Hocam 45 Dakika Öncesi, Yeni pc başına geçebildm Kardeşim WoW'Daydı
Noyan yakında borbardıman geliyor
quote:
Orjinalden alıntı: emure
quote:
Orjinalden alıntı: 2Late4Escape
quote:
burda daha saat akşam 7:30 geceye doğru yavaş yavaş geçiyoz
Orası neresi :)
las vegastayım daha gece kumarhaelere akacaaaz
ii salladın ha
Abi ne diyim babamla biraz alıştırma yapıyorduk biliomusun bilmiyorum ama babam 6.35mm milli takımda atıcı eh benide yavaş yavaş skete ve trapa götürüyo tabi arada bi canlı performans çıkıyo böyle yarın ur kekliğine gidiyoruz geliyo resimler bu arada herşeyimiz yasal aylık 75 milyona pul bastırıyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: med_cezir197
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: 2Late4Escape
quote:
burda daha saat akşam 7:30 geceye doğru yavaş yavaş geçiyoz
Orası neresi :)
las vegastayım daha gece kumarhaelere akacaaaz
ii salladın ha
ne sallıcam olm babalar gibi geziyoz zati 21 yaş altı diye biyerden atılar bizi
cidden ya uyusam mı artık
quote:
Orjinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN
Hocam 45 Dakika Öncesi, Yeni pc başına geçebildm Kardeşim WoW'Daydı
Yazık hayvancağıza niye vurdun şimdi onu ? O silah bende olsa seni vursam ayaklarından kaldırsam assam ..Ne güzel olurdu..Zevkli iş..
quote:
Orjinalden alıntı: HarryBlade
Yazık hayvancağıza niye vurdun şimdi onu ? O silah bende olsa seni vursam ayaklarından kaldırsam assam ..Ne güzel olurdu..Zevkli iş..
Aynen.
Siz avdan ne anlarsınız, o hayvanları korumak için ne yapıyorsunuz ? Allah aşkına söylermisin? Benim vurduğum tavşanda sizin 1 gram hakkınız varmı? ben aylık 75 milyon para yatırıyorum devletimize yaban hayatını koruması için... buda benim hakkım Zevkli iş tabiki
Av zevkli iştir Bende balık avlarım melet şok lezzetli oluyo kendin tutunca
Bu arada bütün gece ayaktaydım ve hala ayaktayım acayip uykum var ama arka söz verdim gece 12 ye kadar uyank kalcam
quote:
Siz avdan ne anlarsınız, o hayvanları korumak için ne yapıyorsunuz ? Allah aşkına söylermisin? Benim vurduğum tavşanda sizin 1 gram hakkınız varmı? ben aylık 75 milyon para yatırıyorum devletimize yaban hayatını koruması için... buda benim hakkım Zevkli iş tabiki
tamam ben sana para veriyim, sonra da ayağından vuruyum
ben devletin malımıyım? halka açıkmıyım leğence içinde düşünüyon galiba
quote:
75 katrilyon da versen o can geri gelir mi?
saçma sapan konuşma
quote:
Orjinalden alıntı: çaaari
quote:
saçma sapan konuşma
Bırakın bu hayvana yazık ayağını ya.Adama devlet böyle bir hak vermiş.O da kullanıyor.Bundan doğal ne olabilir?Sanki koala falan avlıyor adam.
quote:
Orjinalden alıntı: They Will Return
quote:
Orjinalden alıntı: çaaari
quote:
saçma sapan konuşma
Bırakın bu hayvana yazık ayağını ya.Adama devlet böyle bir hak vermiş.O da kullanıyor.Bundan doğal ne olabilir?Sanki koala falan avlıyor adam.
kendini savunmasına bakar mısın bi ben 75 milyon veriyorum vururum
peki koyduğu resimler ne? kanlı elini çekmiş
piskopatlıktan başka bir şey değil kimse kusura bakmasın avcılığın da bir adabı vardır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme