Şimdi Ara

GUN™ Türkçe Yama YAYINLANDI (Why Not Çeviri) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
7
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yamayı yapanların ellerine sağlık daha önce bir çok kez bitirmiştim şimdi de Türkçe oynayayım dedim gemi bölümün de oyundan atıyor çalışmayı durdurdu diye eski oyun olduğu içindir dedim uyumluluk dan xp sp 2 xp sp3 win 98 win 7 gibi windowsları denedim bu sefer de başlatılamadı diyerek hiç açmadı win 10 dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum sinir oldum
  • myo_1433 M kullanıcısına yanıt
    Konuda o hatayla ilgili çözümü vermiştik aslında da okumamışsın galiba :)
  • Rg mechanics sürümünü diyorsanız onuda indirip denedim ama işe yaramadı şöyle geçtim orayı gemi bölümünde esc ye basmayacaksın kayıt için falan esc ye basmadan direk geçersen ondaki bölümlerde hiç atma olmadı son bölümlerdeyim bakalım yamayı yapanlardan Allah razı olsun elleri dert görmesin sayenizde hikayeyi anlayarak oynuyorum.
  • myo_1433 M kullanıcısına yanıt
    İşte onu biz de konuda belirtmiştik.

İyi oyunlar.
  • Hocam ellerinize sağlık ama galiba why not çeviri sitesi kapanmış yamaya nasıl ulaşacağım?

• Emeğinize sağlık bu rdr2 bitireyim bu oyunda Türkçe bitircem yanlız hocam link bozulmuş yeni link eklerseniz seviniriz türkçe yamayı indirelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parsalihan -- 17 Ağustos 2021; 18:23:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.