İyi sistemler hocam keyifli forumlar |
RX6800/3800X Sistem topladık 21.700TL (2. sayfa)
-
-
2000 civarına max b550 gigabayt anakart alabilirsin zaten bence bütçen çok yoksa tavsiyem ryzen degil intel i5 12400f ve h610 anakart üzerinden git intel anakartları daha uygun
www.incehesap.comGigabyte B550M DS3H AMD B550 Soket AM4 DDR4 4733(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/gigabyte-b550m-ds3h-anakart-fiyati-60930/?ref=akakce&v=1.48
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 23 Mayıs 2023; 13:27:1 >
-
Tamamdır, dipnot olarak aldım. Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu arada hayırlı olsun ekran kartı olarak ne aladınız
-
Tek RX 6800 aldım 7bine. Başka bir şey almadım şimdilik hocam.
Normalde konsol köylüsüyum biliyorsun hocam, fiyatlar berbat olmadan almışken alayım dedim.
Teşekkür ederim.
rx 6800 güzel bir ekran kartı 16 gb vram ile güzel fiyat 2.el büyük ihtimal aldınız
tavsiyem amd lerde watman tarzı problemler oluyor psu ya iyi para yatırın 6800 için 750w bir psu gereksede siz 850w gold bir güç kaynagı tercih etmeniz sizin yararınıza olucaktır
gene ryzen veya intel gene kendi tercihiniz keşke bütçeniz olsa ddr5 ve ryzen 7000 serisinden gitseniz ama maglesef bütçe meselesi
-
Hem ciddi masraf oluyor hemde benim için gereksiz. Bu sistemde Linux kurup, emulator de Zelda oynayacağım. Linux ile işim bitince de maksimum hackintosh falan yaparım belki. 4K monitör var zaten, FSR'dir ayarlardan kısma yaparım, orta şeker alt bileşenlerle de yetinirim. Ki benim hatırladığım, 2600 ryzen işlemci bile benim için yeterli düzeyde. Aslında bunlar güçlü işlemciler.
RX 6800
için alınabilecek en uygun fiyatlı işlemciler
Ryzen 5 5500 veya Core İ3-12100F / 13100F
+ 500 tl ile Ryzen 5 5600
-
Hocam hiç uğraşma benim sistemi vereyim sana evlendim 2 yıldır yatıyor ryzen 7 5800x + rtx3080 + 2.5 TB SSD sıvı soğutma vs.vs.
-
Ben de 6800 ekran kartı kullanıyorum. Sana faydası olacaksa işlemci olarak ryzen 5 5600, anakart olarak asus prime b550m-a wifi, güç kaynağı olarak ise asus tuf 750w bronze kullanıyorum. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım.
-
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler hocam. Not aldım.
Mantıklı. Teşekkür ederim hocam.
B450 tomahawk max. Ryzen 3800X 4bine aldım.
@Silkolet nasıl olmuş hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 23 Mayıs 2023; 22:53:38 >
-
3800x güçlü bir işlemci 8/16 olması bile emulatör ve oyun vs işler için yeterli görevi görücektir b450 tomohawk max zaten amd nin b450 serisindeki en iyi ankartı iyi kelepir diyebiliriz hayırlı olsun
-
Haydaaa. Founders Edition mu bu? Aldığım parçalar temiz, garantili. Model ney hocam bunun.
İkimize de hayırlı olsun. Sizde ki kart güzel duruyor ama.
Teşekkürler hocam. AMD tarafından çıkamıyorum ben ya. Sempatim var. Bana da öyle geldi. Piyasayı bilmiyorum pek.
Aynen AMD Stock kartı elimdekiyle takas ederek aldım garanti filan hak getire tabi
Gayet güzel fiyat o zaman emulatöre asko nun dediği gibi iyi gidecek işlemci.
Steam den ekleyin hocam benim nickname aynı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu tarz stok referans model için muhakak bir termal macun pad ve temizlik yaptırın çünkü 2020 de çıktı bu model sonuçta bir 2000 tl temizlige muhakak verin derim
-
Sistemi kurayım, ilk iş sizi eklerim. Bu fiyatları değerlendirmek lazım dedim, apu yaparım tamam dedim. Biranda böyle bir sistemle cikageldim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X