Şimdi Ara

gümüş sörfçü vs süperman vs sentry (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
5.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu siz neyi tartışıyorsunuz hala. Ghost Rider varken başka kahramanları konuşmak boş. Kefaret bakışı atması halinde saydığınız kahramanların hiç şansı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcicen

void görünmez olabilir ss gibi süponun yumrukları içinden geçebilir. Void süpermanden üst seviye
    süpermanin güneş banyosu thanosu 600e katlayamaz kahraman baykuş adminide dedi süperman sundiple solar system + olur diye
    taş çatlasın galaxy olur
    bunu ben demiyorum çoğunluk diyor.

Alıntıları Göster
    Eğer sundip yapabiliyorsa yani 12 saat boyunca sürekli gücü artıyorsa thanosu 1000 e de katlar
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    Sentry solar system olduğundan dolayı. Void' de daha güçlü bir formu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pes2012forever

Sentry solar system olduğundan dolayı. Void' de daha güçlü bir formu.
    CAS >>>> SP1M >> The Sword of Superman taşıyan Gümüş Çağ Supermani > RKT > Necro Thor > = Superman Prime > Old King Thor >= Zırhlı ve Oa Enerjili Suberboy Prime >= Kal Kent >= Kana susamış full power cosmic Silver Surfer>> Normal Superboy Prime = Deathseed Sentry > Güneş Banyosu yapmış tepesi atmış Superman >= Void Sentry > Normal SS > Odin Force Thor >= Normal Superman >= Aklı başında Normal Sentry > Normal Thor > Deli Normal Sentry

Bu Sıralamaya tepkin ?
  • thejollyjoker kullanıcısına yanıt
    katılıyorum hocam
    Void superman'den üstün. DSS 'de Superman Prime ile eşit. Superboy prime max galaktik ordan sonrasını değiştir. O Monitor olayı universal bir feat değil.

RKT'de silver age supermandan üstte olacak.

Bide ben artık superman konuşusunda konuşmayacağım kusacam artık. En son CA Superman hotuyu alır falan dediniz. Daha tartışılmaz sizinle superman falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 21 Temmuz 2018; 16:52:52 >
    Hocam şu "plot manipulation" goygoyunu ne olur bırakın. Biliyorum siz şu "since" ve "jedi" gibi değilsiniz ancak bu olayı abartarak bu spekülatif olayın büyümesine sebep oluyorsunuz.

CAS tek bir hikayede gözüktü ve bir tek o hikayedeki plot ile alakası vardı bu DC'nin genelini gram bağlamıyor. Zira Final Crisis'den bu yana evren 2 kere reset yemiş zaten. Plot mu kalmış, crisis mi kalmış manipulation mı kalmış.

Bu işin DC Evreni boyutu..

Birde mantık boyutu var.

Plot -> Konu demek
    Manipulation -> Manipülasyon demek.

Konu neyin içinde geçer ? Hikayenin. Hikayeyi kim yazıyor ? Yazar. Bu adamın böyle bir gücü var diye bunu kim çiziyor ? Yazar. Bunun plot maniple edebileceğine kim karar veriyor ? Yazar.

Eğer konu, hikayeden geliyorsa ve tüm hikaye ve karakterlerin yaratımı yazarların elinde ise bu adam hangi plotu maniple etmiş oluyor ? Hiç bir şeyi. Yazarın sağladığı özgürlük kadarını edebiliyordur en fazla.. Nitekim bizim çizgi romanlarımızın içinde yer alan 2 boyutlu bir kurgusal karakterin hikayenin kurgusunu değiştirdiğine inanamayacağımıza göre.

Bu olayın tamamen yazarın kendisini hikayeye çok fazla dahil etmesinden kaynaklı bir "stil/yorum" durumudur. Güç ya da yetenek değil.

İstediği kadar plot maniple etsin, rakamsal ve ölçülebilir fiziksel bir güç ile uyandırılıp , yine rakamsal ve hesaplanabilir fiziksel güç ile rakibini bitirmiş bir varlık CAS...

Diğer pek çok Top 10-15 karakterine yapamayacağın bir şey.

Nitekim hep dediğim gibi her dönemde bir tane büyük hikaye olur ve hikayede yeni biri parlar ve sonra yıllarca unutulur. Anti-Monitor, Parallax, Extant, Mandrakk, Cosmic Armor Superman, Synnar, Pralaya, Propechy, Magog neredeler şimdi bu adamlar ? DC Kozmiğinin neresindeler ? Anlatabildim mi hocam ?

--------

Bir de şu Ghost Rider diyip duran troll bir arkadaş var. Ghost Rider, şeytan Zarathos'un ona bağışladığı güç ve taşıyıcının bu güce uyumuna göre gücü değişebilen biri ancak GR'nin efendisi Zarathos'un kendisi bile Marvel'da top 40-50 etmezken.. Ghost Rider kim oluyor ? Kefaret bakışının işlemediği bir ton karakter var evrende bu arada hem tanrısal, hem mutant hemde insan olarak. Araştırırsanız bulacağınızdan eminim.

• Hadeyan kullanıcısına yanıt
    hocam gr cileri boşverin siz gr fanı bir kez kurandan örnek vermişti onlar biraz çılgın oluyor
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    DSS, Superman Prime ile eşit değil. Bunu yabancı hangi forum ya da wiki discus da sorsan söylerler. Superman Prime evrensel atak tanklamış iken DSS güç bela multi-galaxy.

DSS, tüm güçleri ve zırhı olan Superboy Prime bile etmiyor ..

RKT normalde SA Supe'den üstün olabilir (ki gene tartışılır çünkü SA Superman çok daha fazla feat e sahip evrensel bir varlık) ancak The Sword of Superman'e sahip SA Superman'den güçlü olması mümkün değil gibi bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadeyan

DSS, Superman Prime ile eşit değil. Bunu yabancı hangi forum ya da wiki discus da sorsan söylerler. Superman Prime evrensel atak tanklamış iken DSS güç bela multi-galaxy.

DSS, tüm güçleri ve zırhı olan Superboy Prime bile etmiyor ..

RKT normalde SA Supe'den üstün olabilir (ki gene tartışılır çünkü SA Superman çok daha fazla feat e sahip evrensel bir varlık) ancak The Sword of Superman'e sahip SA Superman'den güçlü olması mümkün değil gibi bir şey.
    Hocam üstteki açıklamanızıda okudum ve teşkkür ederim fanboyluktan kurardığınız için ..

Bu yazıyı yazdığınız içinde size teşekkür ederim beni dinlemeyen bir arkadaş kendisi :)

• quote:

Void superman'den üstün. DSS 'de Superman Prime ile eşit. Superboy prime max galaktik ordan sonrasını değiştir. O Monitor olayı universal bir feat değil.

RKT'de silver age supermandan üstte olacak.

Bide ben artık superman konuşusunda konuşmayacağım kusacam artık. En son CA Superman hotuyu alır falan dediniz. Daha tartışılmaz sizinle superman falan.
    Benle tartışma kahramanbaykus adminiyle tartış :)
  • Hadeyan kullanıcısına yanıt
    Peki öyle olsun. Ben bu arkadaşla zaten tartışmayacağım daha. Adam zaten sıralamada bile tüm superman versiyonlarına armor falan eklemiş üste çıkarmaya çalışıyor

RKT'yede destroyer armor, magic boots falan verelim. Öyle birini standart birini itemli karşılaştırmak olmaz. RKT > Silver Age Superman.
    Tartışırım hemde zevk alırım. Ama sizin gibi supermani babası olarak görenlerle hiç tartışılmıyor cidden..
  • quote:

Peki öyle olsun. Ben bu arkadaşla zaten tartışmayacağım daha. Adam zaten sıralamada bile tüm superman versiyonlarına armor falan eklemiş üste çıkarmaya çalışıyor

RKT'yede destroyer armor, magic boots falan verelim. Öyle birini standart birini itemli karşılaştırmak olmaz. RKT > Silver Age Superman.
    Bu sıralamaayı Hadeyan yapmıştı
  • quote:

Tartışırım hemde zevk alırım. Ama sizin gibi supermani babası olarak görenlerle hiç tartışılmıyor cidden..
    Sende Sentry i Annen olarak görüyosun ?

Her seferin voidi galactus seviyesine çıkartmalar felan
  • quote:

Tabi sıralamayı hadeyan yapmış deyince bişey diyemezsin.. Alaycı konuşmalarında seviyeni gösteriyor
    Bi telefon numaranı atsana özelden.
  • quote:

Bi telefon numaranı atsana özelden.
    Ya hayırdır aq ?

Ne yapcan burdan küfür etmekten çekiniyosun ordanmı sövcen
    Ne diyemeyeceğim evladım senin kafanmı güzel. Sıralamada bariz itemle üste çıkarılmış Silver Age Superman. Zaten büyüye zaafı olan bir karakter.

Yazmayayım diyorum inatla mesaj atıyor. Nerden çıktıysan geri dönsene artık oraya forumun seviyesini nerelere getirdiniz be.
    hocam boşver bu akıl yoksunu arkadaşı cidden forumun seviyesi dipde şuan
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.