Şimdi Ara

Gümrük Bakanlığından kötü haber: 75 Euro sınırı düşürülüyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.076
Cevap
12
Favori
55.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hani 150 yapacaklardı ????
  • Yurtdışı alışveriş sitelerine tıkladığımız an vergi al herkes kurtulsun. 30 euroyla olmaz bu işler.

• Olsun, makarna hala ucuz.
  • Bakan bir şeyi unutuyor , biz o Avrupa'nın vergisinin üzerine tekrar vergi koyuyoruz ve kar koyuyoruz . Bu yüzden Türkiye'den almıyoruz . Yurtdışında 200 tl olan ürüne git bak Vatan'a Teknosa'ya , en az 350 tl ' dir . Bu yüzdende kimse almaz ülkeden . Hem adamlarda 200 tl olan ürün onlara sanki 60-70 tl ymış gibi geliyor euroyla maaş aldıkları için . Biz enayimiyiz 350 tl verelim ?

• birde 150€ olacak diyorlardı hahahahaha cok komik bir ülke ya.
  • Madem amaç yerli tüketimi arttırmak fiyatları şişirip önümüze sunmasınlar. Hepimizin holdingi ekstra geliri yok. Kolay para kazanamıyoruz ki kolay harcayalim
  • Twitter'da changed.org ta falan kampanya başlatın. Twitter'da konu(tag) açın.
  • İndirin kardeşim indirin.İnat değilmi vergisini ödeyip yine yurtdışından alacağım elektronik parçaları mümkün olduğunca.Hatta aynı fiyata gelse bile.

• önce benzin zammı sonra bu.
    ben oynanan büyük oyunu gördüm. havalimanı ve köprü yatırımlarına dış mihraklar böyle yanıt veriyor ama yemezler. hep destek tam destek.
  • En son Almanya bizi kıskanıyordu sanırım, ben oradan sonrasını kaçırdım. Ben o Almanya bizi kıskanıyor diyenlerle birlikte sonsuz bir hayal aleminde yaşamaya devam ediyorum..

Artık bol bol çin'den ithal edilen ve üzerine Türk ismi yapıştırıp alın işte yerli malı denen ürünleri alırlar.
  • Bir ak partili olarak bende kızdım bu habere. Üçkağıtçıların kucağına atmak bu milleti. 200 liralık ürünü 500 tl ye satan açgözlülere sevindirir sadece.

Kamuoyu oluşturulmalı. Tıpkı vestel vergisi olayındaki gibi.
  • Burada boşuna zerzeniste bulunmayın. Ben biraz evvel tweet attım. Açın hastag doseyelim oradan.
  • Türkiye deki kazikci esnafa mahkûm bırakacaklar. Bu iş topluca boykota bakar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani artacaktı sınır ne Olduda düştü.alırsam yine vergisini ödeyip Amazon'dan alıcam.ne yaparsanız yapın.Haksız kazığa tahammülüm yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olsun ben hep 120 liralik alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede bu kadar keriz olduğu sürece 1 euro dan bile vergi alırlar merak etmeyin.
  • OHH İÇİMİZDE GEZDİR REİS OOOHH
  • Suanki hükümete oy vermiş biri olarak bu tasarı resmi gazeteden geçerse büyük hata yapılmış olunacak. Hem başkanlık getirmek isteyip hem de milleti kızdıracak hamleler yapmak çok büyük hatadır. Amaç vergi almak falan değil zaten büyük ihtimalle malum siteler şikayet etmiş olabilir. Biz de malum sitelerden alışveriş yapmayarak cevabimizi veririz . :)
  • Bir akp li olarak diye başlayan yorumları görünce 30 euro çok bile diyorum..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.