Bildirim
GÜNCEL GOLF 6 FİYATLARI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
haziran ayında 0 1.6 trendline manuel almıştım. Fabrika çıkışı fonksiyonel direksiyon ve sis lambalı. yaza doğru 1.2 comf. dsg yada özelllik eklemeler açılırsa midline plus almayı planlıyorum . Böyle giderse 37den aşağıya vermem heralde. Tabi 2 el piyasası nasıl olur yaza doğru bilemem. -
arkadaşlar gerçek ve değerinde ikinci el golf fiyat bilgisi içinwww.dod.com.tr adresine bakabilirsiniz. galericilerle uğraşmadan ekspertizi yapılmış araçları en doğru fiyatla satıyorlar. ben golf 6 dizel comfort düşünüyordum birkaç hafta önce, 48.500 - 49.000 civarına 2012 model 10.000 km civarı temiz araçlar bulunabiliyor. -
anladım teşekkürler... 1.4 tsi comfortline almayı düşünüyorum ben 40bin üstü hep internet fiyatları bilmem ne kadar doğru! -
quote:
Orijinalden alıntı: gkh38
anladım teşekkürler... 1.4 tsi comfortline almayı düşünüyorum ben 40bin üstü hep internet fiyatları bilmem ne kadar doğru!
Bende aynı modelin dsg'li bakıyorum. 2011-2012 modelleri fiyatları 43-50 bin aralığında temizine göre. Bu kasanın sıfırı 53600 tl idi. -
up -
2012 1.6 102 hp trendline 8000 km 36000tl alındı. -
teşekkürler.hayırlı olsun... .arkadaşlar devamını bekliyoruz... -
up -
ağustos 2012.de 2009 model trendline golf, degısen ve boyası olmayan aracı 33.000.tl.ye aldım.
43.000.km -
Arkadaşlar,
Aldığınız araçlar hayırlı olsun..Allah (cc) güle güle binmeyi nasip etsin...
Araçlarınıza park sensörü, fonksiyonel direksiyon gibi şeyleri taktırmayı düşünüyorsanız bunlarıda paylaşırmısınız, ayrıca resimleride koyarsanız çok daha güzel olur -
Ben aşağıda linkini verdiğim parçaları kendim krom şeritle yapmayı düşünüyorum. Orijinalleri gereğinden pahalı. Sanırım krom şeritler aksesuarcılarda vardır. Trendline golf ün ön görünüşünü değiştirmeyi düşünüyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-golf-6-2009-plus-on-tampon-krom-serit-krom-cita-100352682/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-golf-6-on-panjur-krom-68689138/detay/
-
up -
Arkadaşlar hiç kimse GOLF 6 alıp satmıyor mu?
Lütfen Golf 6 adığımız yada sattığımız araçların fiyatlarını paylaşalım ki , arac almak yada satmak isteyen arkadaşlara yardımcı olalım...
Teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: peroksit
Lütfen Golf 6 adığımız yada sattığımız araçların fiyatlarını paylaşalım ki , arac almak yada satmak isteyen arkadaşlara yardımcı olalım...
Teşekkürler
Kuzenime golf 6 bakıyoruz 2010 ve 2011 beyaz renk bulduk ikiside 46,000 km de hatasız.. fiyat en son 38,000 e düştüler.. kararsız kaldık çünkü 2010 model olan dijital klima, arka park senserü ve hız sabitleyici var.. 2011 de ise klima anologa geçildiği için (nedenini daha hala anlamış değilim), klima anolog, jantlar higline jantı ve arka stop biraz daha şekilli geldi.. Artık bakalım hangisine karar verecek :)
sizce hangisi daha mantıklı?? -
Araçların motorunu belirtirseniz..
Daha iyi bilgi sahibi oluruz..
Malum 1.6,1.4,1.6TDI?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: samços
Araçların motorunu belirtirseniz..
Daha iyi bilgi sahibi oluruz..
Malum 1.6,1.4,1.6TDI?
Günaydın.. ikiside 1,4 tsi :) -
Günaydın arkadaşım teşekkürler bilgi için..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: E.M.Y.
quote:
Teşekkürler
Kuzenime golf 6 bakıyoruz 2010 ve 2011 beyaz renk bulduk ikiside 46,000 km de hatasız.. fiyat en son 38,000 e düştüler.. kararsız kaldık çünkü 2010 model olan dijital klima, arka park senserü ve hız sabitleyici var.. 2011 de ise klima anologa geçildiği için (nedenini daha hala anlamış değilim), klima anolog, jantlar higline jantı ve arka stop biraz daha şekilli geldi.. Artık bakalım hangisine karar verecek :)
sizce hangisi daha mantıklı??
Dijital klima çok önemli değilse 2011 tavsiye ederim. Alcantra koltuklar daha güzel. Jantlar ve nikelajlı ön panjur arabayı daha çekici gösteriyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: chameleon41
quote:
Orijinalden alıntı: E.M.Y.
quote:
Teşekkürler
sizce hangisi daha mantıklı??
Dijital klima çok önemli değilse 2011 tavsiye ederim. Alcantra koltuklar daha güzel. Jantlar ve nikelajlı ön panjur arabayı daha çekici gösteriyor.
Evet bizde senin gibi düşündük ve 2011 almaya karar verdik.. teşekkür ederim düşüncelerin için :)
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X