Şimdi Ara

Gün geçmiyor ki bir gariplik daha yaşanmasın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10 Mobile ‘Redstone’ yapıları ilk olarak Lumia 550, Lumia 950 ve 950XL modellerine gelecek

PC platformunda Windows 10’un ikinci kilometre taşı olan ‘Redstone’a geçen Microsoft; bugün Windows Insider programındaki kullanıcılar için yayımlanan 14251 yapısı ile birlikte mobil platformdaki kullanıcılar için açıklama yaptı.

Windows 10’u telefonlarında deneyimleyen kullanıcıların yeni yapılar görmeye oldukça istekli olduğunu paylaşan Gabe Aul, yüksek ihtimalle ‘Redstone’ yapıları ile ilgili yeni bilgiler paylaştı.

PC, Xbox, Mobil, HoloLens ve diğer tüm Windows 10 versiyonlarının kod yapını birleştirecek olan OneCore yapısı için yoğun çalışmalar yapıldığı paylaşılırken, Windows 10 Mobile ön yüklü olarak gelen Lumia 550, Lumia 950 ve Lumia 950XL için yeni yapıların geleceğini (Redstone yapıları) ve daha sonra cihaz listesinin yeni yapılar için genişletileceğini paylaşıyor.

Windows 10 Mobile’ın Windows Phone 8.1 kullanıcıları için OTA üzerinden yayınlanması ile ilgili olarak Aul, önizleme sürümü kullanan Insiderlardan verilerin toplandığını ve bu verilerle önizleme sürümü kullanmamış ve direkt olarak resmi sürüme geçecek kullanıcıların daha iyi deneyim elde etmesi için sistemin geliştirildiğini paylaşıyor.

Güncelleme ile ilgili net bir tarih vermeyen Aul, daha önce de söylendiği gibi Windows 10 Mobile’ın bu yılın başında cihazlara verileceğini belirtiyor.

Kaynak:http://windowsphonehaber.com/

adamlar daha kararlı windows 10 u telefonlara vermeden yeni bir güüncelleme haberleri vermeye başlıyorlar bu iş daha çok eğlendirmeye başladı, ciddi ciddi windows çok zevkli bir platform, var mı böyle olaylar android veya iosda yok,

cips ve kola mı aldım yorumları takip ediyorum, 930 kullanıcısıyım (belki sen ne kullanıyorsun diye soranlar olabilir) :D

• Tahminim Nokia telefonlara sürekli erteleyecekler yazında sallama bir güncelleme verip oldu bittiye getirecekler.

Windows Phone 7.5'tede öyle olmuştu.

Aklı olan kaçar kurtulur bu sistemden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 yıllık yazılımcı halanın oğluna söylesene bi işletim sistemi yazıversin sana, niye harcanıyorsun ki buralarda ? Şu haberi koyup geçsen, düşüncelerini yazsan bakıp giderdim de, cips kola aldım konuyu izliyorum ne demektir, bu kadar boş olmayın ya..

• Adamlar W10u kasım ayında bitirdi Günaydın. Aralık ocaktan beri redstone yapıyorlar. Güncellemeyi Ota dan dağıtamayan opearorler. Ms sistemi yaptı dağıttı opearatorlere alın modellere dağıtın diye.

• Güncellemeyi dağıtacak olanlar operatörler değil.(Country variant telefonlar için konuşuyorum.) Cihaz üreticileri ve ve tedarikçiler(özel romlu cihazlar). Operatörlere dağıtılmasındaki amaç alın dağıtın değil, telefonun iletişim işlevlerinde sorun yaratıp yaratmadığının testi.
    MS markalı telefonların güncelleme imajları Microsoft sunucularından telefonlara verilecek. Microsoft güncellemeyi dağıtmıyorsa Microsoft'un sorunudur.
    Operatör Romları içeren cihazları ayrı tutuyorum. Onları operatörler dağıtacak işte. Onlara da county variant romu atarsınız artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 28 Ocak 2016; 13:35:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaazto28

espriden de anlamadığına göre senin program olduğundan şüpheleniyorum

Bu tarz espriler genelde konu dışında yapıldığı için burada tahammül biraz daha az oluyor anlayamamakla ilgisi yok bunun. Redstone güncellemesinin ilk Microsoft cihazlarına gelmesinde bir gariplik göremedim ben. W10 güncellemesinin eski cihazlara zor geleceği belliydi zaten, Microsoft'tan bahsediyoruz sonuçta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.