Şimdi Ara

GÜNCEL MAC MİNİ DENEYİMİ.......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mac mini i5 2.3ghz 2gb ram mac os lion 10.7.3 kullanmaya başladım 2. işletim sistemi olarak 64 windows 7 kurdum. klavye ve mause hepsi olabilir sorunsuz çalışıyor. 2 bilgisayarım var gibi şimdi, istediğin yere taşıyabiliyorsun laptoptan daha kolay her hangi bir tv, monitör bul yeter gittiğin yerde, birde kablosuz mause ve klavye alırsan uzaktan itnternet tv si yapabilirsin. istediğin gibi upgrade edebilirsin... 2 gb ram yetersiz bu yüzden 8 gb e çıkarmak zaruri, ssd 120-240 gb ekleyip roket hızıba çımayı düşünüyorum. monitör olarak tek geçecğim süper kalite full hd hp 2301 ile 23" ekrana -parlaklığa ve renklere doyamıyorsunuz. tv de görüntü oluyor, görüntü video larda ve resimller de hdmi bağlantı ile çok net ancak internet sayfa yazılarını bazı full hd tvler tam desteklemiyor. harfler silik görünüyor, ayarlarla ilgisi pek yok. o yüzde nalacaksanız dvi çıkışlı monitör yada tv ye bağlantı yapın.
    en güzel görüntü nası elde edilir diyorsanız, mac mini ile dvi hp 2301 monitör dvi bağlantısı...
    güncel mac mini deneyimi...saygılarımla

• hdmı cıkısı var bunlarda
  • hdmi çıkış ta olsa televizyon olan ekranlar ile monitör olan ekranlar arasında fark vardır, televizyonların çözünürlükleri aynı olsada DPI'leri düşüktür, piksel aralıkları daha fazladır. hal böyle olunca da televizyonlarda internet sayfaları, ve metin gibi şeylerin okunmas daha zordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp3er

Mac mini i5 2.3ghz 2gb ram mac os lion 10.7.3 kullanmaya başladım 2. işletim sistemi olarak 64 windows 7 kurdum. klavye ve mause hepsi olabilir sorunsuz çalışıyor. 2 bilgisayarım var gibi şimdi, istediğin yere taşıyabiliyorsun laptoptan daha kolay her hangi bir tv, monitör bul yeter gittiğin yerde, birde kablosuz mause ve klavye alırsan uzaktan itnternet tv si yapabilirsin. istediğin gibi upgrade edebilirsin... 2 gb ram yetersiz bu yüzden 8 gb e çıkarmak zaruri, ssd 120-240 gb ekleyip roket hızıba çımayı düşünüyorum. monitör olarak tek geçecğim süper kalite full hd hp 2301 ile 23" ekrana -parlaklığa ve renklere doyamıyorsunuz. tv de görüntü oluyor, görüntü video larda ve resimller de hdmi bağlantı ile çok net ancak internet sayfa yazılarını bazı full hd tvler tam desteklemiyor. harfler silik görünüyor, ayarlarla ilgisi pek yok. o yüzde nalacaksanız dvi çıkışlı monitör yada tv ye bağlantı yapın.
    en güzel görüntü nası elde edilir diyorsanız, mac mini ile dvi hp 2301 monitör dvi bağlantısı...
    güncel mac mini deneyimi...saygılarımla

Hayırlı olsun kardeş, acaba ne kadara aldın? Bende almayı düşünüyorum da, %18 kdv yi almıyorlarmış diye duydum, bu kampanyadan mı aldın?

• tsk ederim 1500 e aldım istanbul bilişimden, hp 2301 monitörle imac lerden fakı yok süper görüntü... tavsiye ederim...
  • quote:

tsk ederim 1500 e aldım istanbul bilişimden, hp 2301 monitörle imac lerden fakı yok süper görüntü... tavsiye ederim...

Sagol kardeş, bende Philips 234EL2SB var, senin monitörden almıştım ie olanından ama baktım sadece dvi çıkışı var, benim laptopa uymadı, gittim bunla degiştirdim. Sence bunda da görüntüsü iyimidir? Ve bu cihazın 2gblık ram i var, sence yeterlimi olurmu ios program geliştirme için? Hızı nasıl? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: neu84

quote:

tsk ederim 1500 e aldım istanbul bilişimden, hp 2301 monitörle imac lerden fakı yok süper görüntü... tavsiye ederim...

Sagol kardeş, bende Philips 234EL2SB var, senin monitörden almıştım ie olanından ama baktım sadece dvi çıkışı var, benim laptopa uymadı, gittim bunla degiştirdim. Sence bunda da görüntüsü iyimidir? Ve bu cihazın 2gblık ram i var, sence yeterlimi olurmu ios program geliştirme için? Hızı nasıl? :)

Yeni mac minideki 2gb ram kesinlikle yeterli olmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn991402

quote:

quote:

Yeni mac minideki 2gb ram kesinlikle yeterli olmuyor.

Hmm tşk ederim. Peki çok pahalı mı ramler, yaklaşık ne kadarlar yükseltmek istesem.

• quote:

Hmm tşk ederim. Peki çok pahalı mı ramler, yaklaşık ne kadarlar yükseltmek istesem.

2 x 4 kingston 100 TL vatanda.
  • quote:

quote:

Eyvallah kardeş, iyiymiş fiyatı.. Bakalım artık macmini alacak para bulabilirsem en kısa zamanda almak istiyorum. Aklımca ios programlama ögrenecem ortada ne bi mac var ne de bi iphone um :).. hiç destek olanda yok, türkiye bi steve job unu şimdiden kaybetti bile :) :)
  • quote:

quote:

quote:

Eyvallah kardeş, iyiymiş fiyatı.. Bakalım artık macmini alacak para bulabilirsem en kısa zamanda almak istiyorum. Aklımca ios programlama ögrenecem ortada ne bi mac var ne de bi iphone um :).. hiç destek olanda yok, türkiye bi steve job unu şimdiden kaybetti bile :) :)

şu anda mac mini vatanda 1220 TL, varsa ufak olsa da bir şansın, kaçırma, fiyat çok iyi

• quote:

quote:

quote:

quote:

şu anda mac mini vatanda 1220 TL, varsa ufak olsa da bir şansın, kaçırma, fiyat çok iyi

oww şimdi gördüm mesajını kardeş, sadece cumartesi için mi geçerliydi :( seninkiyle aynı özelliklerdeki olan mı bu fiyat?

Şimdi baktımda aynıymış seninkiyle, ama world ve access e özel diyor o indirim. Benim kredi kartım yok ne yazıkki :( zaten o kadar cash te yok şuan.. neyse ben bi mutfaga gidip bi bardak soguk su içiyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neu84 -- 25 Şubat 2012; 22:14:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.