Şimdi Ara

GÜMRÜK 5 PAKET SINIRI...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilindiği üzere, özel siparişler için yurtdışı 30 gün içinde 5 paket sınırı getirildi bir süre önce. 29 Kasımda yurtdışından bir ürün almıştım. Aralık ayı içerisinde 5 sipariş daha verdim, 4'ü elime ulaştı. 5.si de birkaç güne elimde olacak. "30 gün içinde 5 paket kargo" olarak bakarsak 22-25 gün içinde 6 ürün ithal etmiş oluyorum, yani sınırı aşmış oluyorum, son sipariş ettiğim ürüm gümrükte bekletilecek, ben de bir sürü ek ücret ödememek için ürünü iade etmek zorunda kalacağım ya da onlar geri gönderecekler ürünü bana ulaşmadan. Ama "ay ismi" olarak bakarsak, Kasım'da 1 sipariş, Aralık'ta 5 sipariş vermiş oluyorum yani sınır aşımı söz konusu olmuyor. Sizce son siparişimin akıbeti ne olur? Bana sorunsuzca ulaşır mı yoksa gümrüğe mi takılır? Zaman ayıranlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İhtiyacı olacaklar için bilgi vereyim, gönderi gümrükten geçti bugün teslim alacağım. Ama ne olur ne olmaz diye bir daha sefere, sipariş ettiğim ürün sayısı konusunda daha dikkatli olacağım.

• Ayın 1 inden 1 ine sıfırlanıyor diye biliyorum 5 paket sınırını yani sizin için sorun olmazdı zaten 29 kasımda almışsınız aralık ayının 1 inde sıfırlanmış hakkınız.

• Sınır mınır yoktur. Sen haber ver vergiden.

• Vergi nasıl oluyor aliexpres te

• tunçmes kullanıcısına yanıt

Otomatik ekleniyor site tarafından.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.