Şimdi Ara

(Donanım listesi açıklandı) Makyajlı 1 serisi fiyatları belli olmuş. 2 serisine 1.5 motor gelmiş. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
3
Favori
3.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intrepid I kullanıcısına yanıt
    hocam bence çok yanlış düşünüyorsunuz 122 bin TL cabrio satıyorlar hocam yapmayın ben şaşırdım gayet güzel fiyatlandırma cla'nında satışlarını kesebilir.hem yaz geldi cabrio satar ayrıca coupesi bile 100 bin tl olmuş cla alırsan en az 130 bin çıkaracaksın bence mantıklı
  • he paşalar he golfle aynı paraya satacak adamlar ok
  • Bunlar baz fiyat, asla böyle alamazsınız, bayiler yok tekno paket, yok türkiye paketi, yok bilmemne paketi diye yüklü getirirler aracı, internetteki rakamlardan alakasız fiyatlarla karşılaşırsınız. C sınıfı hatch'e 75den fazla para harcamak günah resmen. İnsaf.
  • Line ile bir paket koydunmu kafadan 15 k ekleyeceksin bir kere.
    Klasik pazarlama taktiği.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 serisi 4 kapılsı yokmuydu.
  • bmw 2 serisi 2.0 dizel alanlar yandı işte. nereden baksan 60 bin lira zarar var.

düşünsenize 160 bine araç aldınız 1 yıl sonra aynı modelin 100 bin liralık modeli geliyor. zarar etmez misiniz?

bana dizel-benzin az yakıyor, performans muhabbeti yapmayın. bmw bir güzel... kullanıcılarını sevdi.

---

aynı c220 cdi, c180 gibi oldu bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 22 Mart 2015; 13:28:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

bmw 2 serisi 2.0 dizel alanlar yandı işte. nereden baksan 60 bin lira zarar var.

düşünsenize 160 bine araç aldınız 1 yıl sonra aynı modelin 100 bin liralık modeli geliyor. zarar etmez misiniz?

bana dizel-benzin az yakıyor, performans muhabbeti yapmayın. bmw bir güzel... kullanıcılarını sevdi.

---

Bu konuda çok fazla yorum gelince yazayım dedim. Coupe 220d alanlar ciddi anlamda çok donanımlı, m paketli, 18 jantlı 184 beygirlik efsane motor şanzıman ve sürüş keyfine sahip araçlarını pazarlıklı olarak 150–155 e aldılar.

Şuan 100 bin gördüğünüz araca bu donanımı eklerseniz temizinden 130 u geçer. 20 bin farkta o motor için değer. Alanlar zarar etmedi yani.

Cabrio yu tek geçerim yalnız. Boş pakette zenon varsa tamam. Şahane.

• 218i cabrio bu piyasada bedavadan biraz fazla olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

quote:

bmw 2 serisi 2.0 dizel alanlar yandı işte. nereden baksan 60 bin lira zarar var.

---

Bu konuda çok fazla yorum gelince yazayım dedim. Coupe 220d alanlar ciddi anlamda çok donanımlı, m paketli, 18 jantlı 184 beygirlik efsane motor şanzıman ve sürüş keyfine sahip araçlarını pazarlıklı olarak 150–155 e aldılar.

Şuan 100 bin gördüğünüz araca bu donanımı eklerseniz temizinden 130 u geçer. 20 bin farkta o motor için değer. Alanlar zarar etmedi yani.

M paketler 214 bin lira gibi bi fiyattan satıldı hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Neeceeeeeep ▲

quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

quote:

---

M paketler 214 bin lira gibi bi fiyattan satıldı hocam.

Yok be hocam. O liste fiyatı. Müthiş indirim yaparak satıyorlardı. Ben 3.20 ied alacakken satış temsilcisi 155 e ağzına kadar dolu 220d teklif etmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 22 Mart 2015; 19:48:43 >

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Onu bilemem ama internette otoparkın, otomobil dünyamın 2 serisi için yaptığı incelemedeki araçlar m paketti ve 214 bin lira gibi bir fiyatı olduğunu belirtmişlerdi. Size nasıl böyle bi kıyak yapmışlar anlayamadım

• A3 yerine 1 serisi bmw alınır bence
  • Bu bünye aralıkta 115 e c coupe gördü :)

121.500 e 2015 3.20ied tr paket veriyorlar. Zenonlu falan.

Millet passat aladursun ne diyelim.

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Ahaha hocam ya sizde bir şey var ya sitelerde yazan fiyatlar yalan. Araba almaya sizle gitmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Neeceeeeeep ▲

Onu bilemem ama internette otoparkın, otomobil dünyamın 2 serisi için yaptığı incelemedeki araçlar m paketti ve 214 bin lira gibi bir fiyatı olduğunu belirtmişlerdi. Size nasıl böyle bi kıyak yapmışlar anlayamadım

Kıyak herkese yapıldı. Başka forumlarda konusu da açıldı hatta. 150-155 aralığında alanlar vardı. Estoril m paket hifi sunroof. Temel donanımlar ile birlikte.

Yeni 1 dizel otomatik gelmesi hem de 3 silindir kolay devir Çeviren bir motor ile 8 zf nın bir arada olması güzel bir gelişme. Fiyat konusunda ise golf ile benzer rakamı beklemek hata olsa da en ucuz dizel otm golf 80 lira iken bu aracın %25 fazla fiyat ile piyasaya sürülmesi bir miktar fazla olmuş gibi. Almancası olan bir Arkadaş Almanya da iki Aracın en ucuz dizel otm modelleri Arasında ne kadar fiyat farkı var söylese keşke. Tahminim 2-3 bin eur vardır Max.

• Liste fiyatlarına çok takılmamak lazım. 2.0 tdi a4 + cc 127 lira idi mesela.

C coupe nin c edition olanına 115 dedik. Amg olanıda hemen teslim 125 idi. Ama az fark vardı jant modeli, spoiler, direksiyon, kırmızı emniyet kemeri, kırmızı dikiş vs.

Bunlar hep ekstra durumlar tabi. C coupe kasa değiştireceği için bu indirim. A4te aynı şekilde. 2.20d hiç satmadığı için bir ara dediğim gibi sıfır karla veriyoruz diyorlardı.

Mesela şuan makyajsız 118i estoril m paket 170 lik gelişmiş göstege sunroof vs 104 lira. 1.16d 85 lira.

2016 itibarıyla bu fiyatlar hayal olur. 125 e boş 1.4 a4, 170 e c coupe alınır.

• bmw 2 serisine 1.5 motor ötv açısından iyi olmuş ama,1.6 200hp lik çok yakan bir motor lazım ;)

• Liste fiyati makyajsizla hemen hemen ayni fakat makyajsizin indirim orani ve standart donanimi yuksekti.Indirim orani dusuk tr paket zayif olur ama kasa cok guzel olmus makyajsiza gore.Kisaca bence ragbet olacaktir.2 serisi fiyat olarak cok iyi bakalim indirim ve standart donanim ne olacak.

• Fiyatlar beklediğim gibi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.