
quote:
Uluslararası kargo olsaydı kesin geçer derdim de özel kargo olunca bilemiyorum cidden.. ama %95 sorun cıkacagını sanmıyorum..
Takılması durumunda hakkımızı hukuki yollardan arayabiliyormuyuz peki?
Alıntıları Göster
-
Yasal sınır 75$,€ bir sorun çıkacağını sanmıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: mq1n
İnternet üzerinden Live chat yada e mail ile rica et Kutunun üstüne ,GİFT yazsınlar o zaman bir sorun olmaz , 60 $ da zaten sıkıntı olmaz da işini sağlama almak istiyorsan dediğim gibi yap.
Alıntıları Göster
Gümrükte çıkan sorunlarda genelde ağırlıktan ve çok fazla parça olmasından kaynaklıdır.
Tek parça üründen bir sorun olması çok zor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Koray
İnternet üzerinden Live chat yada e mail ile rica et Kutunun üstüne ,GİFT yazsınlar o zaman bir sorun olmaz , 60 $ da zaten sıkıntı olmaz da işini sağlama almak istiyorsan dediğim gibi yap.
Ürün şu an kargoda artık geçti sanırım :) Elektronik cihazda değil sadece deri bir aksesuar (telefon kılıfı) buda takılırsa kargo şirketinin artniyeti aranır :) -
quote:
quote:
Ürün şu an kargoda artık geçti sanırım :) Elektronik cihazda değil sadece deri bir aksesuar (telefon kılıfı) buda takılırsa kargo şirketinin artniyeti aranır :)
hocam sorun çıkmaz bence rahat olyakında gelir o zaman ürün eline hayırlı olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gny*
Yasal sınır 75$,€ bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
Gümrükte çıkan sorunlarda genelde ağırlıktan ve çok fazla parça olmasından kaynaklıdır.
Ürün tek parça ve ağırlığı 300 gram.. -
quote:
quote:
quote:
Ürün şu an kargoda artık geçti sanırım :) Elektronik cihazda değil sadece deri bir aksesuar (telefon kılıfı) buda takılırsa kargo şirketinin artniyeti aranır :)
hocam sorun çıkmaz bence rahat olyakında gelir o zaman ürün eline hayırlı olsun
Teşekkürler yardımınız için , bekleyip göreceğiz artık yapacak birşey kalmadı :)
-
quote:
quote:
Ürün tek parça ve ağırlığı 300 gram..
takılmaz hocam -
takılmaz faturalı ve 75 euro altı oldugundanquote:
Orijinalden alıntı: 1komquote:
quote:
takılmaz hocam
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: PLinux
quote:
quote:
takılmaz hocam
Sağolun, ürün elime sıkıntısız bir şekilde ulaşır ise buraya edit ederim, bu konuda kafası karışık olan arkadaşlarada bir fikir verir..
Şimdilik takılmayacak gibi :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Castiel
takılmaz faturalı ve 75 euro altı oldugundan
Hocam, 75€ limitine nakliye ücreti dahilmidir peki? -
quote:
quote:
Hocam, 75€ limitine nakliye ücreti dahilmidir peki?
yok degıl dıye bılıyorum -
* Ya çok özür dilerim, pek bi alakasız olacak ama.quote:
Orijinalden alıntı: Castielquote:
quote:
Hocam, 75€ limitine nakliye ücreti dahilmidir peki?
yok degıl dıye bılıyorum
Alıntıları Göster
* 300 gr lık ve 60$ değerinde nasıl bi telefon kılıfı olabilir?
* Merak ettim sebepsizce, mümkünse bi link rica etsem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ca3sar
* Ya çok özür dilerim, pek bi alakasız olacak ama.
* 300 gr lık ve 60$ değerinde nasıl bi telefon kılıfı olabilir?
* Merak ettim sebepsizce, mümkünse bi link rica etsem.
99 liraya deri iPhone kiliflari var sanirim ondan. 300 gr brut agirligidir tahminen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- seiko orjinallik sorgulama
- süzme elektrik sayacı cezası
- sevgilisi olan birinden hoşlanmak
- vitaminler.com güvenilir mi
- lens nereden alınır
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- discord açıldı mı
- penis nakli
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X