Şimdi Ara

GÜNCEL FOTO GELDİ - YENİ WİTCHER COSPLAYİ YAPTIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 Witcher çok çok sevdiğim bir oyun ve Geralt sevdiğim karakter..
    2 Cosplay yapacağım karakteri bulmakta zorlanıyorum çünkü hem maliyet , hem kabiliyet , hemde rolplay denen sahne şovu için uygun karakterler arıyorum. Yani kostüm bulmak değil karakter bulmak diyelim çünkü kostüm tamamen bana ait ve hiç bir makine dikişi olmaksızın sadece elde diktim.
    3 İlk Witcher kostümü "DERİ KUMAŞ" harici 600 'e mal oldu. Peder bey deriyi getirmese 1000 'i bulabilirdi.. Ursine armor yani güncel olan kıyafet 200 küsür'e mal oldu..
    4 Ailem destekliyor ve yardımları oldukça fazla
    5 Yarışmada derece almak için kostüme , detaylara, benzerliğe ve emeğe bakılır , ikinci etap ise sahne üzerindeki rolplay yani sahne şovunuza.. Bu ikisinin birleşimi sonucunda juri'nin puanlamasına kalıyor her şey..
    6 Bir çok ödül var , para ve çeşitli bilgisayar aksesuarları.. Henüz para ödülü kazanamadım..
    7 Ödül beni yeterince tatmin etti.
    8 Ödülün fotosunu attım..
    9 Cosplay ortamı ilginçtir , bazen güzel bazen ise "bu ne abi?" dedirtiyor , o da yaşı küçük trollemek için gelen arkadaşlarımızdan ötürü..
    10 Youtuberlarla sohbet etmedim , etmeyi de düşünmüyorum.. Gerçi hiç birini tanımıyorum ki ? Adını söylesen de bilmem , yüzünü görsem de.. Gereksiz.
    11 Türkiye cosplay açısından oldukça ilerledi , Comic-con kalitesinde olduğumuzu düşünüyorum. SS'ler ile kanıtlayabilirim bunu :)
    12 Stress ve heyecanım olmadı :)

GÜNCEL FOTO GELDİ - YENİ WİTCHER COSPLAYİ YAPTIMGÜNCEL FOTO GELDİ - YENİ WİTCHER COSPLAYİ YAPTIM
    GÜNCEL FOTO GELDİ - YENİ WİTCHER COSPLAYİ YAPTIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pukiman -- 9 Aralık 2016; 11:12:52 >

• pukiman kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için teşekkür ediyorum. Ve sizi tebrik ediyorum. Forumda böyle üyeleri görmek gerçekten mutlu ediyor. Böylesine bir konunun dikkat çekmemesi ise açıkçası üzdü.
    Ödülleriniz de güzelmiş Hayırlı olsun diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 9 Aralık 2016; 11:19:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Cevaplar için teşekkür ediyorum. Ve sizi tebrik ediyorum. Forumda böyle üyeleri görmek gerçekten mutlu ediyor. Böylesine bir konunun dikkat çekmemesi ise açıkçası üzdü.
    Ödülleriniz de güzelmiş Hayırlı olsun diyeyim.

Bende teşekkür ediyorum , beklediğim ilgi gelmedi ama üzüldüm
  • Gayet başarılı.
  • Teşekkürlerrrrr
  • Yenisi güzel ama yüz olmamış sanki gerald kadar karizmatik olabilseydiniz keşke bir dahakine daha tipsiz karakterler seçerseniz daha başarılı olabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goblin Mind -- 10 Aralık 2016; 10:32:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 GÜNCEL FOTO GELDİ - YORUM YORUM YORUM
  • Bu resimdeki sen misin la?!? Eğer sensen beraber fotomuz var!!
    GÜNCEL FOTO GELDİ - YENİ WİTCHER COSPLAYİ YAPTIM

• SümüğüKulağındanAkanAdam S kullanıcısına yanıt
    Aynen ben asfgdgfsdg
    Solda gözlüğü görünen kişi de benim. Fotoyu paylaşmayacam. Kalkan alırlar. Bir sorun olur. Kurtulunmaz diye. Ama hoşmuş. Tesadüfe gel ya!

afasdf bişi olmaz bence
    Hocam adınız nedir? Ve birde yaşınız kaç? Merak ettim. Pm de atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SümüğüKulağındanAkanAdam -- 13 Aralık 2016; 23:25:42 >
    Adım yazıyor ya orada :D instagram adresim ile birlikte, yaş 23
    Görmemişim hocam eyvallah sağ ol.

Edit= bu arada costplayin müthişti. Sadece tip olarak Geralta fazla benzemediğinden biraz farklı durmuşsun ama çok hoşuma gittin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SümüğüKulağındanAkanAdam -- 13 Aralık 2016; 23:33:47 >
  • Bazıları yazmış da olmamış, edememişsin diye kendileri daha iyisini becersin o zaman tartışırız,
    arkadaşım sanada helal olsun bu cosplayi yapabilmen bile büyük başarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 13 Aralık 2016; 23:35:14 >
  • BooMANx kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam cidden gururum okşandı :)
  • Bence fena kratos çıkar o surattan

• Bence gayet güzel olmuş

• Kız fena

• Kostümde bacak bölümleri biraz sırıtmış. Gerçekçi durmuyor. İnce kumaş gibi görünüp yer yer bacak hatlarını gösteriyor. Dolayısıyla zırh izlenimi vermiyor. Oraları daha bir şişik ve düz yapabilsen daha gerçekçi bir zırh görüntüsü çıkabilirdi. Yine saçlar fazla beyaz göründü. Biraz daha koyu ton olsa daha iyiymiş gümüş rengine yakın olsa yani. Yine sakal ve kaşlar da biraz daha açık renkte olsa daha iyi olurdu. Daha profesyonel dururdu. Ancak bütün bunları kendi imkanlarınla yaptıysan, diktiysen helâl olsun diyorum. Epey emek var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 14 Aralık 2016; 14:05:13 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.