Şimdi Ara

RX6800/3800X Sistem topladık 21.700TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5600 aşağısı ve b450 anakart aşağısına bakmayın. power minimum 600w. bir de az da olsa m2 ssd alın.

neden 5600 diyorum aşagısındaki mimari değişiyor. neden b450 diyorum pcix ve m2 ssd hızları hepsi gen4. power için ise ne kadar güclü alırsanız o kadar wattmansız ve sorunsuz kullanırsınız. iyi forumlar.

not: 32 gb ram alabilirseniz süper olur. 3200 mhz olsun ama 32 gb olsun yani. 3600 4000 mhz olacağına aynı rakamlara 32 gb yapın. ramin etkisi çok azdır mhz olarak.

• asko56 kullanıcısına yanıt
    İçini kendimiz açıp yapabilir miyiz. Uygun fiyata getiririz. Vidaları aç, termal değiş yapsa mesela. Ya da uygun fiyata var mı bilmiyorum ama sıvı soğutma.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Aldığım kişi yeni yapmıştı. Furmark da %40 fan devrinde 72-73 derecede çalışıyordu.
    Yalnız kart 800gr neredeyse baya fırlatsan adam indirir. Uzay sistemde bükmez umarım pci girişini 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aschil A kullanıcısına yanıt

wallahi bende şu araba kredimi bitiriyim bende rx6800 e gözümü diktim gibi yaza bakacagım piyasaya bu arada sizde kartınızı uzun süre kullanmak istiyorsanız bir temizlik ve termal macun vs yaptırın garantisi bitti ise

• Silkolet kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kendim kasa yapmayı planlıyorum, kasalara verilen tutar gereksiz masraf bence. Bir deneyeceğim bakalım.

Bence de şu an fiyatlar iyi ülkede ne olduğu belli değil ucuzdan kapatmak iyi oldu.
    Apu denedim 5600G ile fena değil ama yetersiz kalıyordu Switch emulator unde dock çıkışı alacaksanız.

ozaman sorun yok gayet iyi yaz ayına girdik sonuçta ama uzay montajda 72-73 derece normal mi degilmi onu tartmak lazım

AP201 kaptım nays ile 1800e geldi. Tipi filan hoş ve daha ufak boyutta bir kasa isterseniz bakın.
    Hep hayalim mini itx yapmak ama doğru dürüst anakart modelleri yok olanlarda ciddi pahalı oluyor.

Garantisi 11ay faturalı hocam. Bitince bakayım diyorum. Dahili bileşenlerin üyesine yakışır hareket olur bana kalırsa almanız.

Size tavsiyem, çok beklemeyin. İleriye dönük sıkıntılı olacak gibi ekonomi. Benim acelede ondan.

72-73 kasadaydı şimdi kendim uzay montaj yapacağım.
    XFX Swift vardı aslında daha da büyük soğutucu ama uzunluk sıkıntı olur ve fiyatı daha uygun diye bunu tercih ettim.

Hocam sizin kart neydi, 6700 mü? Ne kadara aldınız.

bende çok istiyorum amma kredi bir yandan market fiyatları bir yandan belimi büküyor kredi borcum agustos ayında bitiyor zamlı olsa bile yapacak bir durum yok pc olmasa bile biliyorsunuz series s im mevcut zaten ordan devam ederim

RX 6800 6800 gibi rakama geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkolet -- 23 Mayıs 2023; 23:14:38 >
    Pişti olmuşsun hocam. İnceleme testlerine bakıyorum, 4K monitör de beni götürür bu kart. Tabi 6900 falan değil yalnız benim ciddi beklentim yok.

Hala eksiğim var gerçi, onlarida tamamlar bu meseleyi kapatırım.

Ben 4K da RX 6600 ile BF2042 oynuyordum. RSR ve FSR ile yapılıyordu bir şeyler. Bu çok daha rahat takılır özellikle 16GB vram ile. RT dışında pek problem yaratmaz.

Series zaten şu durumda inanılmaz avantajlı duruyor. Can kurtarıyor her şekilde. Ekonomik şartlara rağmen bende nakit avans kullanarak aldım, yapacak bir şey yok. İleride hiç alamam belki diyerekten. Bende PC yok birde. Zururi ihtiyaç olarak bakıp kendimi tatmin ediyorum

RT performansı umrumda değil ya. Yüksek çözünürlük ve sabit 60FPS alsam bana yeter.

O zaman gayet yeterli olur.

• Kasa bakındım hafif. @Outlaw-E corsair 4000D airflow önerdi. Bir tık pahalı göründü bana ya. Ram olarak ne önerirsiniz. Geriye birde PSU kaldı, FSP marka modellere bakacağım.

4000D yi kullandım 2 sene önce malzeme kalitesi ve soğutma olarak çok iyi bir kasa. Fiyatı aynen bir tık yükselmiş artık.
    Ben GSkill kullanıyorum 16GB Stick 840TL.

PSU için bütçe ne kadar?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.