Şimdi Ara

(Donanım listesi açıklandı) Makyajlı 1 serisi fiyatları belli olmuş. 2 serisine 1.5 motor gelmiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
3
Favori
3.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  (Donanım listesi açıklandı) Makyajlı 1 serisi fiyatları belli olmuş. 2 serisine 1.5 motor gelmiş.

Yeni BMW 118i - 5 Kapı Hatchback Otomatik 1.598 136 hp 91.123
    Yeni BMW 120i - 5 Kapı Hatchback Otomatik 1.598 177 hp 104.719
    Yeni BMW 116d - 5 Kapı Hatchback Otomatik 1.496 116 hp 100.031
    Yeni BMW 116d ED - 5 Kapı Hatchback Manuel 1.496 116 hp 91.123

Yeni BMW 218i Coupé Otomatik 1.499 136 hp 102.844
    Yeni BMW 218i Cabrio Otomatik 1.499 136 hp 122.300

http://www.bmw.com.tr/tr/en/general/price_list/index.html

Donanım listesi.

http://www.bmw.com.tr/tr/en/newvehicles/1series/5door/2011/donanim_paketleri/116d.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 23 Mart 2015; 23:38:13 >

• Pahalı olmuş 91 bin, 75-80 civarına bıraksalar belki alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Emir -- 21 Mart 2015; 15:48:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen seneki ile aynı fiyatları . Dizel otomatik seçenegi gelmiş olması iyi. Ama tabi m paket falan ekletince bu fiyat 111 i bulur rahat mercedesle kafa kafaya gelmiş oluyor. Ben tercih etmezdim açıkçası.
  • Araba güzel ama ingiliçce.
  • Urban Line + cam tavan + Xenon vs 120.000 TL olabilir...

E normal ne bekliyordunuz ? Dizel otomatik sonuçta A180'e ve Volvo v40'a sağlam bi rakip geldi

• en yakın zamanda gidip 1.18i için pazarlık yapacağım bakalım 91.120 tl dediklerini araca biraz daha ucuza alabilecekmiyiz yoksa 3 serisindeki gibi bayiye gittiğinde internet fiyatlarının üzerinde bir fiyatlamı karşılaşacağız.
  • 1 yerine 2 alınır fiyat farkı azmış ama 2.0 motorlu 2 serisi alanlara büyük kazık oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • araç oluşturucuya bi bakmak lazım, xenon, cruise ekletince ne olacak bakalım
  • Yuh... Baz donanım mı bunlar ???

• golfe verilecek parayla bunu almak daha mantıklı
  • Fiyatlar opsiyon ekleyince fırlıyor hadi buna kabul diyelim ama ilerde aracın bir parçası, lastiği felan değişecek olsa bir tomar para ödüyorsunuz.. ikinci elde çok değer kaybediyor.. kaskosu pahalı.. aslan besleyen alır kullanır ama sen ben ev kedisi besleyen insanlarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreudeAmFahren -- 21 Mart 2015; 16:39:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neeceeeeeep ▲

1 yerine 2 alınır fiyat farkı azmış ama 2.0 motorlu 2 serisi alanlara büyük kazık oldu.

Aynen.
    Tam 50 bin lira daha ucuza 1.5 Coupe
    30 bin daha ucuza 1.5 cabrio var ki BMW cabrio adeta her zaman ölümsüz.
    Yani 30 bin daha ucuz cabrio ama yanyana gelince 50bin daha pahalıymış gibi olur.
    Ayrıca 3 silindirli motorun sesi oldukça sportif ve bu da 2.0 D alanlar için gerçekten can sıkıcı şeylerden bir tanesi daha.
    Sonuçta 2 serisi alan adam sportif olduğu için 2 serisini tercih ediyor. 3 serisi 3.20D alanı bir nebze anlarım da bu saatten sonra 220D'yi satıştan çekse Borusan bence gayet mantıklı olur.
  • Alinmaz. Takildigim nokta 218 coupe ve cabrio. Bunlar alinabilir belki. Cabrionun fiyati gayet uygun geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 21 Mart 2015; 16:51:01 >
  • Dizel otomatikteki şanzıman 6 ileri mi 8 ileri mi acaba? 2 serisi active tourerdaki şanzıman 6 ileri diye hatırlıyorum. Bir de şu dizel 3 serisine gelirse seyredin ortalığı.

• A380 kullanıcısına yanıt
    50 bine 1 serisi var da millet mi almadi? Bos manuel dizel 90 bin lira. Hangi mantik?

• Arkadan itiş 8zf. Bu motor çok uzun ömürlü değil. 2 yıl sonra yerine önder çeker ve daha güçlü bir versiyon gelir.

• 8 ileri olmasi lazim. 2 serisindeki onden cekisliler icin gelistirildi diye biliyorum. 1 serisi arkadan itis oldugu icin halen ZF8 var.

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Motor yeni. 2 yil sonra da aynisi gelecek ama farkli sanzimanla. 2 serisindeki haliyle gelecek.

• 2.18i bekleyen bir tanıdığım var. En baz donanımı kaça bırakırlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

8 ileri olmasi lazim. 2 serisindeki onden cekisliler icin gelistirildi diye biliyorum. 1 serisi arkadan itis oldugu icin halen ZF8 var.

Cevap için teşekkürler.
    Doğru active tourerın önden çekişli olduğunu unutmuştum. 8 ileri zf süper olmuş.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.