Benimde yarın psp go geliyor. Bu ara psp go alanlar çok sanırım :)
Bende bu kervana katıldım nihayet
NGP geldiğinde fazlasıyla pahalı olacak .Fiyatları düsene kadar yayılana kadar bizde psp go oynarız:)Hem halen yeni oyun cıkmaya devam ediyor , bir o kadarda oynamadıgımız eski oyun var=)
İnşallah haziran'ın 5-6'sı gibi bende aranıza katılacağım.Az mı oynadım ps1
Bugün psp go elime ulaştı. İçinde 16 adet oyun var fakat kayda değer pes 2011, final fantasy dissidia, soul calibur ve dantes inferno oyunlarıydı görüntü olarak. Görüntüsü bu oyunlar gibi güzel olan başka oyunları tavsiye ederseniz sevinirim.
Beyler Ben PSP Konularında çok Yenıyım Elımde Psp 3001 Var System Software 5.03 M33-6 Dün Nba 2K11 İndirdim oyunu açtım ve şu sorun geldi The game could not be started (80020148) bu durumda versiyon atlatmak mı gerekir
bendede sony psp 2000 slim var memnunum cihazdan gerçekten ps2 kadar görselliği var özellikle god of war ve dantes inferno şiddetle tavsiye edilir
Selam arkadaşlar. Bu zamanda psp almak mantıklımı? yani psp 2 çıktı sanırım yada yakında çıkacak. Psp ye oyunlar çıkmaya devam edermi? Aslında para vermeyecem takas yapacam
Birde psp mavi ve yüklü olan sürüm cracklı 5.50 sürümü. Bunlar hakkında bilgi verirmisiniz? psp yi hiç bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Nazmi_8 Selam arkadaşlar. Bu zamanda psp almak mantıklımı? yani psp 2 çıktı sanırım yada yakında çıkacak. Psp ye oyunlar çıkmaya devam edermi? Aslında para vermeyecem takas yapacam
Birde psp mavi ve yüklü olan sürüm cracklı 5.50 sürümü. Bunlar hakkında bilgi verirmisiniz? psp yi hiç bilmiyorum
Ben haziranda alacagim insallah.
quote:
Orijinalden alıntı: Chidori
quote:
Orijinalden alıntı: Nazmi_8 Selam arkadaşlar. Bu zamanda psp almak mantıklımı? yani psp 2 çıktı sanırım yada yakında çıkacak. Psp ye oyunlar çıkmaya devam edermi? Aslında para vermeyecem takas yapacam
Cihazın güncel 2. el fiyatı nedir , bir bilginiz varmı? cracklı 5.50 sürümü yüklü ve yanında 6-7 tane oyun veriyor. Fiyatı 400 tl .
quote:
Orijinalden alıntı: Nazmi_8
quote:
Orijinalden alıntı: Chidori
quote:
Cihazın güncel 2. el fiyatı nedir , bir bilginiz varmı? cracklı 5.50 sürümü yüklü ve yanında 6-7 tane oyun veriyor. Fiyatı 400 tl .
Bizim burada 0 3000 serisi 450 lira yanında 8gb memory stick veriyorlar. cwf yide yüklüyorlar. 6.35 sürümünün aşağısındaki sürümlere de 30 lira'ya cfw yüklüyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Nazmi_8
Selam arkadaşlar. Bu zamanda psp almak mantıklımı? yani psp 2 çıktı sanırım yada yakında çıkacak. Psp ye oyunlar çıkmaya devam edermi? Aslında para vermeyecem takas yapacam
Aman derim psp2'yi bekle. Haziranın 8'inde E3 fuarında oyunları gösterilecek. Ondan sonra karar ver. Çıkış tarihi falan da hepsi E3 fuarında.
arkadaşlar sakın ola ki 300 lere 400lere ikinci elini alayım demeyin yanında ne kadar oyun verirse versin.Kırılamayan sürümü yok psplerin hangi modeli olursa olsun.sıfırları 400 lira anca ediyor.Sakın kazık yemeyin.Modeline göre ve temizliğine göre en fazla 250 eder.Allahın adına google kullanmasını öğrenin biraz.Bu devirde böyle cahillikler yapmayın...
Cevaplar için teşekkürler. En mantıklısı psp2 yi beklemek ama bu alacağım psp ye para vermeyecem eski bilgisayarımla takas yapacam. Henüz karar vermedim . En iyisi dediğiniz gibi E3 fuarını beklemek
bende varım
Listeye Eklermsin PSP GO
ekle benide
bende satıcam ama sizce kaça satmalıyım cevap yazarsanız sevinirim
modeline göre değişir.3004 ise 250 den fazla etmez. 2004 ise 180 civarı fat ise 10-140 gibi anca eder....
benim 2000 god of war özel paketi yanında 1 i orjinal 4 oyun vericem ayrıca tam kırılmış versiyon yani batarya çıkması veya tamamen kapatma gibi bir durumda versiyonu gitmiyor