Şimdi Ara

Güncel DH PlayStation®Portable Topluluğu(PSP) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
10
Favori
42.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benide yaz
  • Konu güncelliğini yitirdi.Boşuna yazmayın.
  • PSP için pes2011 çıktımı arkadaşlar... nası bulurum.....
  • center]PlayStation®Portable

DH PSP TOPLULUĞU
    PSP Slim&Lite Black | v.6.20 TN-B | 16 Gb Memory Stick[/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksunamon -- 2 Ocak 2011; 11:41:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anaksunamon

center]PlayStation®Portable
    />

DH PSP TOPLULUĞU

Bune şimdi ?

• Güzel olmuş değil mi?
    Bu kopyala -yapıştır ve değiştir oluyor tanıştırayım...
    Elimdeki psp yi ve özelliklerini aktardım kısaca adım listeye geçsin diye...
    quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

quote:

/>

DH PSP TOPLULUĞU

Bune şimdi ?

• Kaç aydır konuya bakıldığı yok listeye mi geçicek ?
    İmzaya koyman yeterli.
  • quote:

Kaç aydır konuya bakıldığı yok listeye mi geçicek ?
    İmzaya koyman yeterli.

evet ! Hey Nevermind. Nerdesin?!

@the maxz!
    vallahi nevermind geri dönerse bir kaç saat bu üye isimlerini eklemekle uğraşır o kesin en son 80 üyede mi ne kalmış...
  • quote:

Güzel olmuş değil mi?
    Bu kopyala -yapıştır ve değiştir oluyor tanıştırayım...
    Elimdeki psp yi ve özelliklerini aktardım kısaca adım listeye geçsin diye...
    quote:

quote:

/>

DH PSP TOPLULUĞU

Bune şimdi ?

Güzel cevap
    Konu güncelliğini yitirsede biz iyiyiz devam ettiririz bu başlık altında:)

• ya ben eski bir bilgisayarcı ve cep telefoncuyum.İlk commodore ile sonra a500 ile ve 1200 ile devam ettim epey.2002 de pc toplamaya başladım ve hala devam ettiriyorum hatta evimin bir köşesi bilgisayar tamirat atölyesi haline geldi.son 6 yılımı öğretmenlik yaparak geçiriyorum.PSP ise benim için bir tutku çoğu gece elimde uyudum
    Siteye kaydım 2006 mı ne ama hiç forumlarda yazı yazmadım artık bir yerlerden başlayayım dedim ve sitedeki yazılara ben de bildiğim kadarıyla yanıt verme ihtiyacı içerisine girdim...
    Anlamadağım pek bir şey yoktur teknolojiyi direk takip ederim en son çıkanın bende olması hastalığı fazlasıyla ciğerlerime işlemiş vaziyette.Kaç araba parası verdim bilmiyorum ama hala da arabam yok
    Neyse amaç kırmak değil bilgilerimi ve bildiklerimi,yoksa öğrenmediklerimi anlamaya ve aktarmaya çalışıyorum.Herkese saygılar...

• Benide eklermisiniz
  • quote:

ya ben eski bir bilgisayarcı ve cep telefoncuyum.İlk commodore ile sonra a500 ile ve 1200 ile devam ettim epey.2002 de pc toplamaya başladım ve hala devam ettiriyorum hatta evimin bir köşesi bilgisayar tamirat atölyesi haline geldi.son 6 yılımı öğretmenlik yaparak geçiriyorum.PSP ise benim için bir tutku çoğu gece elimde uyudum
    Siteye kaydım 2006 mı ne ama hiç forumlarda yazı yazmadım artık bir yerlerden başlayayım dedim ve sitedeki yazılara ben de bildiğim kadarıyla yanıt verme ihtiyacı içerisine girdim...
    Anlamadağım pek bir şey yoktur teknolojiyi direk takip ederim en son çıkanın bende olması hastalığı fazlasıyla ciğerlerime işlemiş vaziyette.Kaç araba parası verdim bilmiyorum ama hala da arabam yok
    Neyse amaç kırmak değil bilgilerimi ve bildiklerimi,yoksa öğrenmediklerimi anlamaya ve aktarmaya çalışıyorum.Herkese saygılar...

aramıza hoşgeldiniz o zaman

• teşekkür ederim hoşbulduk.Keyifli vakit geçirmek dileklerimle.Ancak forumda epey yer dolaştım şunu farkettim.Mesaj kastırıp rütbe alanlar mesajla işi olmayan ama rütbesi forum gereği düşük olanları hor görüyorlar.Sonuçta herkes öğrendiğini ya deneme yanılmayla ya başkasından görmeyle ya da internetten araştırmayla öğreniyor.Bu konu çok onur kırıcı ve bildiğimi paylaştığım birkaç yerde genellikle bu durumla karşılaştım bu da beni rahatsız ediyor.Örneğin bir uydu markası ve özellikleri sorulduğunda kullandığım cihazı göstererek örnek verdim yarbay rütbeli birisi kalktı bana sen kaç defa kullandın sen kimsin ki saçmalamışsın falan filan demiş epey asabım bozuldu.Ben de mesaj kastırıp konuya hakimlik düzeyimi artırmaya çalıştım o yüzden heryere bildiklerimi yazıyorum ki böyle cevaplarla karşılaşmayayım.Tabi herkes bunu yapmıyor ama bariz adamlar tespit ettim hani şeytan diyor dal kır kırıştır
    Sağlıcakla kalın saygılar...
    quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

ya ben eski bir bilgisayarcı ve cep telefoncuyum.İlk commodore ile sonra a500 ile ve 1200 ile devam ettim epey.2002 de pc toplamaya başladım ve hala devam ettiriyorum hatta evimin bir köşesi bilgisayar tamirat atölyesi haline geldi.son 6 yılımı öğretmenlik yaparak geçiriyorum.PSP ise benim için bir tutku çoğu gece elimde uyudum

aramıza hoşgeldiniz o zaman

• benide ekleyin
  • Arkadaşlar merhaba ben psp almak üzereyim ancak psp fat almak zorunda kalıyorum malum öğrenci para durumundan :) Sİze sormak istediyim son çıkan oyunlarda kasma yaparmı ? nede olsa 2004 te çıkan cihaz
  • hayır custom fw leri yükleyerek oynayamayacağın oyun yok şu anda...
    quote:

Orijinalden alıntı: djerol1004

Arkadaşlar merhaba ben psp almak üzereyim ancak psp fat almak zorunda kalıyorum malum öğrenci para durumundan :) Sİze sormak istediyim son çıkan oyunlarda kasma yaparmı ? nede olsa 2004 te çıkan cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: .nevermind

Güncel DH PlayStation®Portable Topluluğu(PSP)

Bunun aynısı var kırdırdığım için versiyon falan atlatmıyor yeni god of war ı oynayamıyorum ama film var yüklüyorum yolculuklarda falan izliyorum

ekleyebilirsin

• Psp go yu bugün aldım benide eklermisiniz
  •  Güncel DH PlayStation®Portable Topluluğu(PSP)
     Güncel DH PlayStation®Portable Topluluğu(PSP)
    Benide ekleyin:D

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.