Şimdi Ara

(Donanım listesi açıklandı) Makyajlı 1 serisi fiyatları belli olmuş. 2 serisine 1.5 motor gelmiş. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
3
Favori
3.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haberelectro

Motor yeni. 2 yil sonra da aynisi gelecek ama farkli sanzimanla. 2 serisindeki haliyle gelecek.

Motor yeni ama aslında yeni değil demek istesim. Mercedes makyajda a ve cla için dizel 136 ya geçerse 1 serisine makyajdan sonra 116 lığı kullanmaz. Zaten 3 serisi için düşük hacimli yüksek güçte bir dizel gerekli. Onu kullanırlar yeni kasada1 için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski 1.18 170 hp degilmiydi simdi 1.18 de beygir dusmus ayni motorda 1.20 170 hp yapmislar..

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Mercedes ancak yeni kasalarda o motora gecer. B serisi makyajinda 2.1 litre 136 lik motoru korudular. A ve CLA icin de aynisi olur. A serisi yil sonunda makyajlanacak.

• ilginç halbuki zf nin 9 ilerisi var önden çekişli araçlar için. Evoq falan da kullanıyor onu.
  • FreudeAmFahren kullanıcısına yanıt
    Ev kedisi benzetmesi son derece yerinde hocam. Bizi aşar bu seviye. Opel Vw forda devam

• çok para, asla değmez sırf premium diye c sınıfına 100bin+ para bağlamak enayilikten başka birşey değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 serisi içi güzel ama kasası gördüğüm en çirkinlerinden birisi.
    Elbette beğeniler değişkendir.
  • Çok pahalı bence.

1.6 eat 165hp benzinli peugeot 308(henüz gelmedi)
    1.2 120hp dizel eat 308

gibi seçenekler daha mantıklı, daha alınası duruyor.

Şimdi çıkıp bmw ile pug mu kıyaslıyorsun diye atlayacaklar için peşinen cevap vereyim. Evet, kıyaslıyorum ne var? Sen kıyaslamıyorsan git bmw al.
  • 2-3 seneye 2.18 i cabrio alıyorum kesinleşti
  • quote:

Orijinalden alıntı: disparity

2-3 seneye 2.18 i cabrio alıyorum kesinleşti

En mantıklısı. Tr paket yeterli. 115 e bıraksalar canavar olur.
  • Baz fiyatı 33.243,00 € olan bir 1.16d Line'a park asistanı, bi-xenon farlar, ısıtmalı ön koltuklar, hafızalı koltuklar, hız sabitleyici, adaptif far, Harman-Kardon müzik sistemi, otomatik klima ve fark yıkama ekleyince fiyat oldu size 52.229,00 €

52.229.00€x2,77 =
  • millet golfle aynı fiyata satılmasını bekliyor
  • 2 serisi active tourerda led farlar standart tr'ye gelen araçlarda. Borusan bu uygulamayı 1 ve 2 serisi diğer araçlarda da yapmalı bence...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski 1 kasasını gördüğümde kafamı çevirip bir daha bakmazdım. Şu an hayalimdeki araba oldu bu tasarım ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Çok pahalı bence.

1.6 eat 165hp benzinli peugeot 308(henüz gelmedi)
    1.2 120hp dizel eat 308

gibi seçenekler daha mantıklı, daha alınası duruyor.

Şimdi çıkıp bmw ile pug mu kıyaslıyorsun diye atlayacaklar için peşinen cevap vereyim. Evet, kıyaslıyorum ne var? Sen kıyaslamıyorsan git bmw al.

Peugeot ile bmw kıyaslıyorlar.
  • 6 ay sonra f20 1.16i mi satıp dizel otomatik bir araba almam gerekiyor, şimdiden kara kara düşünüp üzülüyordum, bu haber güzel oldu.
  • Baz donanıma 100 bin.
    Sonra dolu golf 90 bine pahalı.
    Dolu 308 80 bine pahalı.
    Bmw sudan ucuz

• Arkadan itiş +zf8+cabrio benim gözümde 122.000 lira eder fiyatlandırma bence güzel alıcısı çıkar.

• 2 serisinin fiyatlarına lafım yok ama 1 serisi çok pahalı.
    Golf ile arasında kalite olarak çok fark olduğunu düşünmüyorum.
    Baz 1 serisi yerine full Golf, Astra, 308 gibi araçlar tercih etmek daha mantıklı.

• 218 cabrio fiyatı çok iyiymiş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.