Bildirim
Gümüş 1'im Golda Çıkamıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hesabı pm at, yarına kadar çıkartırım bedava
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: blattodea
Yok öyle bi dünya -
quote:
Orijinalden alıntı: İltimas
quote:
Orijinalden alıntı: blattodea
Yok öyle bi dünya
peki
Göbek deliği, parmak araları önemli gusülde. -
çıkmalıyım çıkmam lazım diye hırs yapma çıksam güzel olur falan bide mutlu zamanlarında gir sinirli girersen oyun gidiyo zaten gir bi normal trolle sonra dereceli devam -
Tr serverında oynuyorsan ekle muster123 bende gold5im şuan birlikte çıkalım mainim top,jungle -
çok iyi anlıyorum seni, gümüş5 ten gümüş1 e çıkışımdan daha uzun sürmüştü gümüş1den gold5e çıkmam.
ama bil bakalım naptım, bir gecede oyundaki saçma tayfaya kızıp 10 maç falan trolledim hesabı gümüş1 0 lp'ye düşürdüm. oyunu bıraktım sildim bilgisayardan. ama deli gibi oynamak istiyor canım, napıcam bilmiyorum tekrar başlasam mı başlamasam mı -
Vallaha bende gümüş 5 0 lpden gümüş 1 e çıktim soloq oynayarak çok zor oldu ama başardım ismim Droqba12 duo girmek isteyen ekleyebilir :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İltimas -- 17 Ocak 2015; 19:11:44 > -
Oyun baslar başlamaz herkese sans dile sonra mute at hepsine kulakligini tak gaza getirecek bir müzik aç ve kimseden kastı diye oyunu tasimasini bekleme
Droqba123
Droqba123
Droqba123
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OGCJM -- 18 Ocak 2015; 0:51:38 > -
OKUMAYIN DROQBA -
Duo girebiliriz yarın .
12 ne? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ragnarok.
OKUMAYIN DROQBA
oqudum b1le 2late
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litendria -- 18 Ocak 2015; 1:05:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ
quote:
Orijinalden alıntı: Ragnarok.
OKUMAYIN DROQBA
oqudum b1le 2late
k4f1y3 m1 y4pt1n l3 -
dRoQßa123 -
12 yaşın di mi ? -
Bronz 5 den silver 1 e çıktım çok poroyum ekleyin pre girek isim babayorqun46456
Hesabı sezon 3 te açmıştım o drogba12 olmuyordu bende droqba12 yaptım drogba galatasaraya ilk geldiğinde 12 giyiyordu işiniz gücünüz dalga geçmek ben burda ne anlatıyorum siz nick derdindesiniz
Benzer içerikler
- troll duo isimleri
- valorant pre isimleri
- shaco replikleri
- lol oyna tuşu çalışmıyor
- işaretçi hassasiyetini arttır nedir
- lol kaç gb
- riot mmorpg
- afk nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X