Şimdi Ara

Gumruk Powerbank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.463
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar gumruk karisik diye sorma geregi duyuyorum powerbank geciyordu eskiden suan icin degisiklik var mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• gümrük açısından tek gönderi 30€ limitini aşmıyorsa sorun yok gibi ama şöyle bir duyum var. bazı postalar powerbank leri patlama riski olduğu gerekçesi ile taşımıyorlar. Bu sanırım note7 patlamasından sonra ortaya çıkan bir durum. Satın almadan önce satıcıya gönderim seçeneklerini mutlaka sorun.
  • Note 7 ile alakası yok konunun.

Pil taşıma mevzuatı değişmiş durumda.. Tüm dünyada ve özellikle Türkiye de.. Özel kargolar haricinde pil taşıması gerçekleştirilmiyor bu sebeple bazı çin siteleri Türkiye ye pil gönderimini kapadılar.

tek gönderi çift gönderi 30 euro limitini aşsada problem olmaz doğru kargo seçildikten sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewr

Note 7 ile alakası yok konunun.

Pil taşıma mevzuatı değişmiş durumda.. Tüm dünyada ve özellikle Türkiye de.. Özel kargolar haricinde pil taşıması gerçekleştirilmiyor bu sebeple bazı çin siteleri Türkiye ye pil gönderimini kapadılar.

tek gönderi çift gönderi 30 euro limitini aşsada problem olmaz doğru kargo seçildikten sonra.

Gearbesttin web sitesinden alinmiyor ama mobilden aliniyor takipli kargo ile alsam mi yoksa hic ugrasmadan 10 fazla verip turkiyeden mi alsam karar veremedim acikcasi

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    aradaki fark 10 tl ve ihtiyacınız olan bir ürün ise burdan alın. Ayrıca yurtdışından ürün alırken herzaman takipli kargo ile alın özellikle gearbestten..
  • Ben Vinsic official mağazasından almıştım ve direk gümrük ürünü geri göndermiş. Gel de çıldırma.

• Bir de ucuza kaçmamalı. Bunların bataryası kaliteye göre fiyat değişir. İlk kullanımda anlamazsınız 6 ayda pil biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Bir de ucuza kaçmamalı. Bunların bataryası kaliteye göre fiyat değişir. İlk kullanımda anlamazsınız 6 ayda pil biter.

Hepsi dandik hocam Xiaomi o kadar ovuluyor ama o kadar bos ki hani cinin kotusunun iyisi xiaomi
    Xiaomi 5000 lik kullaniyordum bozuldu 10.000 e gecicem istemiyorum ama diger markalar abarti fiyat istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 24 Ocak 2017; 13:51:59 >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Anker bakın 😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.