quote:Orijinalden alıntı: MainfieldAlıntıları Göster of bayılmak üzereyim uykusuzluktan gün ağardımı die hiç farketmedim
quote:Orijinalden alıntı: gadgetfurkyben kanadadyım yeni akşam olduquote:Orjinalden alıntı: gadgetfurky ben kanadadyım yeni akşam oldu İyi akşamlar ozaman :)
quote:Orijinalden alıntı: EvrimDışıof bayılmak üzereyim uykusuzluktan gün ağardımı die hiç farketmedimAlıntıları Göster burda daha saat akşam 7:30 geceye doğru yavaş yavaş geçiyoz
quote:Orijinalden alıntı: emureburda daha saat akşam 7:30 geceye doğru yavaş yavaş geçiyozAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: emure burda daha saat akşam 7:30 geceye doğru yavaş yavaş geçiyoz Orası neresi :)
quote:Orijinalden alıntı: 2Late4Escapequote:Orjinalden alıntı: emure burda daha saat akşam 7:30 geceye doğru yavaş yavaş geçiyoz Orası neresi :)Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: 2Late4Escape quote:Orjinalden alıntı: emure burda daha saat akşam 7:30 geceye doğru yavaş yavaş geçiyoz Orası neresi :) las vegastayım daha gece kumarhaelere akacaaaz
quote:Orijinalden alıntı: emurequote:Orjinalden alıntı: 2Late4Escape quote:Orjinalden alıntı: emure burda daha saat akşam 7:30 geceye doğru yavaş yavaş geçiyoz Orası neresi :) las vegastayım daha gece kumarhaelere akacaaazAlıntıları Göster burda değişiklik yok (izmir)
quote:Orijinalden alıntı: MonsterHungryburda değişiklik yok (izmir) Alıntıları Göster ben eve şimdi geldim antalyadan aydınlık başladı
quote:Orijinalden alıntı: emurequote:Orjinalden alıntı: 2Late4Escape quote:Orjinalden alıntı: emure burda daha saat akşam 7:30 geceye doğru yavaş yavaş geçiyoz Orası neresi :) las vegastayım daha gece kumarhaelere akacaaazAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: emure quote:Orjinalden alıntı: 2Late4Escape quote:Orjinalden alıntı: emure burda daha saat akşam 7:30 geceye doğru yavaş yavaş geçiyoz Orası neresi :) las vegastayım daha gece kumarhaelere akacaaaz Karı kızıda boldur oranın şimdi..
quote:Orijinalden alıntı: 2Late4Escapequote:Orjinalden alıntı: emure quote:Orjinalden alıntı: 2Late4Escape quote:Orjinalden alıntı: emure burda daha saat akşam 7:30 geceye doğru yavaş yavaş geçiyoz Orası neresi :) las vegastayım daha gece kumarhaelere akacaaaz Karı kızıda boldur oranın şimdi..Alıntıları Göster ailemle gittim dostum
quote:Orijinalden alıntı: MainfieldAlıntıları Göster vallahi yarın f1 sıralama var 11 de ha dur yaaaa ne yarını bugün hata 4:30 saat sonra neyse onu kaçırmayayım diye yatmıyorum öğlenden sonra 3-4 arası pilimin biteceğini bilsemde gerçi hergün sabah 9-10 da yatıp 3-4 te kalkıp, gece 5-6 da eve gelip dh de sabahlıyomda o ayrı mesele
quote:Orijinalden alıntı: MemID12055vallahi yarın f1 sıralama var 11 de ha dur yaaaa ne yarını bugün hata 4:30 saat sonra neyse onu kaçırmayayım diye yatmıyorum öğlenden sonra 3-4 arası pilimin biteceğini bilsemde gerçi hergün sabah 9-10 da yatıp 3-4 te kalkıp, gece 5-6 da eve gelip dh de sabahlıyomda o ayrı meseleAlıntıları Göster hadi size günaydınnn ben yeni uyandım misler gibi dinlenmişim rahatlamışım siz şimdi gidin ölü gibi zıbarın yatın saat 12 ye kadar
quote:Orijinalden alıntı: Sansar_Selimhadi size günaydınnn ben yeni uyandım misler gibi dinlenmişim rahatlamışım siz şimdi gidin ölü gibi zıbarın yatın saat 12 ye kadarAlıntıları Göster günaydın herkese bende oyuna dalmışım yaw