hacker_isportix@hotmail.com bu msn sen ekle ben ekleyemiom saldırıya uğradıkta bi düzelsin bütün sistemlerini çökertecem onların
bu senin msninmi değilmi ben bu msni sanki bi yerden hatırlıyorum ama
abi verdiğin adres eklenmiyor
Arkadaş sen söle ekleyim ben.
arkadaşlar se P990 fiyat bilen varmı arkadaşlar
pm attım
quote:
Orjinalden alıntı: kraln91
Arkadaş sen söle ekleyim ben.
beyler doğubank nedir neresidir ha bide telefonlar orda kaçak mı sıfır mı anlayamadım
Kardeş doğubank türkiyeye en son teknoloji ürünlerinin piyasadan önce gelidiği spot alışveriş merkezidir istanbul topkapıdadır.
TOPKAPI DEĞİL Sirkeci'de dir
Haydarpaşadan vapura bin Karaköyde in Galata köprüsünü geç birisine sor söyler yeri zaten basittir Sıfır da var kaçak da var her türlüsü var
arkadaşlar n71 in fiyatını bilen varmı
sağol kardes ben ankaradayımda sizden birşey rica etsem n70 in şuanki fiyatı nedir doğubankta bide kaçak mı garantili mi eğr yolunuz düşerse bana söylermisiniz
Walla ben topkapı die biliodum ben taksiye binerim doğubank derim adam götürür. ben karışmam başka bide arkadaşlar bu aralar giden varsa tel fiyatlarını bi kontrol etse de bize bildirse.
KARDEŞİM SPOT TELEFONU KAYIT ETTİREMEDİKTEN SONRA NE İŞE YARADI TOPİĞİ GÜNCEL TUTUYOSUNUZ
beyler bana acil n 70 in fiyatı lazım bide garantilimi kaçak mı 2.el mi
Doğubamk ta da hala yüksek fiyat.
w800i: 880ytl dogubankta
Kardeş teli kayıt ettirmessen sadece mesaj konuşma we internet i kullnamassın mesele bende 6630 var kapandı tel ama yine kamera çalışıyo mp3 falan dinliorum .
quote:
Orjinalden alıntı: CHARISMA
KARDEŞİM SPOT TELEFONU KAYIT ETTİREMEDİKTEN SONRA NE İŞE YARADI TOPİĞİ GÜNCEL TUTUYOSUNUZ
bu arada vapurla giderseniz karaköy yerine eminönüne gidene binin ki boşu boşuna yürümeyin.Vapurdan inince hemen önünüzdeki üst geçitten karşıya geçin kime sorsanız parmağıyla göstereceği kadar yakın..
nokia 8800 spot 720 dolar tüm akssövarları dahil kayıt yapılmış 1 ay firma garantisi ulaşmak için riwiy@mynet.com