Şimdi Ara

Güncel Doğubank Itouch Fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence bu tip risklere girmeyin. Vergi 150 € üzerindeki ürünler için %20. Kayıtsız gönderilerde kaybolma riski var, kayıtlı gönderilerde ise gümrüğe takılma ve yüksek kargo ücreti var. Satan arkadaşlardan alın, hem onlar kazansın, hem sizin işiniz olsun. Seçim size kalmış.
  • aynen katılıyorum. spor ayakkabı alan bir arkadaşım var o bile gümrüğe takıldı bidünya vergi harç ödedi tr fiyatına geldi ayakkabı. ben amerikadan getirtiyorum orda amazondan alıyoruz. yoksa trye amazondan ipod getirten birine rastlamadım riskli bir iş.
    quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Bence bu tip risklere girmeyin. Vergi 150 € üzerindeki ürünler için %20. Kayıtsız gönderilerde kaybolma riski var, kayıtlı gönderilerde ise gümrüğe takılma ve yüksek kargo ücreti var. Satan arkadaşlardan alın, hem onlar kazansın, hem sizin işiniz olsun. Seçim size kalmış.
  • Elektronik ürün göndermiyor amazon Türkiye'ye.
  • Arkadaş aktarmalı getirtiyordur amazondan. 1 arkadaşı ya da yakını varsa, ona yollatır, o da TR ye yollar. Bu işi para karşılığı yapan firmalar da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 3 Aralık 2009; 9:50:54 >
  • 3g 32gb ipod touch apple faturalı sıfır 520 ye aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beterbocek -- 3 Aralık 2009; 18:51:11 >
  • Fiyat gerçekten iyi. Hayırlı olsun. Nerden aldınız acaba?
  • forumda bir arkadaştan aldım ama ardicli2000 den değil yurt dışında apple dan almış faturasıyla beraber aldım 1 yıl uluslararası garantili yani türkiye de bilkom garantili ve 520 tl uygun fiyattı, yurtdışında 300 dolara hatta amazonda 280 olması lazım burda 600 falan denmesi biraz abartı bence biraz araştırın uygun fiyata bulursunuz...
  • sıfır ipod touch 2g veya 3g 8gb bu forumun 2. el bölümünde 330 a var biraz araştırırsanız bulursunuz
  • Sıfırları anlıyorum, iyi fiyatlardan satılıyorlar fakat 2.el 8gb 2g ler için 250 civarı fiyat biçiyorlar(bir kusuru oluyor küçük bir çatlak,bir eziklik vs), 220-230 olması gerekmezmi sizce en fazla? 330'a sıfırı varken?
  • Ben 1G 8 Gb iPod Touch ı 3G nin çıkacağını öğrendiğimde 250 ye sattım, yoksa elimde kalırdı zaten. Şu an ipod Touch yok ama kafamda 3G 32 Gb almak var.
  • Makul fiyata 2.nesil 8gb satan varsa, bana pm atsın lütfen...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.