Şimdi Ara

TOYOTA AVENSİS 1.6 Advance FİYAT/PERFORMANS ARACIDIR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracın liste fiyatı 82.400 TL Donanım olarak gayet yeterli,D Sınıfı konforu kalitesi zaten tartışılmaz kasada güncel motor desen millet çekmiyor felan diyor ama 4000-6800 Dev/Dk skalasında kullanıldığında 5-10 Sene önceki 2.0 130-140 hp Turbo Dizelleri bile öttürür.Top speed'de 122 TSI Passatı ezer.

Aynı donanım aynı şanzıman Dizel versiyonu ile arasında 17.200 TL Fiyat farkı varÜstelik dizel versiyon benzinliden çok daha güçsüz.Alacak olanlar için test sürüşünde felan sakın torka kanıp Dizel almak gibi bir hata yapmamalarını tavsiye ederim.

Kumandadan bagaj kapağı düğmesine bastığınızda açılışından tutun bagaj dirseklerinin saklı olmasına kadar araç kalite C Segmentlerine göre kalite kokuyor.

Son olarak benzinli Octavia'nın bile 83.600 TL Hatta opsiyonlarla 87.000 Lere dayandığı,Dizel Jetta'nın,Focus'un veya herhangi bir C Segmentinin 90-100.000 TL Olduğu düşünülürse BU ARAÇ ALINIR UZUN YILLAR SORUNSUZ KEYİFLE BİNİLİR.

• Neden 5 10 sene önceki dizeller.
  • C segmentlerine göre kalite kokuyor derken, aracı C segmenti mi sanıyorsunuz acaba? Yoksa bilerek C ile mi kıyaslıyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göttingenli Ethem kullanıcısına yanıt
    2.0 + Turbo ama
  • 3 yıl önce yeni makyajlandığında 57.000 TL ye avensis elegant extra satılıyodu sıfır :) O zamanlar da efsane f/p aracı derdik, 3 yılda 30 bin tl zamlandı otomobiller nereden nereye.
  • Millet hakkaten kayış kopardı. Devaluasyon oldu ama millet fiyat performans sayikliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bdf B kullanıcısına yanıt
    Hayır tabikide D Segmenti araç Fiyat olarak C Segmentler ile benzer olduğu için kıyasladım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ERA 1.5 DİZEL YAKIT VE FİYAT?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Millet hakkaten kayış kopardı. Devaluasyon oldu ama millet fiyat performans sayikliyor.

Arabadamı almıyağğhh
  • 5 ay önce bir önceki kasa elegant extrayı 68 bine aldım. Advanceden daha dolu, premium ayarında. O zaman gerçekten fiyat/performans aracıydı.

• Kusura bakmayın ama o eskidendi.Eskiden 60 bin ₺ civarı satılırken f/p idi.82 bin tl ye gitmeyen,eski teknoloji bir motora para vermezdim acikcasi.4-6800 devide kullaninca da ne ekonomi kaliyor ne bir sey.(bu devirde de pek tatmin edici degil acikcasi)Ve de 5-10 yillik 2.0 130-140 bg dizellerin eline su dokemez.

• b8 benzinli ezer geçer...................................gelsin eksiler.....

TOYOTA AVENSİS 1.6 Advance FİYAT/PERFORMANS ARACIDIR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 3 Ekim 2015; 3:22:40 >
  • yeni avensise aşık oldum diyebilirim, tasarım olarak harika olmuş.

ama 82.400 papel verip 1.6 atmosferik benzinli araba almam. 1.6 dizeli de 100 binmiş, onu da almam. gider ikinci el premium marka alırım.
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    vw ye büyük antipati var. ama eğri oturup doğru konuşmak gerekirse passat cidden ezer geçer.
  • Dış tasarım şahane iç mekan sade ama belli bir standardı var.Bence de alıp uzun yıllar baş ağrıtmadan binilecek güzel bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: FursıonnMann

Aracın liste fiyatı 82.400 TL Donanım olarak gayet yeterli,D Sınıfı konforu kalitesi zaten tartışılmaz kasada güncel motor desen millet çekmiyor felan diyor ama 4000-6800 Dev/Dk skalasında kullanıldığında 5-10 Sene önceki 2.0 130-140 hp Turbo Dizelleri bile öttürür.Top speed'de 122 TSI Passatı ezer.

Aynı donanım aynı şanzıman Dizel versiyonu ile arasında 17.200 TL Fiyat farkı varÜstelik dizel versiyon benzinliden çok daha güçsüz.Alacak olanlar için test sürüşünde felan sakın torka kanıp Dizel almak gibi bir hata yapmamalarını tavsiye ederim.

Kumandadan bagaj kapağı düğmesine bastığınızda açılışından tutun bagaj dirseklerinin saklı olmasına kadar araç kalite C Segmentlerine göre kalite kokuyor.

Son olarak benzinli Octavia'nın bile 83.600 TL Hatta opsiyonlarla 87.000 Lere dayandığı,Dizel Jetta'nın,Focus'un veya herhangi bir C Segmentinin 90-100.000 TL Olduğu düşünülürse BU ARAÇ ALINIR UZUN YILLAR SORUNSUZ KEYİFLE BİNİLİR.

1.4 tsi comfortline passatı benzer fiyata alabilirsin. Avensis kadar donanımlı ve performanslı olur. Elektrikli sürücü koltuğu gibi 3 bölgeli dijital klima gibi önemli donanım avantajları var. Bahsettiğin son hiz olarak yine passatı alması imkansız :)

Yine otomatik az bir bütçe artırarak style donanım dizel manuel Mondeo da 90 bine alınabilir. Tasarımı, donanımı yeter.

Avensis makyaj öncesinde fiyat avantajına sahipti artık değil. D sınıfında forum kabul etse de etmese de benzinli passat f/p.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 2 Ekim 2015; 3:16:51 >

• 2013 Nisan'da, 2012 model 0 Avensis Elegant'ı 53250 TL'ye almıştım. O zaman tam olarak f/p aracı idi. Şimdi değil.
    Ayrıca bir arkadaş 12-13lt'lerden bahsetmiş, bol dur-kalklı, ışıklı, kısa mesafe, yoğun şehiriçi kullanımda dahi 8.5'tan yukarısını görmedim.
  • 65000 TL olsa F/P aracı derim ama şu an değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avensislerin hepsi fiyat performans aracı bence.
  • Toyota sever birisiyim ama avensis o fiyata f/p yi geçtim alınacak bir araç bile değil. Sadece lpg ile kullanmak isteyenler için ekonomik olabilir onun dışında bir cazibesi yok benim gözümde.
  • Bu genç arkadaşın açtığı her konu saçma ,
    Kullandığı kelimeler zaten kültür seviyesini belli ediyor , "Almıyahh , Öttürür , Düdükler , Plakayı okutur"
    Buradan kimsenin de , 15 yaşındaki çocuğun lafına bakıpta "Aaa ben mutlaka Toyota almalıyım" diyecek hali yok , varsa da cidden yanlış sularda.
    Sonuç olarak ; VW her türlü bu segmentte lider , dünyadaki satış rakamlarından zaten bunu görebiliyoruz.
    VW alana salak , aptal gibi davranan arkadaşlar ,
    Herkes salak bir siz mi akıllısınız ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.