< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElysionHD -- 20 Ocak 2019; 10:16:45 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElysionHD -- 20 Ocak 2019; 10:16:45 > |
Neden rahatsızlık duyduklarını açıklayayım.işleri güçleri yok acaba ne yapsam diye düşünüp millete salça olarak günü geçirmeye çalışıyorlar sorsan Türk oyun severler için ne yaptınız cevap veremezler ama iş konuşmaya geldi mi onlardan çok bileni yoktur.
Çevirmen arkadaşlardan böyle oksijen tüketmekten başka bir şey yapmayan canlıları dikkate almamalarını rica ediyorum. Çeviri de başarılar.. |
Keşke boş yapmasanız ya, ben de cevirmenlerden birisiyim hayatınızda ona buna bok atmaktan başka şeyler de yapın lütfen, yok neymiş daha yararlı şeyler yapınmış yok neymiş 13 sene geçmişmiş, beğenmiyorsan oynamazsin kardeşim ki eminim şimdi olmasa bile ilerde bir vakitte "öğğ GON Törkçe Yoma vordı öğ" diyip kullanacaksın yamayı utanmadan,he kullan kullanma beni ırgalamaz ben yamamı yaparim kim alırsa alır, kusura bakmayın da böyle boş yapana karşı çirkef de olunur, madem tasvip etmiyorsun eleştirini yap sonuna "emeğinize sağlık" ekle ki bi insanla konuştuğumuzu anlayabilelim. Yok neymiş eskiden at varmış şimdi araba varmış yok çok eskiymis yok dalga mı geçiyormusuz, bir cümle, beğenmiyorsan bulaşma, oynama, kullanma, çamur atma.Verilen emeği, gösterilen çabayı bilmeden o güzel klavyelerinizle gelip buraya bi tarafınızdan sallıyorsunuz. Sadece çeviri konusunda değil dil dosyasını hazırlama, paketleme vs. Gerçi ben kime neyi anlatiyorum çok uzadı bu, bizim yaptığımız işleri bilen biliyor. Hadi eyvallah.
|
Arkadaşlar, bu oyun eski bir oyun bunu biliyoruz. Bu oyunun dosyalarının açılması, düzenlenmesi çok güç, çok zor. Mesala, sadece altyazıları çevirmemize rağmen oyundan atma sorunları falan çıkıyor. Onları düzeltmek için de Ömer Abi hala uğraşıyor. Ya oyun eski falan onu geçtim, bu zamanlarda bu oyun türünde çıkan oyunlar pc de yok ve bu da bu oyunu pc de hala eşsiz kılıyor. Ya her şeyi geçtim verilen emeğe saygı gösterseniz de küçük bir teşekkür etseniz, daha iyi olurdu. Yakıcı, yıkıcı eleştirilerle bir yere gelemezsiniz.
|
Hocam takmıyoruz ama yine de böyle sinek vızıltılarının olması can sıkıyor. Yinede sizin gibilerin desteği için çok teşekkür ederiz
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 22 Aralık 2018; 21:3:36 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thomas angelo -- 23 Aralık 2018; 2:44:9 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes P. -- 24 Aralık 2018; 23:51:48 > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scotfold -- 25 Aralık 2018; 10:35:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |