Kredi yapılandırması gibi adrese teslim çoğu kişi yararlanamayacak maksat algı çok iyi yönetiyorlar. |
🔥 Dolar 35,69 - Euro 37,00 - Altın 3.219 | 01 ŞUBAT🔥 (12102. sayfa)
-
-
Aile hekimlerine ücret karşılığı mesaiden sonra muayene olunabilecek
Vatandaş: muayene olup ilaç yazdıracaktim
Doktor : çok yoğunum isterseniz mesaiden sonra helin yardımcı olayım maksat işiniz görülsün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seçim emeraleri 234
Erdoğan: Dizilerde dini değerlerimiz hedef alınıyor, sarıklı, başörtülü vatandaşlarımıza itibar suikastı yapılıyor
-
israil ateşkesi kabul etmiş.
altın düşer.
ytd.
-
YKB gibi bazı bankalar sırf mesai dışı diye dolar alım-satım makasını 2.5 liraya çıkarmış. Yuh ulan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
etkilemedi gibi haber
-
Dolarla ne işiniz var bizi ilgilendiren bir durum değil
İsrail ateşkesi kabul etti Lübnan dan geri çekilecek... Birde Ukrayna Rusya savaşında böyle bir haber gelirse altın 2400 doların altına gelir... Altın da bugün geri çekilme olabilir zira ateşkes antlaşması daha yeni oldu...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ateşkese uymadı ki
-
www.sozcu.com.tr600 milyon dolarlık sahte para krizi - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/600-milyon-dolarlik-sahte-para-krizi-p108057
-
Joe Biden: "Önümüzdeki günlerde ABD; Türkiye, Mısır, Katar ve İsrail'le birlikte Gazze'de ateşkes için yeni bir girişimde bulunacak."
Bankalar eski 50 100 dolarları almıyor diyorlar sahtesi mi çıkmış ne
Yeni dolarlarda var mı bir sorun?
Ben dün işlem yaptım bankamatikten yatırma limitine takılınca içeriden devam ettim . Memur şefe sormam lazım diye gitti sonra eski müşteri devam edin dedi . Sorduğuna göre çok almak istemiyorlar 50-100 karışıktı para .
Valla vatan millet hikaye hocam
Şu israil meselesinden anlaşıldı ki bu devletlerin din'i imanı para
Para eski basım mıydı?
Piyasada 50 ve 100 dolarlık özellikle beyaz renkte olan çok sahte dolar varmış. Kapalıçarşı'da döviz büroları almıyormuş artık.
Bankalarda almıyormuş, bu aralar dikkat edin bankadan alırken bile beyaz olanı almayın.
-
Bende faizden sonra dövize dolara geçecektim.... Bu sahte para olayından sonra ne yapacağız bilmiyorum... Euro veya sterlin almak daha mantıklı olacak gibi...
Piyasaya sahte para sür😏
Kimse dolar alamasın😏
Ne güzel iş vallaha😏
600 milyon sahte dolardan bahsediliyor ki bunun daha fazlası bile girmiş olabilir piyasaya...
Faizden para gelince euro veya sterline geçeceğim mecburen... Eğer altın ons düşerse fiziki altına da geçebilirim. Bakalım hangisi daha mantıklı gelirse ona göre hareket ederim....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X