Şimdi Ara

🔥 Dolar 35,38 - Euro 36,24 - Altın 3.063 | 11 OCAK🔥 (12182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
243.826
Cevap
1.160
Favori
12.238.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1154 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • ülke siyasetinde, son 20 küsur yılda artan kalitesizlik, bayağı ve vasat ortam, ülke genelinde olduğu gibi, forumlarda da kendini gösteriyor. en çok sesi çıkanlar, en kalitesizler oluyor. kalitesizliğin moda olacağını, 30 yıl önce söyleseler güler geçerdik. ama işte, maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • first_officer F kullanıcısına yanıt
    şahsen ne yapıp yapmadığı beni hiç ilgilendirmiyor da, sürekli iktidarı eleştirip, beri yandan, her fırsatta akp ve başkanına duyduğu hayranlığı yazması, sinir ediyor. mazoşizm ise, bize bildirmesine gerek yok. kendi içinde , hobi olarak yaşasın.

• acquiles A kullanıcısına yanıt

Kararsızlık başa bela yaşayarak öğreniyoruz tecrübe olmayınca her alanda sorun yaşıyorsun.

Şahıs şirketi açalı bir hafta oldu ama iki gün çalıştım ne kadar borç çıkar?

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

beni engellemiş. şükür ... alıntı yapamıyor....🔥 Dolar 35,38 - Euro 36,24 - Altın 3.063 | 11 OCAK🔥 

• Deger1i kullanıcısına yanıt

güzel gelişme. "reyiz yine kazanır" yazmak için, sebepler üretmekle meşguldür.

• DHTech D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bol kazançlar dilerim..
    Öncelikle tavsiyem, kapatırsam ne olur diye düşünmeyin zira bunun için ülkede 50 tane sebep bulabilirsiniz bu da sizi dibe çeker..
    İşinize odaklanın, zor ama başarmaya çalışın.. Unutmayın şirketinize en büyük hissedar devlet. Sizden çok para kazanacak özellikle ilk yil(lar). Bu yola girdiyseniz bunu kabul etmek gerekiyor tr de..

Diğer taraftan şirketi açtığınız anda bagkur başlar, sizin kacgun iş yaptığınız ile ilgilenmez sistem artık ssk lı değilsiniz, çalışma gününe göre prim ödemiyorsubuz..
    İşlemler 30 gün üstünden devam eder.. İsterse siz hiç dükkanı açmayın..

En düşük bagkur primi 7735, 97 tl. Her yıl asgari ücret artış oranında artar. Sonra da yıllara göre kademesi artar, siz de isterseniz kademe artirabilirainiz tabi ama. Bunun günümuzde çok anlamı yok emekli maaşları seviyesi malum..

Edevletten 4B prim borcu diye aratin durumunuzu ordan girebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 12 Ocak 2025; 11:32:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

aynen. bu saatten sonra düşünürmesi gereken şey satışları artırmak ve giderleri azaltmak olmalı.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    En önemli detay da, iş müsade ediyorsa ülkenin %5 zengin grubuna hitap edeceksiniz. Geri kalan %95 fakire mal satmaya iş yapmaya gerek yok, ne uzar ne kisalirsiniz..
    Günde 1000 tane 100 tl ye lahmacun değil, 500 tane 300tl ye lahmacun satacaksıniz

aynen. ben de tam bu görüşteyim. ayda 1000 tane çorap satıp net kar 10bin tl kazanmaktansa ayda 1 tane lüks bayan çantası sat 10bin tl net kar kazan.

1000 tane çorabı satmak için bir sürü emek ve zaman harcarsın. diğer tarafta 1 tane lüks çanta sat oh dertsiz tasasız ,az emek

Mesele sadece emek değil. Çok işçi çok dert demek. Üretim ise iş kazası riski demek, hanımlar varsa doğum izninini suistimal eden bir grup ile bedavan işçi çalıştırmak demek, üretimde ki kaçınılmaz verimsizligin adet arttıkça artması demek, çok adet çok tezgah büyük yer maliyetleri lineer değil logaritmik artar karlılık düşer.
    Az olsun benim olsun felsefesi burada iş yapar :)
    Az derken, az satalım öz satalım.. 95 fakir değil 5 zengin alsın..

oho sen iş dünyasını iyi öğrenmişsin. sen bir iş yeri açsan ya.

iyi paralar kazanırsın.

hedef kitlemiz zengin orta doğulular olmalı.

neden avrupalı ve amerikalı zenginler değilde ortadoğulu zenginler. çünkü avrupalı zenginler lüks meraklısı ,gösteriş meraklısı değiller onlar bunları aşmışlar.

25 yıllık is hayatımda gördüğüm,
    Türkiye de görgüsüz çok fazla, sonradan hiç hayal edemediği bir paraya ulaşan çok fazla (nasıl ulaştı malum, detaya girmiyorum), parayla ne yapılıri bilmeyen çok fazla..matematik bilmeyen o zaten en zengin olduğumuz nokta, zebil..

Hedef kitle bunlar bana yeter.. Ortadogu ile uğraşamam fazlasında gözüm yok:)

Hedef kitle noktasında bir spesifik detay daha, hem zengin hem kadın... Özellikle de kocası zengin ama kendisi özde fakir olanlar. En çok karlilik bu grupta.
    Yatirim tavsiyesidir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 12 Ocak 2025; 12:37:29 >
  • Suriye nin fethi !!! dolayısıyla reisin oyları 40 tan 47 ye çıkmış ama hamdolsun Eko reis yine önde .🔥 Dolar 35,38 - Euro 36,24 - Altın 3.063 | 11 OCAK🔥 

🔥 Dolar 35,38 - Euro 36,24 - Altın 3.063 | 11 OCAK🔥
  • Yine açık ara lideriz

🔥 Dolar 35,38 - Euro 36,24 - Altın 3.063 | 11 OCAK🔥

Olay fetih yapmaya bakıyorsa Reis yalandan bir iki bölgeyi daha fethedip Eko reyizi geçebilir o halde mantıken hocam?

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

halkımızın iq seviyesi ile evet.

sırada emevi camiinde namaz olayı var.,

o da bir 5 puan arttırır...

ne diyelim. Müstehak....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deger1i -- 12 Ocak 2025; 14:56:24 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    İmralı ile boşuna sohbet edilmiyor, Diyarbakır da iboyla Türküyü boşuna söylemedi reyiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 12 Ocak 2025; 15:28:16 >
    İşte bu sebeplerden anketlerin anlamsızlığını görüyoruz aslında hocam. 2023 seçimlerinde de görüldüğü üzere gibi. Bu önümüzdeki seçimlerde de yine bu algı üzerine oynayacaktır sayın Reis.

• first_officer F kullanıcısına yanıt

bu konu başlığı altında 12183 sayfa var bunun en az 8000 sayfasında aynı şeyleri tekrarlıyorsun, sürekli bir laf atma,yok forum cou su yok,herbolog,yok bilmem. ne yahu 1 günde farklı bir şey yazsan.

bu foruma geliş amacın sadece acquiles e laf atmak mı?

her gün her gün aynı cümleri okumaktan ben usandım sen yazmaktan usanmadın mı

Yazılanlarin da copy-paste olduğunu hatırlatalım. Twitterda bulabilirsiniz hepsini. İnsan bari bir kaç kelimesini değiştirir diyeceğim ama o da bir yetenek, fikir ve bilgi sahibi olmayı gerektiriyor. Olmayınca olmuyor işte...yapacak bir şey yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 12 Ocak 2025; 16:34:55 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.