|
🔥 Dolar 34,70- Euro 36,45 - Altın 2.945 | 02 ARALIK🔥 (12121. sayfa)
-
-
Çin çok doğru yolda hızla ilerliyor. Amerika çin i baskılamaya çalışıyor ama o eşik çoktan aşıldı.
ÇİN fosil yakıtlara ihtiyaç duymadan kendi enerjisini tamamen kendinden karşılamaya başlarda daha fazla ticari fazla vermeye başlar.
-
-
Bist100 3 ayda düştüğü yere geldi ama temmuza göre hala geride.. Suriye haberi ile bir ivme gelecek gibi görünüyor.. Yıl sonu 11 bin üstünde kapatırsa umut var gibi.. -
Adamlar en düşük satışı tr de yapacak üzücü. -
Sarı reyis çözecek o iş az sabır
Adam 20 Ocak'a kadar süre veriyorum dedi bilmem kaç yıllık savaşı bitirdi esed tarih oldu. Daha koltuğa oturmadı, siz hesap edin kudretini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 9 Aralık 2024; 19:22:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: acquiles
Adamlar en düşük satışı tr de yapacak üzücü.Bizdeki zenginler fiyata bakmıyor bitirdiler bizi doymadılar.
-
Dikkat !!!
Anadolu Sigorta’nın mobil uygulaması hacklendi. Kullanıcı verilerinin akıbeti henüz bilinmiyor.
-
hesabınız yanlış sizin ev 70 milyon tl etmez kendinizi kandırmayın
3+1 19 milyon tl sıfır yüksek kat bağdat cad paraleli
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-feneryolu-gezgin-sokak-caddeye-1-paralel-sifir-bina-satilik-3-plus1-1215954378/detay -
Dij gujler gazı veriyor hadi hayırlısı. Ne gelecek başımıza acaba.
In the "post-Assad" era, Middle Eastern countries have their own agendas. Israel worries about Türkiye's restoration of the Ottoman Empire. -
Zengin o aracı almıyor ama çin malını kapıya koymaz. Mercedes BMW altına düşmez.. İtibar her şey unutmayın -
israil bu yeni suriye yönetimi 5-10 yıl içinde vurur demiştim.
yeni yönetim daha 1 günü doldurmadan israil dün suriyedeki askeri hava alanı ve suriye donanmasını vurmuş.
t24İsrail, Suriye'de Lazkiye Limanı ve Kamışlı Havaalanı'nı vurduhttps://t24.com.tr/haber/israil-suriye-de-lazkiye-limani-ve-kamisli-havaalani-ni-vurdu,1201986 -
Hatırlıyormusun bu suriye olayları başlamadan önce çok eskiden suriye tr çok saygı duyordu dinliyor millet suriye tr katılıcak diyordu :) -
Abd ile Rusya da aynısını diyordu katalım Suriye yi tr ye dertler bitsin -
Sen anlamadın ki ne dediğimi o zaman böyle pohpohlama vardı sonucu gördük şimdide benzer pohpohlama var. -
O nü anladım o yüzden yazdım haberi zaten..
Umarım birileri (!) gaza gelir de magmaya doğru harekete başlarız.. -
Kinaye yaptın sandım. Umarım suriye de demokratik insan haklarına saygılı güzel bir devlet kurarlar bana göre bizim için en iyisi bu israil abd için karmaşık kalması daha iyi o yüzden onlar istemez bunu.
-
Abd barış gücü muhabbetine oraya çöker.. İsrail ile yapılan plan da bu zaten. Rusya ya da ambargo kalkar Ukraynanin belirlenen bölgleeri verilir, Rusya da Suriyeden tamamen çekilmiş olur.
Filistin de İsraile geçer insanlar ölmesin denir konu kapanır..
Pazarlık bu zaten taraflar bunu kabul etmezse, sittin sene devam eder bu kavga.
Bize ne faydası var dersek, garip gureba orgulet cirit atmaz sınırda, ipini koparan elini sallayan yol geçen hanı gibi girip çıkmaz bizim ülkeye.. Yoksa Osmanlı olacağız diye leylalar gibi bir durum yok. Gerek de yok.. Araplardan tarihte fayda değil hep zarar gördük.. Allaha yakın bize uzak olsunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 10 Aralık 2024; 11:52:46 > -
Sizin yanlışınız var hocam ev 70 milyon etmiyor yaş 70
-
Esat yanında 128 miyar dolar götürmüş.
Rakam bir yerden tanıdık geldi ama tam hatırlayamadım?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X