Şimdi Ara

Güncel DH PlayStation®Portable Topluluğu(PSP) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
10
Favori
42.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de PSP sahibi oldum daha dün :). PSP 3004. Hemen PSN'e kaydoldum (Türkiye'den olamadım bir türlü nedense, adreste sorun çıkarıp durdu), 6.39'un CFW'sini buldum, kurdum. Kalıcı değil ama aleti tamamiyle kapattığınız zaman tekrar CFW'lemek çok çok kısa sürüyor. O yüzden problem etmiyorum onu. PSN'e gireceğim zaman aleti komple kapatıp açıyorum. Oyun oynayacağım zaman CFW'liyorum .

Şimdilik bende NBA 10: The Inside, GTA Chinatown Wars, Patapon, Little Big Planet, Angry Birds ve Tekken 6 var. Hepsi de iyi oyunlar. Hatta NBA 10 ve eski oyunlarına PSP'deki en iyi basketbol oyunu bile diyebilirim. Çünkü öyle .

• hadi ama ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TraneOne

Ben de PSP sahibi oldum daha dün :). PSP 3004. Hemen PSN'e kaydoldum (Türkiye'den olamadım bir türlü nedense, adreste sorun çıkarıp durdu), 6.39'un CFW'sini buldum, kurdum. Kalıcı değil ama aleti tamamiyle kapattığınız zaman tekrar CFW'lemek çok çok kısa sürüyor. O yüzden problem etmiyorum onu. PSN'e gireceğim zaman aleti komple kapatıp açıyorum. Oyun oynayacağım zaman CFW'liyorum .

Şimdilik bende NBA 10: The Inside, GTA Chinatown Wars, Patapon, Little Big Planet, Angry Birds ve Tekken 6 var. Hepsi de iyi oyunlar. Hatta NBA 10 ve eski oyunlarına PSP'deki en iyi basketbol oyunu bile diyebilirim. Çünkü öyle .

Sakin yanlış anlamada genel olarak söylimde gercekten bu korsan yüzünden pspnin devri boyunca bikac oyun hariç hiç sağlam yapım çıkmadı oysa resident eviller devil may cryler gelebilirdi yapımcılar yanaşmadı ama olsun pspnin devri bitti bitecek inşallah psp vitaya sağlam yapımlar gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ersins58

quote:

Orijinalden alıntı: TraneOne

Ben de PSP sahibi oldum daha dün :). PSP 3004. Hemen PSN'e kaydoldum (Türkiye'den olamadım bir türlü nedense, adreste sorun çıkarıp durdu), 6.39'un CFW'sini buldum, kurdum. Kalıcı değil ama aleti tamamiyle kapattığınız zaman tekrar CFW'lemek çok çok kısa sürüyor. O yüzden problem etmiyorum onu. PSN'e gireceğim zaman aleti komple kapatıp açıyorum. Oyun oynayacağım zaman CFW'liyorum .

Sakin yanlış anlamada genel olarak söylimde gercekten bu korsan yüzünden pspnin devri boyunca bikac oyun hariç hiç sağlam yapım çıkmadı oysa resident eviller devil may cryler gelebilirdi yapımcılar yanaşmadı ama olsun pspnin devri bitti bitecek inşallah psp vitaya sağlam yapımlar gelir.

Hocam niye yanlış anlayayım yav? Haklısınız gayet tabii, korsan yüzünden Trophy'ler de gelmedi PSP'ye. Ama zaten şu an orijinal PSP oyunu almak için para biriktiriyorum, bir oyun 50-60 TL . Ben de parayı toparlayana kadar millet "Aman ya bu muydu yani bir şey yapıldığı yok bununla." demesin diye attım üç-beş oyun.

• elimde yüzlerce PSP var.+ kendı kullandıgım PSP im var benı de ekleyebılırsınız
  • merhaba bende psp 1001 modeli ve fireware olarak da 5.50 GEN-D3 ve iso oyunlarını memory stickten oynayabiliyorum sizce en son versionu 6.35 i yüklemeli miyim? yüklersem hiç birşey yapmadan iso ları oynayabilir miyim? cevaplarsanız sevinirim.
  • Son sürüm 6.39 hocam. Bende 3004 var, CFW attım, oyunları oynayabiliyorum. Tek kötü yanı aleti komple kapatıp açınca CFW gidiyor ama zaten 10 saniyemi bile almıyor o işlem. 1001'e oluyor mudur bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clawhammer50

merhaba bende psp 1001 modeli ve fireware olarak da 5.50 GEN-D3 ve iso oyunlarını memory stickten oynayabiliyorum sizce en son versionu 6.35 i yüklemeli miyim? yüklersem hiç birşey yapmadan iso ları oynayabilir miyim? cevaplarsanız sevinirim.

Cfw atmadan olmaz o iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

merhaba bende psp 1001 modeli ve fireware olarak da 5.50 GEN-D3 ve iso oyunlarını memory stickten oynayabiliyorum sizce en son versionu 6.35 i yüklemeli miyim? yüklersem hiç birşey yapmadan iso ları oynayabilir miyim? cevaplarsanız sevinirim.

Cfw atmadan olmaz o iş.

peki sizce yükseltmeliyi miyim yükseltince ne fayadası olur? neler gelişir yani?
  • quote:

quote:

quote:

Cfw atmadan olmaz o iş.

peki sizce yükseltmeliyi miyim yükseltince ne fayadası olur? neler gelişir yani?

Sanırım yeni oyunları oynamak icin belirli bir fw nin üzerini kurmanız gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cfw atmadan olmaz o iş.

Sanırım yeni oyunları oynamak icin belirli bir fw nin üzerini kurmanız gerekiyor

ozaman oynamak istediğim oyunları oynadığım sürece gerek yok anladığım kadarıyla cevaplar için teşekkür ederim peki fw yükseltiğimde görüntü ses yada başka bir özelliğinde gelişme oluyor mu?

• Beni de ekle gardaş
  • benide ekleyin
  • Add me PSP GO
  • Ekleee lütfen grupta nasıl yokum şaştım.gözümden kaçmış demek ki
  • psp 3004 almayı düşünüyorum ama kalıcı crackli veya kendim yapmak istiyorum en son kırılabilin sürümü nedir?ikinci el fiyatları nerelerde 0 almama gerek warmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit__ali

psp 3004 almayı düşünüyorum ama kalıcı crackli veya kendim yapmak istiyorum en son kırılabilin sürümü nedir?ikinci el fiyatları nerelerde 0 almama gerek warmı ?

kardeş elimde sıfırdan farksız bi 3004 var 0 çizik 2 yıllık garanti ve kırılmış durumda khalkedondan almıştım . İstediğin zaman kırıp istediğinde orijinale çevirebiliyorsun. Yanında 16 gb hafıza kartı ve taşıma çantası var kutusu , herşeyi tam ilgilenirsen özelden msn adresini ver konuşalım.
    NOT: Diğer arkadaşlar da ilgilenirse özelden msn adreslerini yazsınlar lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glamdring* -- 11 Ağustos 2011; 0:01:41 >
  • ekle ortak
  • PSP 3000'le PSP Go'sunu takas etmek isteyen olursa bana mesaj atabilir, Adana içi olursa güzel olur .
  • Up
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.