Şimdi Ara

Güncel KONTÖR fiyatları. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
219.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SKELETER

İçimden bir ses Vodafone eksik kalmaz oda bu ara yapar zam diyor

Piri konu güzel olmuş bu arada saol.

sizde sağolun.

elimden geldiğince güncel tutacağım.
  • Ben avea ya geçtim niye turkcellin hedıyelerinin eskisi kadar olmaması sebebiyle Hem avea daha ucuz
  • yanlıs demıyorsam eger
    1 kontur 18 kuruş
    yanı 1 dakıkada yaklasık2 ile 4 kontur arası gıdıyor ise
    2 dakıkada 36 kuruş
    4 dakıkada 72 kuruş gıdıyor ıse..

BU NE YAAAAA ADAM SOYUYORLAR RESMEN ADALETMI BU YA

ya arkadaslar akıl var mantık var adam telefonla konustugu zaman 1 dakkıkada 72 kuruş nedemek ya.
    bu adamın bır gun ıcınde bır kac kısıyle konusması var vede bır ay boyunca konusması var,yanı demek ıstedıgım bızım aldıgımız 16 ytl lık kontur ıdarelı kullanıyoruz,oysa bu bıle yetmıyor..
    hatta ayda 2 defa kontur alıyoruz 32 ytl cok para ya.
    1 dakıka ıcın 72 kurusu cok buluyorum..
    ındırımlerde bır yere kadardır,bız farklı oparatorlerı arıyoruz oralarda ındırımler olmuyor..
    ötv, vtv,tvt vergileri derken olan en alttakı vatandasa oluyor..

almıcak bunları boykot etcek bakalım nasıl şirketler batıyor
    1 dakıkada olsa olsa 20 kurus gıtmesı lazım,buda cok ama olsun

• Kontör almamak malesef çözüm değil. Yani pek çok insan için telefon bir lüks değil, ihtiyaç.

Mümkün olduğunca az konuşmak bir yere kadar etkili oluyor. Bunu GSM operatörleri de kabul ediyor zaten. Fiyatları yukarı çektiğimizde Türk tüketicisi de ona göre konuşmasını kısıyor diye.

Birde bu zamlar gsm lerden de öte ülkenin genel problemi. Dünyanın en pahalı benzini bizde, avrupanın iletişimde en pahalı vergiside bizde. Adeta deli dumrul vergileri.

Telefon için ödediğimiz vergiler: Katma değer vergisi, özel iletişim vergisi, gsm lerin ödediği ve bizden çıkardığı kurumlar vergisi, telsiz vergisi.

Aklıma gelmeyen varsa ekleyin arkadaşlar.
  • quote:

Kontör almamak malesef çözüm değil. Yani pek çok insan için telefon bir lüks değil, ihtiyaç.

Mümkün olduğunca az konuşmak bir yere kadar etkili oluyor. Bunu GSM operatörleri de kabul ediyor zaten. Fiyatları yukarı çektiğimizde Türk tüketicisi de ona göre konuşmasını kısıyor diye.

Birde bu zamlar gsm lerden de öte ülkenin genel problemi. Dünyanın en pahalı benzini bizde, avrupanın iletişimde en pahalı vergiside bizde. Adeta deli dumrul vergileri.

Telefon için ödediğimiz vergiler: Katma değer vergisi, özel iletişim vergisi, gsm lerin ödediği ve bizden çıkardığı kurumlar vergisi, telsiz vergisi.

vergiler çok ağır gerçekten. üstüne bir de çoklu hat kullanıyorsanız hepsi size bindiriliyor.mesela bende 4 tane hat var. her ay benden ister istemez 4 adet tk telsiz vergisi kesiliyor.peki kullanan kim?tek kişi....
    bizleri fiyat kandırmacaları yüzünden çoklu hat kullanmaya da operatörler zorluoyor bir bakıma.
    sırf her ay tk telsiz vergisine 0.89x4=3,56ytl para cebimden uçmuş oluyor.aslında herkeste durum böyle ama çoğu kişi kontörlü hat kullandığından vergi alanmıyormuş gibi sanıyor.
    benim de 1 faturalı 3 faturasız hattım var.

artık herşey belli standartlara gelmeli ki bizde istediğimiz operatörü bi 2.sine ihtiyaç kalmadan kullanalım. bu böyle gitmez...
    nerdeyse bi eee pc taşır gibi cebimizde 2-3 ceple dolaşıyoruz....

• bende kontur kalmadıgı ıcın.
    evdekılerın telını aldım vede 1 dakıka cıvarı konustum,2 dakıkada deıl yanı..
    gıden kontur 7 konturdur türkcell den...

yani cok para,bız gun ıcınde konuscaz,bırde haftaları ve bır ayı dusunun
    üff ya
  • fiyatlar çok kötü ama paylaşım güzel
  • Arkadaşlar şimdi 150 kontörün gelmesi çok kötü oldu.Çünkü artık 100 kontör yükleyip kampanyaya katılmak yalan olabilir.Artık 150 kontör yükleyin cart curt olsun diye duyabiliriz. 150 kontörde 25 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: netcii

quote:

Kontör almamak malesef çözüm değil. Yani pek çok insan için telefon bir lüks değil, ihtiyaç.

vergiler çok ağır gerçekten. üstüne bir de çoklu hat kullanıyorsanız hepsi size bindiriliyor.mesela bende 4 tane hat var. her ay benden ister istemez 4 adet tk telsiz vergisi kesiliyor.peki kullanan kim?tek kişi....
    bizleri fiyat kandırmacaları yüzünden çoklu hat kullanmaya da operatörler zorluoyor bir bakıma.
    sırf her ay tk telsiz vergisine 0.89x4=3,56ytl para cebimden uçmuş oluyor.aslında herkeste durum böyle ama çoğu kişi kontörlü hat kullandığından vergi alanmıyormuş gibi sanıyor.
    benim de 1 faturalı 3 faturasız hattım var.

artık herşey belli standartlara gelmeli ki bizde istediğimiz operatörü bi 2.sine ihtiyaç kalmadan kullanalım. bu böyle gitmez...
    nerdeyse bi eee pc taşır gibi cebimizde 2-3 ceple dolaşıyoruz....

Aynen palyalço olduk pantolonun iki cebinde de telefon var. Komik görünüyor

• Turkcell faturalı hat kullanmak kontörlü kullanmaktan daha avantajlı bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dervişçimli

Turkcell faturalı hat kullanmak kontörlü kullanmaktan daha avantajlı bence.

faturalı hatlara pek kampanya yapılmıyor ki.

3 operatörün de kontörlü hattını kullanıyorum. hangisinde kampanya varsa ona geçiyorum. neredeyse 1,5 - 2 yıldır iletişime para ödemiyorum. kontörleri yükleyip transfer yolu ile satıyorum. hediyeleri bana kalıyor.
  • 150 KONTOR 25 YTL OLARAK ÇIKTI . VE BEKLENEN KAMPANYA BU KONTOR MİKTARI ÜZERİNE YAPILDI . EN UCUZ yazıp 7000e GÖNDER . 150 YÜKLE TARİFE İÇİ 5 DK 2 KONTORE KONUS. 250 YÜKLE 5 DK 1 KONTORE KONUS
  • biri şu fiyatlara dur desinnn gitti gidiyorrrrr....
  • inşallah kampuscelle de 100kontör yükle şu kadar, 150kontör yükle bu kadar gibi bir uygulama gelmez. maedm takip ediliyoruz isteklerimizi yazalım da duysun birileri...
  • vodafone 250 kontör 38 ytl oldu.

tüm operatörlerin 250 kontör fiyatı 38 ytl oldu.

teşekkürler vodafone.

konu fiyat olunca diğer operatörlerden hiç geride kalmıyorsun. alkış
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

vodafone 250 kontör 38 ytl oldu.

teşekkürler vodafone.

/>
  • çok pahalı yaaaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

vodafone 250 kontör 38 ytl oldu.

teşekkürler vodafone.

zam ne zaman gelecek bılgın varmı vodafon 100 luk
  • ooh Allah bereket versin . iyi sömürüyorlar valla
  • kontör çok pahalı bu yüzden genelde faturalı kullanmak zorunda kalıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.