Şimdi Ara

TOYOTA AVENSİS 1.6 Advance FİYAT/PERFORMANS ARACIDIR! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makyajdan önceki fiyatla süperdi. Ama bu tiple evlat olsa sevilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

4000-6800 Dev/Dk skalasında kullanıldığında

Helal olsun, bir de egzoz yaparsan tam olur.
  • Sunrooflu avensis gerçekten güzel. Aaaaa 1 dk unutmuştum avensise eklenmiyor. O zaman corolla alalım cam tavanlı. Aaaa o da mı yok. Neyse sonuçta jepan arabası iyidir alalım hadi
  • Bir önceki makyajlı kasa e.extra 55-60 civarindayken öyleydi

• quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Bu genç arkadaşın açtığı her konu saçma ,
    Kullandığı kelimeler zaten kültür seviyesini belli ediyor , "Almıyahh , Öttürür , Düdükler , Plakayı okutur"
    Buradan kimsenin de , 15 yaşındaki çocuğun lafına bakıpta "Aaa ben mutlaka Toyota almalıyım" diyecek hali yok , varsa da cidden yanlış sularda.
    Sonuç olarak ; VW her türlü bu segmentte lider , dünyadaki satış rakamlarından zaten bunu görebiliyoruz.
    VW alana salak , aptal gibi davranan arkadaşlar ,
    Herkes salak bir siz mi akıllısınız ?

Senini trolllük yapman'dan daha saçma olamaz.Kimsenin kültür seviyesinin eleştiremessin hele tanımadığın birinin eleştiriyorsan kendi seviyen zaten ortadadır.Sanal platform burası arada canım sıkılır değişik kelimeler kullanırım kimseyi bağlamaz veya bununla statü belirlenmez

15 Yaşındada değilim 17 yaşındayım.Bilgi ve beyin olarak en azından senin gibi DÜDÜKlenmeyi seven vw fanatiklerinden öndeyimdir.Burada Golf'cüğü övmek ile arabadan anlıyor olunmuyor.

Hayatında Eline anahtar alıp Bir tane motor'un üst kapağının açmamışsındır.Burada ağkam kesme.

Son olarak Bu ülkenin %50'si milleti sağan malum partiye oy verdiği için herkezin aptal olması veya vw'in tercih edilmesi şaşırılacak bir durum değil.Bu ülkenin milletinden herşey beklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FursıonnMann -- 2 Ekim 2015; 19:02:12 >

• şu ergeni biri sustursun lütfen yetti artık nekadar uydur kaydır araç varsa fp aracı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu araç performanslı kullanımda 12-13 litre yakar, normalde de 10 litre altını görmez, illa tüp mü takacak herkes.

LPG'siz bu araca binilmez, LPG'li araca binen adamın da 90.000TL vermesi ayrı bir saçmalık.

dizele binmeside sacmalik ozaman

• quote:

Bu araç performanslı kullanımda 12-13 litre yakar, normalde de 10 litre altını görmez, illa tüp mü takacak herkes.

LPG'siz bu araca binilmez, LPG'li araca binen adamın da 90.000TL vermesi ayrı bir saçmalık.

Bende var hocam. Ekonomi kaygisi olmadan kullaniyorum aracim lpgli, yaz aylarinda klima hep acikken 9,5 lt kis aylarinda 8,5 civari yakiyor. Uzun yolda 7 lt yakiyor. Ben aldim hemen lpg taktim. İzmirdeyim, kullanimin yarisi agir trafik yarisi da 120km sabit hiz otoban.

• F/P aracı kaldı mı?

• Avensis'in kesinlikle f/p aracı olduğunu düşünmüyorum.Avensis incelemesi konusunun altına da yazmıştım.Araba D segmenti ama arkada havalandırma kumandaları yok artık C segmenti araçta bile bunu sunuyorlar.Kaput desen gene D segmenti bir araç için çok demode çünkü çubuklu.Araç içi eşya gözleri yetersiz.Eşya gözlerinin ve kapıdaki gözlerin içi kumaş kaplı değil ne koysan ses var.Bir vites topuzu var insanı bu ne biçim vites topuzu diyor.Ayna düğmeleri hala eski toyotadakilerle aynı demode.Segmentindeki rakipleri ise çok dişli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

Avensis'in kesinlikle f/p aracı olduğunu düşünmüyorum.Avensis incelemesi konusunun altına da yazmıştım.Araba D segmenti ama arkada havalandırma kumandaları yok artık C segmenti araçta bile bunu sunuyorlar.Kaput desen gene D segmenti bir araç için çok demode çünkü çubuklu.Araç içi eşya gözleri yetersiz.Eşya gözlerinin ve kapıdaki gözlerin içi kumaş kaplı değil ne koysan ses var.Bir vites topuzu var insanı bu ne biçim vites topuzu diyor.Ayna düğmeleri hala eski toyotadakilerle aynı demode.Segmentindeki rakipleri ise çok dişli.

Bu kaput isi yeni mondeoda da cubuklu hocam. Geri kalan kisimlara arac sahibi olarak katiliyorum. Ben bir bucuk yil once 54000 tlye aldim. O zaman avantajliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolvo -- 2 Ekim 2015; 20:01:01 >
  • evolvo kullanıcısına yanıt
    Sen VW fanatiği değilmiydin hocam, yanlış mı hatırlıyorum?

• Yarın dersim olmasa senle uğraşırdımda..Boş insanlarla uğraşacak kadar boş zamanım yok.
  • quote:

Kesinlikle öyle değil hocam, yakın akrabamda Avensis T27, 1.6 atmosferik, Elegant var, 7.8 lt karma tüketimi var. 9 litreyi görmeniz bile zor. 12-13 demişsin, yapma, etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: FursıonnMann

Yarın dersim olmasa senle uğraşırdımda..Boş insanlarla uğraşacak kadar boş zamanım yok.

Lise kaçtasın
  • quote:

Yarın dersim olmasa senle uğraşırdımda..Boş insanlarla uğraşacak kadar boş zamanım yok.

Lise kaçtasın
  • atmosferik motora rağmen fiyatı hiçte uygun değil, turbo benzinli emsalleri benzer fiyatlarla, mesela insignia..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Lise kaçtasın

3'teyim niye sordun?
  • quote:

quote:

quote:

Lise kaçtasın

Şu çocuğu yarın okuldan alalım , tenhada sağlam bir

Salondan bir tane arkadaşımla senin gibi 8 taneyi aynı anda döverim

Edit:Ciddi ise özgüvenin varsa okuluda evin adresinide Yarın sabah kaçta okula gideceğim güzegahıda veririm.
    Hem macera olur hemde yarınki antremanı senin üzerinde atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FursıonnMann -- 2 Ekim 2015; 22:01:28 >

• quote:

quote:

quote:

Lise kaçtasın

Şu çocuğu yarın okuldan alalım , tenhada sağlam bir

Yok hocam ben kaba kuvvet sevmem gerek yok oyle seylere. Ama okuldan alip bir vw bayisine goturebiliriz azcik oynasin arabalarla koltugu ileri geri yapsin filan

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.