Şimdi Ara

gümüş sörfçü vs süperman vs sentry (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
5.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Supermanın dayanıklılık konusunda çok amansız featleri var. Kara Delik Tutmak, Big Bang'den sağ kalmak, iki gezegen arasında kalmak, galaksi yok eden patlamadan sağ çıkmak, 150 quintillion megatonluk patlamaya denk enerjiyi adamın suratına bastılar. Gözüne kan oturdu sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    WBH'nin bir güneşi yok edecek gücü olduğunu sanmıyorum ki ayrıca bir güneşi nasıl yok edebilirsin? Katı bir şey değil, WBH'nin yumruklayacağı bir ortam yok belki hani belki çok zor ya belki gama radyasyonuyla yok edebilir.
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Tamam tamam ondan 1 kiloda bana al.
  • Sentry Wwh ile kapışıyordu nerden çıkardın Wbh olduğunu ??

Hatta Sentry bayıldı Hulkta insan haline dönüştü ondan sonra Wbh oldu seriyi okumadın mı ?

• Ulan kgjfjdjdjdnd

Torbacısını arayıp teşekkür etmeliyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man_Of_Steel -- 20 Temmuz 2018; 21:25:25 >
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    :D forumu ve twitterı bıraktım sayılır, foruma bu konular için girdim. Eskiler gelip biraz anlatsa bari de bilgilensek. Blackmumble Supermani anlatsın, The Evil Dead Thoru anlatsın, sen Silver Surferı, bir arkadaş vardı Thanosu çok iyi bilen o da Thanosu anlatsın.
  • umutcicen U kullanıcısına yanıt
    Superman yaralandı mı iyileşme durumu yok mu? BVS'de nükleer patlamadan sonra uzayda canlanıp doomsday'a dalıyor tekrar. Superman sarı güneşin altında olduğu sürece iyileşme durumu var.
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    Aynen kendi haline sal adama bak superman neredeyse captain america ile kapışır diyecek.
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    hocam filmleri katmasak olur mu
    sentrynin bir filmi yokta
    Valla bu kafayı bonzaiciler bile yaşayamaz sırrını söylesinde adamlar beleşe kullansın.
  • HulkTv H kullanıcısına yanıt
    Valla normalde de iyileşiyor hocam. Sarı güneşin altında her türlü iyileşiyor.
    Abisi seni yine blockluyorum azıttın yine yaşına veriyorum.
    biliyorum sarı güneş olduğunda iyileştiğini ama filmleri karıştırmıyalım dediğim gibi sentrynin bir filmi yok
    Çaktım bloğunu takıl sen. Kudurmaya devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 20 Temmuz 2018; 21:31:47 >
  • HulkTv H kullanıcısına yanıt
    Hocam çrde de vardı. Bu arada superman faz halini aldığında onada bir şey işlemiyor maddeler falan içinden geçiyor. Kaldı ki Supermande acayip zeki bir karakter bu özelliği pek gösterilmez. Valla favori karakterim speed force'ye girmiş flash hem faz halinde hem imp ile rakipsiz :D Özellikle 1 imp ile supermanı bayılatacak kadar güçlü yumruğu var.
    flash imp lide olsa rakibi var yav önüne hotu thanosu filan koysak tek yer hatta yarım yer
    neyse ss ikisinide alır base formlarında bana kalırsa
  • Ya hocam bırakın Sentry i ya

Supes ın 55 yıllık tarihi istikrarlı konumu ve çok fazla amansız feati var saymıyorlar nedense ama Sentry 3-5 feat ile supermanı alıyor

Bırakın supermanı almayı kafa bile tutamaz.. Supermanın ter dökmesini sağlar belki

Bu arada pes2012forever beni blockladığı için çok mutluyum

• IMP yi supermande atabiliyor diye biliyorum.. Zaten 4 kişi atabiliyor DC de Wally, Barry, hunter zolomon, superman..

Bana supes ın IMP sı daha sağlam olur gibime geliyor çünkü fiziksel gücüde flashıda katrilyonlarca katı

o kadarda değil yav süpermani filan zorlar baya yenilsede zorlamadan yenilmez
    Nükleer patlamadan etkilenmesi saçma zaten. İron man zırhıyla Nükleer patlamadan sağ çıkabiliyor hemde etkilenmeden, Supermani etkilememeli bile.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.