Şimdi Ara

Audi A3 1.2 tfsi mi Golf 1.4 tsi highline mı?( Araç alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
1
Favori
7.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ikisi de ayni fiyat 72 bin bandinda alinabiliyor. ???

Edit : arac alindi.kendime degil arakadasa aldik.

1.4 tsi comfortline dsg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkmenson -- 2 Ocak 2016; 13:36:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A3 icin kendim ambition donanimi gerekli goruyorum arac cok sik oluyor. Ama yanilmiyorsam 1,2 tfsilerde ambition gelmiyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

A3 icin kendim ambition donanimi gerekli goruyorum arac cok sik oluyor. Ama yanilmiyorsam 1,2 tfsilerde ambition gelmiyo

Ne yazik ki manuel atraction + advanced pakrt. Yani booş sayilir. Maslak audi de 1 tane siyah var. Kararsiz kaldik renginden dolayi. 1.4 manuel highline golf heryerde var. Ikisi de nerdeyse ayni fiyat 72 bin

• Benim tercihim Audi olurdu daha cok begeniyorum

• golf al bence

• Audiyi alırdım
  • Siyah araba alma hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW JETTA 1.2 TSi ALINMALI MI ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bn golf alırdım belli bi şeyden sonra insan opsiyon istio audi çok boş araba sıkıo belli müddet sonra al golfü geç hocsm
  • VAG 1.2 TSI mı ? VAG 1.4 TSI mı ? Cevap Golf.

• a3 golfün ağabeyidir ve a3ün rakibi de golf değildir.a3 tercih edin.
  • Çok daha boş da olsa audi. Audiye biniyorum demek var volkswagene biniyorum demek var.

• Audi premium oluyo benim gözümde, alt yapı aynı da olsa seat mı vw mi desen vw derim, ama burada audi ağır basıyor gibi, ve 1.2 motor her zaman daha fazla tercih ediliyor, az yakıyor ve vergi avantajı var, bayii lerde 1.2 golf hiç bulunmazken 1.4 golf çok var.
    Donanım eksiği tam ne bilemiyorum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf audi'ye biniyorum diye boş araç tercih edecekseniz kendi tercihiniz... golf highline'da hemen hemen her şey var. tercihim golf olurdu
  • golf alırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • boş ve manuel vitesli audi ilerde çok zarar ettirir a3 torsiyon 1.4 golfte bağımsız süspansiyon yer alıyor, a3 ün iç dizaynı benim pek hoşuma gitmiyor, bu şartlar altında golf tercih ederdim

• aslında ben genelde donanımcıyımdır ama bahsi geçen araç a3 olunca ben audi diyorum.
    yarın öbürgün donanım azlığından sıkılırsanız kendiniz kişiselleştirmek adına bişeyler yapabilirsiiz arabaya
    jant yay s3 body kit gibi

ek olarak a3 olursa cam tavan ve bi-xenon olursa çok şahane olur.

ek2: hocam audinin sitesinde başlangıç fiyatı 83 bin gözüküyor ama advance paketle beraber nasıl 72 ye alınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobra41 -- 1 Ocak 2016; 13:20:54 >
  • Golf 1.4 tsi highline

boşboş araca binmek üzer, sonradan doldurmakta öyle kolay değil. Zaten her donanımı sonradan takamazsınız taktıklarınızda dünya para olur ve ikinci elde bu sonradan taktığınız donanımlarda genelde para etmez. A3'ün mevcut donanımı beni tatmin eder derseniz o zaman başka.

1.2tsi ve 1.4tsi konusuna gelince. Jetta 1.2tsi dsg test sürüşü yapmıştım, performansı fena değildi yani öyle çekmiyor vs. gibi bir durumu yoktu ama tabi öyle performanslı bir motorda değil. Beklentilerinize bağlı ama performans takıntınız yoksa 1.2tsi'de mutsuz etmez kanımca. 1.4tsi golf'te kullanıyorum. Çekişi gayet iyi, performans yine süper değil ama yeterlinin bir tık üstünde. 140-150'ye kadar falan baya tatmin eder çoğu kişiyi sonrasında nefesi kesilmeye başlıyor. Yakıt tüketimleri hakkında karşılaştırma yapamam ama 1.4tsi öyle çok yakan bir motor değil. Ben 8 litre civarı bir ortamayla geziyorum klima sürekli açık, kullanım normal ve agresif arası, 1.2tsi olsa bu kullanım şekliyle muhtemelen ya aynı ya da daha fazla yakardım.

• Audi tabiki de

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Bu masallar eskide kaldı artık yıl 2016 Kimse kimsenin abisi ablası değil aynı malları sırf sidik yarışı için farklı fiyata satıyorlar. Özellikle ne oldum delisi memleketimiz Türkiye'de.

• masallar eskide kalsaydi A3 le golfun arasinda boyle bir fiyat ayrimi olmazdi.ustune ustluk audi bizzat vw nin premium markasidir.servise gidip bunlari onlara bir anlatin bence,artik masala mi gulerler,yoksa size bir yerlerinimi acar gulerler bilemem
    a3 un oldugu yerde golf lahana tursusudur.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.