Şimdi Ara

GÜNCEL DOĞUBANK CEP TELEFONU FİYATLARI (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.266
Cevap
3
Favori
957.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu kayit disi telefon olayiyla ilgili çok kasiyorsunuz bence. Sizce Turkcell, Avea, Telsim gibi sirketlerin böyle birsey oldugunda 1 günlük zararlari ne olur diye hic dusundunuz mü? Telin calisip calismamasini sadece bu sirketler belirler...

Bir lafimda Dogubank`a... Siz bu sekilde fiyat vermeye devam edin, bakalim spot K750i`ye ne kadar bu fiyatlari cekeceksiniz? Eylul`de bi ton yeni model gelecek. Hele 2006 tamamen bir milat olacak: canli tv yayinina uygun 5.0 mp`li, 110 dakika video cekim özellikli, bildigimiz tv ekranli (milyonlarca renk) 3G telefonlar. Samsung S250 hakkinda nette bir arastirma yapin bakalim ne yaziyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trkn24 -- 3 Ağustos 2005, 18:34:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: arif_icke

arkadaşlar canon a510 dijital fotoğraf makinesi ne kadar doğubankta. uğrayacaksanız bi soruverseniz bi zahmet.

?????
  • DOSTLAR

ARTIK KAYITDIŞI SPOT PİYASASI ÖLMÜŞTÜR. GİDİN GÖNÜL RAHATLIGIYLA GARANTİLİ TELEFON ALIN KAFANIZ RAHAT ETSİN. BURALARDA ACABA 12 TEMMUZ DAN SONRA ALINAN TELEFONLAR ÇALIŞIRMI ÇALIŞMAZ MI SENDROMLARINDAN KURTULURSUNUZ..
  • SPOT PİYASASI ÖLMÜŞTÜR BU TOPİGİN İŞİDE BİTMİŞTİR ARTIK BAKSANIZA HİÇ HAREKET YOK..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BMW 528

DOSTLAR

ARTIK KAYITDIŞI SPOT PİYASASI ÖLMÜŞTÜR. GİDİN GÖNÜL RAHATLIGIYLA GARANTİLİ TELEFON ALIN KAFANIZ RAHAT ETSİN. BURALARDA ACABA 12 TEMMUZ DAN SONRA ALINAN TELEFONLAR ÇALIŞIRMI ÇALIŞMAZ MI SENDROMLARINDAN KURTULURSUNUZ..

SEN SUS 2 DAKKA
  • SPOT TELE HEYIR
    SPOT TELE HEYIR

• OOO BAKIN BİR TANE SPOTÇU ARKİDİŞ GALİBA .. RAHATSIZ OLDU YAZILARIMIZDAN.... İSTEYEN SPOT ALIR İSTEYEM FATURALI BEN KİMSEYE SİLAH MI DAYIYORUM KAFASINA DA BANA "SEN SUS 2 DK "DİYORSUN.

FORUMDA HERKEZ ÖZGÜR İSTEDİGİNİ YAZAR . SEN KİMSİN BANA SUS DİYORSUN ?

quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Mobile

quote:

Orjinalden alıntı: BMW 528

DOSTLAR

SEN SUS 2 DAKKA

• FORUM YÖNETİCİLERİNDEN VE ARKADAŞLARDAN BU ŞEKİLDE FORUMA BÜYÜK PUNTO İLE YAZDIGIM İÇİN VE OLUŞAN GÖRÜNTÜ KİRLİLİGİNDEN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM . YALNIZ BU ŞEKİLDE ŞAHSIMA YÖNELİK EMRİ VAKİ KONUŞMALAR OLURSA BENDE CEVAP YAZMAKTAN GERİ KALMAM ..
  • W800İ DOĞUBANKTA 750 USD İNCELEDİM TELEFONU MEGABASS TEKNOLOJİSİ MÜKEMMEL SES SEVİYESİ COK İYİ DOĞUBANKATA GİRİŞ KATINDA İLK DÜKKANDA TELEFON SADECE BU DÜKKANDA VAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: EuRoBoY

W800İ DOĞUBANKTA 750 USD İNCELEDİM TELEFONU MEGABASS TEKNOLOJİSİ MÜKEMMEL SES SEVİYESİ COK İYİ DOĞUBANKATA GİRİŞ KATINDA İLK DÜKKANDA TELEFON SADECE BU DÜKKANDA VAR

Ciddi misin ? Gelmis mi telefon harika.Telefon garantili mi spot mu ? Spotsa garantilisinin ne zaman ç1kacag1n1da sordun mu?...Gidip bakmak laz1m bu arada giden olursa 6630 ve 6680 in garantili en ucuz fiyat1n1 yazarsa sevinirim...Bir ara 6630 garantili 610 YTL dediler acaba fiyat düstü mü ç1kt1 m1???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 5 Ağustos 2005, 15:53:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***@rmour***

quote:

Orjinalden alıntı: EuRoBoY

W800İ DOĞUBANKTA 750 USD İNCELEDİM TELEFONU MEGABASS TEKNOLOJİSİ MÜKEMMEL SES SEVİYESİ COK İYİ DOĞUBANKATA GİRİŞ KATINDA İLK DÜKKANDA TELEFON SADECE BU DÜKKANDA VAR

Ciddi misin ? Gelmis mi telefon harika.Telefon garantili mi spot mu ? Spotsa garantilisinin ne zaman ç1kacag1n1da sordun mu?...Gidip bakmak laz1m bu arada giden olursa 6630 ve 6680 in garantili en ucuz fiyat1n1 yazarsa sevinirim...Bir ara 6630 garantili 610 YTL dediler acaba fiyat düstü mü ç1kt1 m1???

Telefon spot garantilis 10 gün içinde giricek piyasaya
  • SE nin verdiği bilgilere göre W800i garantili fiyatı 850-900ytl olacak, ve 12sinde çıkacak. Doğubanktaki 750 dolarlık fiyat biraz tuzlu olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tinea

SE nin verdiği bilgilere göre W800i garantili fiyatı 850-900ytl olacak, ve 12sinde çıkacak. Doğubanktaki 750 dolarlık fiyat biraz tuzlu olmuş.

Aynen öyle telefon sadece 1 dükkanda var belki ondan olabilir. Biraz daha sabretmek lazım eğer 900 ytl olursa garantilisi 650 700 arası satılır doğubankta spotu.
  • DOSTLAR

12 AGUSTOSTA TEKNOSADA SONY W800İ SATIŞTA...REKLAMLARINDA YKB KARTA 10 TAKSİT YAZIYOR.
  • Ay1n 12 sinde ç1kacak diyordu arkadaslar...Tamam ben bir arast1ray1m ... Birde ben 6630 u en ucuz nerden alabilirim ben ald1mda arkadas için garantili ???
  • arkadaşlar aranızda en son çıkan yada en iyi özelliği olan yada nokia cep telefon tavsiye verebilecek arkadaş varmı
  • Doğubank sattığı garantili telefonlara fatuıra kesiyor mu ?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: oyunsever

arkadaşlar aranızda en son çıkan yada en iyi özelliği olan yada nokia cep telefon tavsiye verebilecek arkadaş varmı

Bak ben yeni ald1m ve çok memnunum modeli ise 6630 tavsiye ediyorum sorun bulamayacaks1n1z radio d1s1nda...
  • YOK MU BİLEN ????

Doğubank sattığı garantili telefonlara fatuıra kesiyor mu ?
  • Ya walla spot yasasına çook sevindim walla

Helal olsun hukuumete resmne bitirmişler doğubankı...
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.