Bu yüzüğü Kadıköy civarında nerede bulabilirim ? Resimdeki gibi içine isimde yazacak. Bize 2 tanesi kaça patlar acep ?
Oha ben de sevdim. Kız arkadaşıma kızdığımdan dolayı yüzük olayından vazgeçmiştim ama bunu görünce değişti sanki düşüncelerim...
quote:Orijinalden alıntı: T.R.U.G. Oha ben de sevdim. Kız arkadaşıma kızdığımdan dolayı yüzük olayından vazgeçmiştim ama bunu görünce değişti sanki düşüncelerim...
gramına göre değişir + olarak içine isim yazmak için de ücret alırlar. Gümüşçü arkadasım var sabredersen yarın sorarım
quote:Orijinalden alıntı: Lucky.Luke gramına göre değişir + olarak içine isim yazmak için de ücret alırlar. Gümüşçü arkadasım var sabredersen yarın sorarım Bekleriz hocam ayıpsın (Sanki yapacak başka birşey varmış gibi) Ama ucuz bir şey olsun öğrenciyik. @DesertLand Hocam ne kadara yazdırdın ? @Rajeesh Bu işlerden hiç anlamam o yüzden soruyorum
Hocam istanbulda nerde satıldığını bilmem ama mardinde bundan daha güzelleri satılıyor.Kız arkadaşıma almıştım.Bayağı bi patladı ama yav.