Şimdi Ara

Güncel Doğubank Itouch Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. ve 3. generation 8 gb ipod touchın güncel fiyatı hakkında bilgisi olan var mıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan_gungor -- 28 Kasım 2009; 20:17:00 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu 26 Kasım 2009, 16:47:49

Bugün Doğubank'a gittim. Sadece ilk giriş katı gezebilme şansım oldu. 3 dükkanın rafında gördüm. İlk dükkan 430 TL dedi 8 GB 3G için. İkinci dükkan ve üçüncü dükkan 400 dedi. Bende daha fazla dolaşmak istemedim. Forumda dragonstory nickli arkadaşlan dün konuşmuştum ve 370 TL'ye aldım kendisinden. Mutluyum

Arkadaşın biri böyle yazmıştı benzer başlık için.
    Bunlara 1 göz at.

http://forum.donanimhaber.com/m_33235859/mpage_1/key_/tm.htm

Refurbished 340 Tl.
    http://urun.gittigidiyor.com/iPOD-TOUCH-8GB-3-5-quot-LCD-EKRAN-Wi-Fi-2-GENERATIO_W0QQidZZ22186985

http://urun.gittigidiyor.com/iPod-touch-8-GB-8GB-3-Jenerasyon-Sifir_W0QQidZZ22049973

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 28 Kasım 2009; 22:25:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu 26 Kasım 2009, 16:47:49

Bugün Doğubank'a gittim. Sadece ilk giriş katı gezebilme şansım oldu. 3 dükkanın rafında gördüm. İlk dükkan 430 TL dedi 8 GB 3G için. İkinci dükkan ve üçüncü dükkan 400 dedi. Bende daha fazla dolaşmak istemedim. Forumda dragonstory nickli arkadaşlan dün konuşmuştum ve 370 TL'ye aldım kendisinden. Mutluyum

Arkadaşın biri böyle yazmıştı benzer başlık için.
    Bunlara 1 göz at.

http://forum.donanimhaber.com/m_33235859/mpage_1/key_/tm.htm

Refurbished 340 Tl.
    http://urun.gittigidiyor.com/iPOD-TOUCH-8GB-3-5-quot-LCD-EKRAN-Wi-Fi-2-GENERATIO_W0QQidZZ22186985

http://urun.gittigidiyor.com/iPod-touch-8-GB-8GB-3-Jenerasyon-Sifir_W0QQidZZ22049973

Alıntıları Göster
    teşekkürler ilgin için. itouch 3g nın 2 dan boyutları da farklı biraz sanırım. siz de 3g 8gb yok falan demişsiniz, boyutları 3g 16 gb ile eş değer midir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_gungor

teşekkürler ilgin için. itouch 3g nın 2 dan boyutları da farklı biraz sanırım. siz de 3g 8gb yok falan demişsiniz, boyutları 3g 16 gb ile eş değer midir acaba?

Alıntıları Göster
    bütün touchların boyutları aynidır.
    2g 3g arasında bir fark yok sadece 8 gb olarak
    bu arada 3g nin 16 gb da yok

yardım ettiysem ne mutlu bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fizyoterapist.Biri

bütün touchların boyutları aynidır.
    2g 3g arasında bir fark yok sadece 8 gb olarak
    bu arada 3g nin 16 gb da yok

yardım ettiysem ne mutlu bana

Alıntıları Göster
    vatanbilgisayarda ufak da olsa boyut farkı oldugunu söylemisler.
    ipod-touch-8gb-3.nesil
    ipod-touch-16gb-siyah-2.nesil

çok da ufak olsa boyut olarak fark oldugunu belirtmişler. 3. nesillerde 32 ve 64 gbda işlemcisi 2. nesilden farklı mı acaba?

• quote:

vatanbilgisayarda ufak da olsa boyut farkı oldugunu söylemisler.
    ipod-touch-8gb-3.nesil
    ipod-touch-16gb-siyah-2.nesil

çok da ufak olsa boyut olarak fark oldugunu belirtmişler. 3. nesillerde 32 ve 64 gbda işlemcisi 2. nesilden farklı mı acaba?

Alıntıları Göster
    En büyük fark o zaten, işlemci.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gürcistanda laptop fiyatları
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

En büyük fark o zaten, işlemci.

Alıntıları Göster
    iphone 3gde uygulamalarda kasılmalar olabiliyor ancak 2g itouchlarda kasılma oluyor mu ki? sonuçta telefon özelligi yok. itouch 3g ile iphone 3g'nin bütün özellikleri aynı mı bir de?
  • quote:

iphone 3gde uygulamalarda kasılmalar olabiliyor ancak 2g itouchlarda kasılma oluyor mu ki? sonuçta telefon özelligi yok. itouch 3g ile iphone 3g'nin bütün özellikleri aynı mı bir de?

Alıntıları Göster
    bir de itouch 3. nesilde jailbreak oluyor degil mi? yoksa 3. nesil oldugu icin farkli bir yazilimin mi cikması gerekecek?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_34983002/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#34983002

Arkadaslar sifir, kutusu hic acilmamis ve amazon faturası olan ipodlar satılıktır.
    2.nesil 8gb 360tl dir.
    3.nesil 8gb 370tl dir.
    2.nesil 16gb 470tl dir.
    3.nesil 32gb 600tl dir.

Ürünler amazon faturasıyla teslim edilir. Jelatini ilk açan siz olacaksınız. Garantili bu fiyata kacirmayin derim. 10tl değerinde ekran koruyucu kılıf hediyedir. Istanbul, Bursa ve Ankara elden teslim edilir. Diger illere alicinin istedigi kargo ile karsi odemeli gonderilir. Ilgilenenler arkadaslar pm atsinlar. iyi alislar...

quote:

2. ve 3. generation 8 gb ipod touchın güncel fiyatı hakkında bilgisi olan var mıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

http://forum.donanimhaber.com/m_34983002/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#34983002

Arkadaslar sifir, kutusu hic acilmamis ve amazon faturası olan ipodlar satılıktır.
    2.nesil 8gb 360tl dir.
    3.nesil 8gb 370tl dir.
    2.nesil 16gb 470tl dir.
    3.nesil 32gb 600tl dir.

Ürünler amazon faturasıyla teslim edilir. Jelatini ilk açan siz olacaksınız. Garantili bu fiyata kacirmayin derim. 10tl değerinde ekran koruyucu kılıf hediyedir. Istanbul, Bursa ve Ankara elden teslim edilir. Diger illere alicinin istedigi kargo ile karsi odemeli gonderilir. Ilgilenenler arkadaslar pm atsinlar. iyi alislar...

quote:

2. ve 3. generation 8 gb ipod touchın güncel fiyatı hakkında bilgisi olan var mıdır acaba?
    2 hafta 2g 8gb 360 6 taksitle aldım :)))) nakit 330a bile veren var. 16 gb 390-410 buldum(nakit)

• quote:

Orijinalden alıntı: ogunustun

2 hafta 2g 8gb 360 6 taksitle aldım :)))) nakit 330a bile veren var. 16 gb 390-410 buldum(nakit)

Alıntıları Göster
    Ben 3G 32GB ı 475TL ye aldım.
  • olabilir sonuçta bu ürünlerde serbest piyasa yok kim ne tutturursa satar. amerikadan getirtmek kolay değil. adamın paraya ihtiyacı vardır kar çok az koyar. ben amazon faturası ve ekran koruyucu kılıf hediyesiyle satıyorum. aletler Apple garantili. az daha olsa ikram ediyorum ciddi alıcılara zaten.
    quote:

Orijinalden alıntı: ogunustun

• quote:

Orijinalden alıntı: S@ldırg@n

dragonstory denmi aldın hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kevinsert

quote:

Evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

quote:

Orijinalden alıntı: kevinsert

quote:

Evet.

Alıntıları Göster
    Ben fazla müzik dinleyen bir insan degilim. Max 1 gb müzik olacak. Daha çok internet ve oyunlar için satın alacağım. Net hafızası 8gb ın ne kadar oluyor? Ve 4-5 gb oyun attığımda ipodta kasılma gibi bir şey söz konusu olabilir mi?

• quote:

Ben fazla müzik dinleyen bir insan degilim. Max 1 gb müzik olacak. Daha çok internet ve oyunlar için satın alacağım. Net hafızası 8gb ın ne kadar oluyor? Ve 4-5 gb oyun attığımda ipodta kasılma gibi bir şey söz konusu olabilir mi?

Alıntıları Göster
    2.nesil 8gb 360tl dir.
    3.nesil 8gb 370tl dir.
    bu urunleri satan arkadai bu ikisi arasındaki temel fark nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyologos

2.nesil 8gb 360tl dir.
    3.nesil 8gb 370tl dir.
    bu urunleri satan arkadai bu ikisi arasındaki temel fark nedir acaba

Alıntıları Göster
    Donanım olarak fark yok. 3G 3.1 FW ile geliyor, 2G 2.2.1 FW ile geliyor. Bir de model numaraları farklı. Başka da hiç fark yok. Birbirinin aynısı yani.
  • quote:

Donanım olarak fark yok. 3G 3.1 FW ile geliyor, 2G 2.2.1 FW ile geliyor. Bir de model numaraları farklı. Başka da hiç fark yok. Birbirinin aynısı yani.

Alıntıları Göster
    ben urunleri amazondan aliyorum. ben aldigimda aralarinda 6 dolar fark vardi. o sebepten fark vardir. ayrica aralarinda ne fark var varmi yokmu tartismalarina girmiyorum ben sadece saticiyim alan bilir. amazonda 2nd ve 3rd gen olarak satiliyor urunler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

ben urunleri amazondan aliyorum. ben aldigimda aralarinda 6 dolar fark vardi. o sebepten fark vardir. ayrica aralarinda ne fark var varmi yokmu tartismalarina girmiyorum ben sadece saticiyim alan bilir. amazonda 2nd ve 3rd gen olarak satiliyor urunler..

Alıntıları Göster
    amazondan 8gb lık urunu alsam ne kadar kargo ve vergi olusur acaba bilgisi olan varmı adres ankara.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.