Şimdi Ara

GÜNCEL DOĞUBANK CEP TELEFONU FİYATLARI (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.266
Cevap
3
Favori
957.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kerem3

K750i şu an doğubank'da 530 - 580 YTL arasında değişiyor fiyatları.

Ama sakın TOPUZLU denen yerden almayın. Müşteri haklarından anlamayan tipler var. Ben 530'a ordan aldım. Alırken güleryüzlü, süper samimi, herşey garantili vb, klasik esnaf. Ama herşey parayı alana kadar.
    Bozuk çıkan ürünü hemen 1 gün sonra geri götürdüğümde bana almayız dedi. Onlarada kutusunda geliyomuş ve öyle satıyormuş da, o sorumlu olmazmış da. Biraz itiraz edince tamam alırız ama dedi bozuksa 30 gün sonra değişirmiş ancak. Evet biliyorum garanti de öyle yazıyor zaten, neyse knuşurken sonra ondan da vazgeçti. Hiçbir şekilde almayacam senden bunu dedi. Yani ne halin varsa gör gibi. Sana yenisini satarım ancak dedi. Uyanık.
    Kısaca Doğubank'a Ana cadde tarafından girince sağ kolunuza kalan dükkanlardan sondan 2. veya 3. dükkan TOPUZLU. Vitrindeki fiyata aldanmayın. İyice herşeyi ni kontrol edin.

Bu arada 1 GB Memory Stick 40 milyon
    2 GB Memory Stick 75-80 Milyon
    4 GB MS henüz gelmemiş.

1 gb ms 40ytl super fıyat

• quote:

Orjinalden alıntı: kerem3

K750i şu an doğubank'da 530 - 580 YTL arasında değişiyor fiyatları.

Ama sakın TOPUZLU denen yerden almayın. Müşteri haklarından anlamayan tipler var. Ben 530'a ordan aldım. Alırken güleryüzlü, süper samimi, herşey garantili vb, klasik esnaf. Ama herşey parayı alana kadar.
    Bozuk çıkan ürünü hemen 1 gün sonra geri götürdüğümde bana almayız dedi. Onlarada kutusunda geliyomuş ve öyle satıyormuş da, o sorumlu olmazmış da. Biraz itiraz edince tamam alırız ama dedi bozuksa 30 gün sonra değişirmiş ancak. Evet biliyorum garanti de öyle yazıyor zaten, neyse knuşurken sonra ondan da vazgeçti. Hiçbir şekilde almayacam senden bunu dedi. Yani ne halin varsa gör gibi. Sana yenisini satarım ancak dedi. Uyanık.
    Kısaca Doğubank'a Ana cadde tarafından girince sağ kolunuza kalan dükkanlardan sondan 2. veya 3. dükkan TOPUZLU. Vitrindeki fiyata aldanmayın. İyice herşeyi ni kontrol edin.

Bu arada 1 GB Memory Stick 40 milyon
    2 GB Memory Stick 75-80 Milyon
    4 GB MS henüz gelmemiş.

Hocam sen ters bi laf mı ettin acaba adam tam alacakken sonradan vazgeçmiş
    Gerçekten yazık harbiden oradan hiç bi şi alınmaz ya, sen naptın peki teli şimdi?
    Ya tüketici haklarına ya da sikayetvar.com a şikayet et

• SELAM ARKADAŞLAR 6630 UN DOĞUBANK FİYATINI ÖĞRENMEK İSTİYORUM BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN
  • Doğubanktan alışveriş yapmaya mesafeli duruyorum ama merak ettim w810lar ne civarda ?
  • Beyler, bazi arkadaslar almanyadan telefon aldiklarini söylemisler. Telefon alirken 2yillik sözlesme yapiliyor,yani iki yil boyunca Vodafone, e-plus o2 veya D1 a bagli kaliyorsun, iki yil boyunca en az 10€ sabit ücret ödeniyor.

Telefonlari tabi istedigin hatlan calistir, ama bana mantikli gelmiyor, gidip bi akrabanin üzerine hat kayit ettireceksin,adam orda ayligini ödesin, sonra da türkiyede satacaksin. Neyse konuyla ilgili pekdegildi kusura bakmazsiniz artik
  • Hey Allahim Yarabbim.Evet ya ne onemi var al dogubanktan kapanirsa kapansin mp3 player fotograf makinesi niyetine tasirsin.6630 un yaninda birtanede 1100 tasirsin tamam degilmi Charisma
    quote:

Orjinalden alıntı: kraln91

Kardeş teli kayıt ettirmessen sadece mesaj konuşma we internet i kullnamassın mesele bende 6630 var kapandı tel ama yine kamera çalışıyo mp3 falan dinliorum .
    quote:

Orjinalden alıntı: CHARISMA

KARDEŞİM SPOT TELEFONU KAYIT ETTİREMEDİKTEN SONRA NE İŞE YARADI TOPİĞİ GÜNCEL TUTUYOSUNUZ

• w810i ne kadar bilen varsa çoookk sevinirimmm
  • 7610 un son fıyatı nedır? (acil).
  • Arkadaşlar doğubankta telefon alcam alsammı die düşünüyorum. Ama bişi sorcam kutulu tüm ekipmanları tamam vodafone n70 i kaça alabiliriz. Kayıtlı oluyomu teller. fatura veriolarmı.
  • devlet doğubankı hiç mi kontrol etmiyor.sonra da milletin tellefonunu kapatıyor.
  • ya kayseride nerde bu doğubank bilen varmı
  • doğubank istanbulda bulunan telefon satış merkezidir...!
  • Arkadaşlar doğubanka geçen gittim kazık gibiydi biraz
  • Şuan Nokia 8800 Fiyatı ne kadar bir bilen varmı Doğubank'ta..
  • Doğubank'ın internet adresi vardı. Bilen varsa yazabilir mi ?
  • doğubank değişik mağazalardan oluşan bir pasaj.
    yani bir internet adresi yok
  • yaa arkadaşalr w900i nin fiyatını bilen varmı doğubankta bilen varsa lütfen sölesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: dizanteri

arkadaşlar elimizden geldiğince guncel tutalım. ben ankaradayım pazar gunu maltepe pazarına gitcem. elımden geldıgı kadar yazarım. ama istanbul fiyatlarınıda verırsenız n70 w800i d600 gibi karşılastrırız. tesekkurler

Maltepe pazarı kapanmıştır.Gitmeyi düşünenlerin bilgisine.Yakında "eski havagazı fabrikasının yanındaki alana"
    (EGO doğalgaz satış yeri ile GAZi üniversitesi mimarlık-mühendislik fakültesinin arasında kalan kısıma) açılacak.
    Sanırım 2 hafta kadar sonra açılacak.Yanılmıyorsam daha sonrada cebeciye taşınacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 1 Ekim 2006; 21:36:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: atorce

yaa arkadaşalr w900i nin fiyatını bilen varmı doğubankta bilen varsa lütfen sölesin

bilen yok mu
  • Arkadaşlar ASUS P525 cihazı soran, öğrenen, bilen varsa beri gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.