Şimdi Ara

skoda superb 1.4 tsı performansı nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
68.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz skoda superb almayı düşünüyoruz ancak bazıları 1.4 motor çekmez klimayı açtığında bayılır falan diyor
    acaba 1.8 tsı almak daha mı mantıklı?
    bide motorun yakıtı hakkında bilgi verir misiniz

TEŞEKKÜRLER.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Skoda Superb 1.4 TSI, kompakt sedan segmentinde yer alan bir otomobildir. 125 beygir güç ve 200 Nm tork üreten 1.4 litrelik turboşarjlı bir benzinli motora sahiptir. Bu motor, 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman ile eşleştirilmiştir.

Skoda Superb 1.4 TSI'ın performansı, kullanıcı yorumlarına göre genellikle tatmin edicidir. Otomobil, şehir içi kullanımda yeterli hızlanma ve güç sunarken, otoyolda da yüksek hızlarda stabildir. Çift kavramalı şanzıman, vites geçişlerini sorunsuz ve hızlı bir şekilde gerçekleştirir.

Yakıt tüketimi açısından Skoda Superb 1.4 TSI, karma kullanımda ortalama 6,5 litre/100 km civarında yakıt tüketir. Bu rakam, sedan sınıfı için oldukça ekonomiktir.

Skoda Superb 1.4 TSI Active donanım paketi, konforlu bir sürüş deneyimi için gerekli tüm özellikleri sunar. Bunlar arasında klima, elektrikli camlar, merkezi kilit ve çok fonksiyonlu direksiyon simidi bulunur.

Genel olarak Skoda Superb 1.4 TSI, performans, yakıt ekonomisi ve donanım seviyesi açısından dengeli bir otomobildir. Sedan sınıfında uygun fiyatlı ve konforlu bir seçenek arayan kullanıcılar için iyi bir seçim olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1.4 tsı motor içinmi122 hp bence yeterli yakıt tüketimi şehir içi 8.5 lt dışı 5.4 litre olması gerek yanlış hatırlamıyorsam.güzel arabadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: samican

1.4 tsı motor içinmi122 hp bence yeterli yakıt tüketimi şehir içi 8.5 lt dışı 5.4 litre olması gerek yanlış hatırlamıyorsam.güzel arabadır
    benim bildiüim skoda 125 bg sehir dışı da 5.5 bunlar tabi fabrika verisi gerçek te ne kadar tutar bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samican

1.4 tsı motor içinmi122 hp bence yeterli yakıt tüketimi şehir içi 8.5 lt dışı 5.4 litre olması gerek yanlış hatırlamıyorsam.güzel arabadır
    Gereksiz konuşanlara bakma 1.4 tsi motor gayet iyi performanslıdır.O söyleyenler daha önce bu motoru taşıyan bir araç kullanmışlar mı da ezbere konuşuyorlar.Bu arada araç sanırım 1.4 tsi 125 bg.
  • Forumda aynı motora sahip Passat Tsi kullanan Taner Göde abimiz var.Ona bir mesaj at ya da o burayı görünce yazar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Forumda aynı motora sahip Passat Tsi kullanan Taner Göde abimiz var.Ona bir mesaj at ya da o burayı görünce yazar zaten.
    1.4 motor o kasayı çekmez falan hikaye. Gayette iyi çekiyor
    Araç hakkını veriyor performans konusunda o ağırlığa göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

1.4 motor o kasayı çekmez falan hikaye. Gayette iyi çekiyor
    Araç hakkını veriyor performans konusunda o ağırlığa göre.

Alıntıları Göster
    Bencede problemsiz çeker.Bu çekmez muhabbeti yapanlarada gıcık kapıyorum.Herhalde bu arabaya bu motoru sanayiide koymuyorlar.Adamların mühendisleri var.Bu adamlar bunca sene boşa okumamışlar.Bu arada Birkan siz superbi sattınız mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SKODA OCTAVİA 1.6 TDI NASIL?
    8 yıl önce açıldı
    VW JETTA 1.2 TSi ALINMALI MI ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gavurdağlı
    Bu arada Birkan siz superbi sattınız mı?

Özel sebeplerden dolayı satılmaktan vazgeçildi ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gavurdağlı
    Bu arada Birkan siz superbi sattınız mı?

Özel sebeplerden dolayı satılmaktan vazgeçildi ..

Alıntıları Göster
    fuarda inceledim bu aracı çok hoşuma gitti. kullanılan malzeme çok kaliteli.oturaklı bir araç....
    çekme konusuda saçmalık nasıl çekmez.... gülerim ben buna hangi çağda yaşıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

fuarda inceledim bu aracı çok hoşuma gitti. kullanılan malzeme çok kaliteli.oturaklı bir araç....
    çekme konusuda saçmalık nasıl çekmez.... gülerim ben buna hangi çağda yaşıyoruz.

Alıntıları Göster
    şehir içi 10-11 litre yakıyor ona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: postal58

Sakin kullanımda 9,4 civarı ortalama rahatlıkla tutturulabiliyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: postal58

Sakin kullanımda 9,4 civarı ortalama rahatlıkla tutturulabiliyor

Alıntıları Göster
    Tasaruf ve çok abartılacak bir performans değilse amacınız 1.4 yeterli ama daha fazal güç için 1.8TSİ.Gerçi o perforansıda hangi yollarda kullanıcaksınız o da ayrı bir soru işareti?

• quote:

Orijinalden alıntı: erdor

Tasaruf ve çok abartılacak bir performans değilse amacınız 1.4 yeterli ama daha fazal güç için 1.8TSİ.Gerçi o perforansıda hangi yollarda kullanıcaksınız o da ayrı bir soru işareti?

Alıntıları Göster
    Gayet yeterli olacaktır

Şehir içi tüketimi de 10 litre civarlarındaysa çok kötü değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

Gayet yeterli olacaktır

Şehir içi tüketimi de 10 litre civarlarındaysa çok kötü değil.

Alıntıları Göster

1.6 turbo 180'lik insignia'da çekmez diyorlar, sıfr 1.6 olduğu için..

Kulakdan dolma bilgisizlik tavan yapmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

1.6 turbo 180'lik insignia'da çekmez diyorlar, sıfr 1.6 olduğu için..

Kulakdan dolma bilgisizlik tavan yapmış..

Alıntıları Göster
    1.4 motor çekmeyebilir ama 1.4tsi motor öyle bi çeker ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlh.94

1.4 motor çekmeyebilir ama 1.4tsi motor öyle bi çeker ki

Alıntıları Göster
    Bn şimdi superb yi tekrar inceledim gerçkten çok güzel bi araba motoru olsun kasası olsun tasarımı olsun çok güzel fiyatı da gayet uygun bnce alınabilir bir araba bana göre passat a göre eksiği yok fazlası var galiba skoda olduu için herkes almıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mlh.94

Bn şimdi superb yi tekrar inceledim gerçkten çok güzel bi araba motoru olsun kasası olsun tasarımı olsun çok güzel fiyatı da gayet uygun bnce alınabilir bir araba bana göre passat a göre eksiği yok fazlası var galiba skoda olduu için herkes almıyor.

Alıntıları Göster
    acaba 1.4 tsı alıp chip tuning mi yaptırmak lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahcasa

Yüksek performan istiyorsanız 1.8 tsi alırsınız.
    Yoksa 1.4 tsi'nin performansı gayet tatminkar
  • quote:

Aynı motora sahip olan passat kullanıcısıyım.Ve 2 hafta önce chip tuning yaptırdım ve inanılmaz fark etti.Şuan aracım 155hp ve çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonnyCaqe

quote:

Aynı motora sahip olan passat kullanıcısıyım.Ve 2 hafta önce chip tuning yaptırdım ve inanılmaz fark etti.Şuan aracım 155hp ve çok memnunum.

Alıntıları Göster
    122 HP ve 200 NM tork kesinlikle yeterli ve yakıt tüketimi de makul (şehir içi 9 L, şehir dışı 6 L civarı) .

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.