Ülkeye girecek Yapay zekalara, imam hatip mezunu olma şartı getireceklermiş. |
🔥 Dolar 35,58 - Euro 37,15 - Altın 3.096 | 21 OCAK🔥 (12201. sayfa)
-
-
Yaptım. etf değil ama.
-
Trump dünya ekonomik forumunda bir konuşma yapmış. OPEC ülkelerinden petrol fiyatlarını düşürmelerini istemiş. Amerika'daki üretimin önünü de tamamen açtı. Ben şu an 78 dolar olan fiyatın 3 - 6 ay içerisinde 55 - 60 dolara düşebileceğini düşünüyorum.
Petrol fiyatlarındaki düşüşte bize Faiz ve enflasyon konusunda yarar sağlar. Dış açığımızı düşürür.
Trump ABD ekonomisini güçlendirmek için stratejisini düşük enerji fiyatları üzerine kurgulamış. ABD çok büyük bir üretici olduğundan petrol fiyatlarını indirebileceğini düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 23 Ocak 2025; 21:57:6 > -
yapay zeka zaten imamhatiplilerden daha çok dini bilgiye sahip. hatta fetva verecek kadar. yani arapça bilmeyen,kelime i Şahadet getirmeyi bilmeyen diyanet işleri başkanı ile kıyaslarsak zaten yapay zekadan fetva almak,hutbe almak daha mantıklı.
-
Kartal İmam hatip mezunu olması şart.Yoksa hiç bir mevki makama gelemez.Ne kadar süper zeka olsa da.....Barındırmazlar yapay zekayı.
-
spk birbirinden dandik pardon muhteşem 4 şirkete daha halka ırz izni vermiş.
Vişne Madencilik
Seranit Granit Seramik
Enda Enerji
Birleşim Grup Enerji
ya ben de kredi kartlarımın borçlarını ödetmek için spk ya başvursam mı aceba??? Bi güzellik yapsın bana da.
-
Hocam yatırım uzun vadeli birşey açıkçası , kısa vadede kimsenin hayat ihtiyaçlarını bunlar çözemiyor.İnanın 10 15 yıldır o kadar güzel imkanlar var ki global ticarette oturduğun yerden az zahmetli şekilde ben girişimizden bu kadar uzak kalmayı anlayamıyorum.Misal bizim grupta emekli bir öğretmen arkadaş var aylık geliri 300 400 bin liralarda ve sadece yurt içi satış yapıyor.Öyle büyük bir sermayeyle de yapmıyor bunu.Yani yaşlı ve teknolojiden uzak diyeceksiniz evet kendisi olmayabilir ama tek kelime ingilizce bilmeyen adamlar yıllardır global internet satışında. Şimdi kendi satışımı yaptığım platformdan 4 ürün için bir paylaşımda bulunmak istiyorum. Dolar ve avustralya doları şeklinde tablom.Bunlar bireysel çalışmalar olduğu için tablonun üst ve alt kısımlarını kesmek zorundayım ürünlerim gözükmesin diye. Bunlar ortalama 1-2 ay arası tekrar stock siparişi verdiğim ürünler. Kabaca 1 koli den karımın %100 olduğu görünmekte.Artık elinizdeki para miktarına göre olasılıkları yatırımın size dönüşünü hesaplayın. Lütfen bu konuda bana özel mesaj atmasın kimse. Parasını yönetmek,onlara burda birşey pazarlıyor gibi görünmek ve yönlendirme yapmak istemiyorum.Sadece 5 ay 1 sene arası öğrenmek için biraz çaba harcayarak, biraz da sermayeyle,biraz da cesaretle neler yapılabileceğini göstermek istedim.Esnafın kaç kat geçirdiğini de görebilirsiniz tablolarımda.
Bence gelecek kaygıları olan yaş grubu ne olursa olsun biri bunun gibi pek çok fırsatı kaçırmamalı.Keza torpilsiz,yurt dışısız,iyi gelirli bir meslek sahibi olmadan,akarsız,vizyonsuz bu saatten sonra kolay kolay kimse ayakta kalamaz günü kurtarır anca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafesan -- 24 Ocak 2025; 5:31:38 >
-
Ürünün direk üreticisi yada direk ithalatçısı değilseniz, al-sat ile e-ticatet'de artık yalan olmuştur (şu şartlarda ayakta kalabilmek çok zor) bununda başlıca nedenleri:
Şahıs firmalarına %25
Ltd. ve A.Ş lere %15 uygulanacak Stopaj (vergicibaşı ingiliz memed)
Finansman maliyetinin bu derece yüksek olduğu bir ortamda cironun %25 ini stopaja vererek kar etmek çok ama çok zor. Ayrıca aşırı artan kargo fiyatiarıda maliyeti kayda değer şekilde arttırdı. Finamsman maliyetinin (kredi faizlerinin) yüksekliğini zaten yazdım.
Ezcümle e-ticaretinde tadını kaçırdılar...
Üretici yada ithalatçı değilseniz artık zor bir mecra,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X