Şimdi Ara

GÜNCEL GOLF 6 FİYATLARI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
7
Favori
14.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omaTR

Abilerim bir araç var pesinat olarak alacağız araç 2011 highline Full sunroof yok, sanırım. Adam yirmi bin euro ya almış aynı fiyattan vermek istiyorum diyor kilit nokta ise şu arabanın 20 küsür bin TL lik hasar kaydı var önden. Bayiler 45kirkbes elli arası eder araba diyor. Alın siz diyoruz yan ciziyorlar. Galeriye soruyoruz kazali 35 veririz diyorlar kaca alsak kaca satariz nedir piyasası şimdiden teşekkürler. Bu arada araç triptonik Benzinli70binde

20 bin euro 51bin TL'ye denk geliyor sanırım. Eğer araç 1.4 160'lıksa belki o fiyat edebilir ama 122'likse kesinlikle o kadar ederi yok. 122'likse ederi en fazla 45-46 olur. O da şanzımanı sağlamsa. Şanzımanı sıkıntılıysa ve servis bakımlı değilse mümkün değil o fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

Abilerim bir araç var pesinat olarak alacağız araç 2011 highline Full sunroof yok, sanırım. Adam yirmi bin euro ya almış aynı fiyattan vermek istiyorum diyor kilit nokta ise şu arabanın 20 küsür bin TL lik hasar kaydı var önden. Bayiler 45kirkbes elli arası eder araba diyor. Alın siz diyoruz yan ciziyorlar. Galeriye soruyoruz kazali 35 veririz diyorlar kaca alsak kaca satariz nedir piyasası şimdiden teşekkürler. Bu arada araç triptonik Benzinli70binde

20 bin euro 51bin TL'ye denk geliyor sanırım. Eğer araç 1.4 160'lıksa belki o fiyat edebilir ama 122'likse kesinlikle o kadar ederi yok. 122'likse ederi en fazla 45-46 olur. O da şanzımanı sağlamsa. Şanzımanı sıkıntılıysa ve servis bakımlı değilse mümkün değil o fiyat.

yani ruhsat elimde değil net konuşamıyorum ancak kazalı olması bizi sıktı hele galeri düşük fiyat verince 45 e sayıp 35 e satmak 10 lira zarar demek bunuda düşünüyoruz. Kazalı olması değerini ne kadar düşürür tam olarak satarken onu anlamaya çalışıyoruz. bu arad araç 2011 de ikinci el alınıyor. 51.000 değilde 47-50 arası birşeydir o zaman ki kura göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 15 Temmuz 2013; 0:46:13 >

• selamlar,
    2011 model, 1.4 TSI Trendline , düz vites. 80.000 KM. Boya-değişen yok. Sadece sağ arka kapıda gamze var. Fiyat 34.000.
    Nasıl sizce ?
  • 2009 Model Golf 6 1.4 TSI Midline Paket
    52.000 KM
    Manuel Vites
    Metalik Gri
    Değişensiz, çamurlukta tek parça boyalı.
    32.750 ye alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escobar10 -- 18 Temmuz 2013; 16:41:23 >
  • ersint79 E kullanıcısına yanıt
    dostum o dedıgın araçlar escar car rental den çıkma araçlar ama temızdır.
  • Merhaba,
    Bu araçları bu fiyata nerden satın alıyorsunuz? Sahibinden. com'dan mı?
  • merhaba arkadaşlar,golf 6 piyasasına uzak biriyim.
    2011 model joystik şeklinde dsg şanzımanlı, 1.6 TDI siyah
    43000 km de .kazasız boyası degişeni olmayan bir araba buldum.
    53.000 tl fiyat isteniyor.
    sizce nasıldır ve DSG şanzıman için kronik problemli olup olmadığı nasıl anlaşılır?
    Deneyim ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: z550i

merhaba arkadaşlar,golf 6 piyasasına uzak biriyim.
    2011 model joystik şeklinde dsg şanzımanlı, 1.6 TDI siyah
    43000 km de .kazasız boyası degişeni olmayan bir araba buldum.
    53.000 tl fiyat isteniyor.
    sizce nasıldır ve DSG şanzıman için kronik problemli olup olmadığı nasıl anlaşılır?
    Deneyim ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.saygılar..

Öncelikle fiyat vererek başlayım:

Golf 6 2011 model 1.6 TDI aldım. Siyah renkte. Manuel, trendline. 47000 km 'de, bakımları 45.000 km 'de Doğuş 'ta yapılmış, gündüz ledli, 17" Audi çelik jantlı. Kazasız, boyasız, tamamen servis bakımlı. Oldukça temiz. 42.750,00 TL 'ye aldım. Kışlık lastik yok.

Sizin sorunuza ise verilecek en doğru cevap; otomatik şanzıman şans işidir olacaktır.

Kim ne derse desin, otomatik şanzıman her zaman bozulma riski olan, arabanın tüm diğer parçaları gibi, bir sistemdir.

Bu 3. arabam ve önceki 2 si de otomatikti. Tam otomatik şanzımanlar artık bildiğimiz gibi üretilmiyor. Belki üreten firmalar vardır benim bilmediğim. Yeni sistemler otomatikleştirilmiş manuel transmisyonlardır.

DSG lerde çok ciddi arızalar vardı. Özellikle ilk serilerde. Türkiye de bilindiği gibi DSG ler Doğuş tarafından sadece 2 yıl garantili. Yurt dışında Volkswagen tarafından 10 yıl. Ee millet de 2 yılı geçirip ne olur ne olmaz mantığıyla satıyorlar. Böyle yapan bir sürü DSG ile sorun dahi yaşamamış insanlar var. Amaçları, aman olur da arıza verirse o kadar para (cidden çook yüksek miktarlar 5.000 - 12.000 arası) veremeyiz, garantisi bitsin satalım şeklinde bakıyorlar.

Arkadaşımın beyaz renkli Focus 2009 bezinli Titanium yarı otomatik aracı vardı. Arkadaşlarımın ustalarına, kendi ustalarıma, servise vs. soktuk. Taş gibi araba dediler. Alındıktan bir hafta sonra şanzıman arıza verdi. Daha doğrusu felaket ses yapmaya başlamıştı. Göbekteki bilezikler aşırı zarar görmüş. 4.000 TL fiyat verdiler. Baya pazarlıkla uygun fiyata yaptırdık. Araçta koruma yağı varmış. Ustaların her biri koruma yağı konan aracı bilemiyor. Şanzımanı da sökelim bakalım yapamıyorsun, sahibi izin vermez zaten. O yüzden manuel en mantıklısı. Hayatımda ilk defa manuel aracım oldu, alışamam diyordum başta ama 1 haftada alışıyorsunuz. Merak etmeyin. Bence manuel şanzımana yönelin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximof -- 28 Temmuz 2013; 19:22:21 >

• up....
  • öncelikle aracınızı güle güle kullanın...
    ben de bir araç bakıyorum acelem yok. Golfü de seçeneklerim arasına aldım ama yabancıyım golfe. En tutulan ve ekonomik olanı hangisini almalıyım? 40bin civarı bütçem var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 Temmuz'da golf 6 1.6 Tdi şeker beyazı trendline 2012 model 40.000 km de 47.500 tl ye sattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: F L A S H

28 Temmuz'da golf 6 1.6 Tdi şeker beyazı trendline 2012 model 40.000 km de 47.500 tl ye sattım.

neden sattığınızı öğrenebilir miyiz? yani bi memnuniyetsizlik falan var mıydı? bu fiyatlara başka araç mı tavsiye edersiniz yoksa golf mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

quote:

28 Temmuz'da golf 6 1.6 Tdi şeker beyazı trendline 2012 model 40.000 km de 47.500 tl ye sattım.

neden sattığınızı öğrenebilir miyiz? yani bi memnuniyetsizlik falan var mıydı? bu fiyatlara başka araç mı tavsiye edersiniz yoksa golf mü?

Araçla ilgili ne bir sıkıntı , nede bir memnuniyetsizlik vardı. Golf 7 ler çıktıktan sonra açıkcası soğudum araçtan. o fiyata yine golf tavsiye ederim. Ben 2014 den önce şahsen golf 7 almayacağım. Biraz daha zaman geçmesini bekliyorum. En azından hatalar biraz daha minimuma inmiş olur.
  • quote:

Merhaba,
    Sizin için hayırlı olsun.
    Bende 2010-2011 model comfortline veya trendline dizel Golf almayı düşünüyorum (manuel olacak).
    Sizin bu verdiğiniz fiyatlar normal mi? Piyasa da ederi nedir?
    Sizce en güvenilir 2. el Golf'ü nerden bulabilirim?
    Ayrıca aracının ne kadar yakıt tüketmekte? Sence comfortline mı yoksa trendline mı almalıyım?

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

İyi günler
  • Temiz bulursan comfortline alınabilir . Trendline boş versiyonu. 2. el Fiyatlar konusunda tam bir bilgim yok ben aracı sıfır 45.500 tl + cc taktırıp almıştım ( fiyata dahildi) . Yakın bir tanıdığınız varsa bildiğiniz bir aracı alırsınız, yoksa da alacağınız aracı yetkili bir serviste kontrol ettirir ve araç geçmişine bakarsınız. 2. El şans işi bana göre. Aracım uzun yolda sakin kullanım 4.5, şehir içi kullanımda 5.3-5.5 lt arası yakıt tüketimi vardı .

Saygılar

• 2010 1.4 TSI Highline Beyaz Manuel aldım 5 gün önce 41000. Boyasız, 70000de.

sadece teyibi çalmışlar ilk yıl :) kasko kayıtlarında bu çıktı.
  • güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdorado

2010 1.4 TSI Highline Beyaz Manuel aldım 5 gün önce 41000. Boyasız, 70000de.

Güle güle kullanın,
    Nerden aldınız? Ne kadar yakıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: peroksit

quote:

Orijinalden alıntı: erdorado

2010 1.4 TSI Highline Beyaz Manuel aldım 5 gün önce 41000. Boyasız, 70000de.

Güle güle kullanın,
    Nerden aldınız? Ne kadar yakıyor?

Tesekkur ederim. Istanbul da kadikoyde sahibinden aldim direk. Ne kadar yaktigini tam olarak olcme firsatim olmadi henuz sadece dag yolunda kullanacak kadar vaktim oldu. O da cok bilgi vermeyecektir. Yakiti denedigim zaman tekrardan yazarim burada.

• peroksit P kullanıcısına yanıt
    golf alacaksan tsi da alsan sorun çıkarmaz 50 lt yakıt la 900 - 1000 km yaparsın klima açık basarsan uzun yolda da yapacağın 800-850 km gidişine bağlı dizelin bakımı ağır olur astarı yüzünden pahalıya gelir zaten kuruş fark var o kadar da fark yok istatislikler ancak uzun yol km hesabı yapar uzun vadede karlı değil zararlı olursun !!!

ben megan 3 ü sattım hesapta en ekonomik araç almış olduğum golf ile aynı yakmak ta uzun yolda 860 km klima açık yapıyorum benzinli motor her depo da 40 tl fark oluyor

meganın ağır bakımı 90.000 km ağır bakımı 3000 tl tutuyor !!!

golf ün ise 1500 tl bile tutmadı

dizel motor avantajlı değildir ! alınacaksa artık benzinli araç alınmalıdır diyorum bir sebebi daha var , kamyoncular kendi yakıtlarını satmakta ve bu yakıtları uzun yol yapsın diye de 10 numara yağ kullanmaktalar bu yağlı karışımı sattıklarında da , bizler gidip dolduruyoruz ee araç yolda kalıyor başıma gelen bir olay dizel araba alınmaz TR de , dizel araç alınmışsa da sürekli depo fullenmeli nereden alındığı belli olsun diye

biraz daha zorla golf al derim golf 6 değil golf 5 bile alsan memnun kalırsın !!! 1.4 tsi dsg 160 - 170 - 180 BG olanlardan tercih edersen dediğim km leri yaparsın 122 bg olanlar da aynı km leri yapmakta ama uzun yolda 160 - 170 -180 bg olanlar daha karlı oluyor

Not : aracımda 225*45*17 lastik ve jant bulunmaktadır

triger seti 90.000 km de değişirken golflerin trigeri 500.000 km giden var (zincir ) kullanıyor adam gibi motor adam gibi güvenli arabadır vw hyundai kia reno citroen toyota gibi değildir

bir binen bir daha bırakamaz alışkanlık yapar :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.