Şimdi Ara

GÜNCEL OLARAK 900 İLE 1000 TL'YE ALINABİLECEK TELEFONLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malum telefon alacağımız zaman yeni çıkan telefonlara bakar araştırmaya başlarız, herkes gibi ben de bir araştırma yaptım. Donanım Haber'in forumunda çok güzel bir kıyaslama vardı. Şimdi tekrar baktım ama bulamadım. Hatta konuyu paylaşan arkadaş kendi telefonununda lumia olduğunu yazmış telefonları kategorilere ayırmış çok güzel bir konu idi. Eğer bu mesajı okursa burdan da paylaşım ve fikirlerini sunmasını isterim.
    Evet bir telefon almaya niyet ettik ve bunun en önemli nedeni geçen sene almış oldugum wonder oldu geçen sene almıştım o zamanın fiyatı ile 750 lira idi ki aldıgım zaman 1 sene öncesinden piyasaya sürülmüştü.Şimdi ise nefret ediyorum telefonumdan hiç ama hiç stabil değil rom yükleme vs. şeyler var ama ben ve ben gibiler öyle şeylerden anlamaz risk almaz orjinali bozmaz.uzun lafın kısası kafamda 3 telefon kafama yattı.
    bunlardan ilki

1.NEXUS 4 ( Telefonun özelliklerini inceledim 2 gb ram işlemcisi vs özellikleri ile 900 küsüre alınabilecek performans açısından iyi bir telefon ama galaxy wonderıda bu etkenlere bağlı olarak almıştım şimdi ki durum belli 1 sene öncesinden çıkmış olması tedirgin ediyor ve bu telefonu aldıgım gibi kullanmak istiyorum rom vs olaylara girmeden başımı ağrıtmadan )

2.NOKİA LUMİA 920 YADA 820 ( wonderdan önce hep nokia kullanmıştım nokia nın geri kalmışlığı wp ile iş ortaklığı tedirginliği ve piyasada yeni oluşundan dolayı kimsenin fikir beyan etmemesinden androide yönelmiştim başta söylediğim arkadaş wp nin en stabil yazılım oldugunu açıklamış.nokia kamerasıyla kasa kalitesiyle yazılımının stabil olmasıyla kafamı çeldi bu yönde yönelmemi sağladı.ama marketindeki uygulama sayısının azlığı ücretli uygulamaların çokluğu ve bazı oyunlarda kasma meydana gelişinden hala kafamı karıştırıyor.)

3.GALAXY S4 MİNİ ( telefonun yeni çıkmış olması ortalama bir seviyede olması :) )

Evet arkadaşlar fikriniz nedir bu konuda maximum 1000 tl olmak üzere bir telefon almak istiyorum. illa ki bu yazdıklarım olcak diye bir şey yok bunlar dışında da önerebilceğiniz bir şey olursa onlara da açığım.şu sıralar 1 gb ramdan 2 gb rame geçiş dönemi varmış gibi hissediyorum 1 sene sonra bütün telefonlar 2 gb ram kapasitesine sahip olacak beklesem mi ne yapsam bilemedim yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

• Nexus 4 aralarında en iyisi ama xperia SP ye de bak ancak nexus un daha iyi olduğu kanaatindeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende xperia sp almaya karar verdim
  • Dostum ben de telefon arastırıyorum ilk butcem 600 felandı sonra dedim almısken iyi birsey alıyım butceyı arttırdım . Senin gibi en fazla bın tl verebılırım . Bahsettıgın ikilemler bende de var ve farklı konu acmama gerek yok burdan takip ederim . Yalnız merak ettıgım sey mevcut telefonunda ne tür sorun cıktı ?

Ben baslangıcta butcem 500 600 iken lumia 520 dusunuyordum sonra işte butce artınca bazı androidli telefonlara da baktım ama androidli telefonların belli süreden sonra kastıgını soyluyorlar , wp8 de bu oran daha azmış . bu nedenle wp8 daha iyi gibi .

Son olarak andoridli telefonlarda zamana dayalı kasma-donmaların cözümü yok mu ? yazılımsal bir şey ise format atınca gecmez mi ? yoksa donanımsal olarak mı zayıflıyor ?
  • xperia lar genelde ekranlar cok ısınıyor bu da insanda stress yaratyor acıkcası uzun sure telefonla oyun felan oynamak yaşamını etkiler :))
  • O fiyat aralığında alınabilecek en uygun cihazlar Xperia SP ve Nexus 4 tür.
  • bır yıla yakın nexus kullanmıs bırı olarak o fıyatta xperıa sp onerırım,ayrıca nexus uzak ara spden daha cok ısınır,ve sarj olarakta daha cabuk su koyverir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: typre256

Merhaba Arkadaşlar,

Malum telefon alacağımız zaman yeni çıkan telefonlara bakar araştırmaya başlarız, herkes gibi ben de bir araştırma yaptım. Donanım Haber'in forumunda çok güzel bir kıyaslama vardı. Şimdi tekrar baktım ama bulamadım. Hatta konuyu paylaşan arkadaş kendi telefonununda lumia olduğunu yazmış telefonları kategorilere ayırmış çok güzel bir konu idi. Eğer bu mesajı okursa burdan da paylaşım ve fikirlerini sunmasını isterim.
    Evet bir telefon almaya niyet ettik ve bunun en önemli nedeni geçen sene almış oldugum wonder oldu geçen sene almıştım o zamanın fiyatı ile 750 lira idi ki aldıgım zaman 1 sene öncesinden piyasaya sürülmüştü.Şimdi ise nefret ediyorum telefonumdan hiç ama hiç stabil değil rom yükleme vs. şeyler var ama ben ve ben gibiler öyle şeylerden anlamaz risk almaz orjinali bozmaz.uzun lafın kısası kafamda 3 telefon kafama yattı.
    bunlardan ilki

1.NEXUS 4 ( Telefonun özelliklerini inceledim 2 gb ram işlemcisi vs özellikleri ile 900 küsüre alınabilecek performans açısından iyi bir telefon ama galaxy wonderıda bu etkenlere bağlı olarak almıştım şimdi ki durum belli 1 sene öncesinden çıkmış olması tedirgin ediyor ve bu telefonu aldıgım gibi kullanmak istiyorum rom vs olaylara girmeden başımı ağrıtmadan )

2.NOKİA LUMİA 920 YADA 820 ( wonderdan önce hep nokia kullanmıştım nokia nın geri kalmışlığı wp ile iş ortaklığı tedirginliği ve piyasada yeni oluşundan dolayı kimsenin fikir beyan etmemesinden androide yönelmiştim başta söylediğim arkadaş wp nin en stabil yazılım oldugunu açıklamış.nokia kamerasıyla kasa kalitesiyle yazılımının stabil olmasıyla kafamı çeldi bu yönde yönelmemi sağladı.ama marketindeki uygulama sayısının azlığı ücretli uygulamaların çokluğu ve bazı oyunlarda kasma meydana gelişinden hala kafamı karıştırıyor.)

3.GALAXY S4 MİNİ ( telefonun yeni çıkmış olması ortalama bir seviyede olması :) )

Evet arkadaşlar fikriniz nedir bu konuda maximum 1000 tl olmak üzere bir telefon almak istiyorum. illa ki bu yazdıklarım olcak diye bir şey yok bunlar dışında da önerebilceğiniz bir şey olursa onlara da açığım.şu sıralar 1 gb ramdan 2 gb rame geçiş dönemi varmış gibi hissediyorum 1 sene sonra bütün telefonlar 2 gb ram kapasitesine sahip olacak beklesem mi ne yapsam bilemedim yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

920 guzel ama ben sahsen wp degıl androıd secerek alım yapardım,s4 mınıdense kesınlıkle nexus,ve nexustansa kesınlıkle xperıa Sp.

• Xperıa sp hızlı ve saglam,kafan rahat eder.

• Ben wp8 kullanicisiyim,forumlara goz atiyorumda herkeste bir xperia sp sevdasidir gidiyor,baktim fiyatina ozelliklerine resmi garantili cihaz 1150 tl ve cift cekirdek 1 GB ram var.benim bilnedifim bi durummu var Bu tel ile ilgili anlamadim,sp Alana kadar 1199a LG optimus g alirim 4 cekirdek 2 GB ram I var

• quote:

Orijinalden alıntı: typre256

Merhaba Arkadaşlar,

bunlardan ilki

Nexus 4 guzel ama nazık kasası var,ve kartta takcam dersen bu acılardan xperıa sp guzel,bataryada rakıpsız o cıvarda

• lumia 820 alan biri olarak param çıkıssa nexus 4 alırdım
  • Xperia sp paran yetıyorsa 1000 lıraya hem hızı hem saglamlıgı hem kalıteyı yasatan telefon,aldım alırkeb acabalarım vardı fakat cok ıyı telefon sımdı memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: tanseltan

Ben wp8 kullanicisiyim,forumlara goz atiyorumda herkeste bir xperia sp sevdasidir gidiyor,baktim fiyatina ozelliklerine resmi garantili cihaz 1150 tl ve cift cekirdek 1 GB ram var.benim bilnedifim bi durummu var Bu tel ile ilgili anlamadim,sp Alana kadar 1199a LG optimus g alirim 4 cekirdek 2 GB ram I var

ben de merak edıyorum xperia sp onerıyorsunuz peki nasıl bir + sı var ? Hep aynı kısıler sureklı xperia onerıyor ama su yuzden al felan demıyorsunuz . Zaten bir konuda nicklerini gorsem xperia demiştir diyorum bakıyorum xperia :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: istisnalarKaideyiBozmaz

quote:

Ben wp8 kullanicisiyim,forumlara goz atiyorumda herkeste bir xperia sp sevdasidir gidiyor,baktim fiyatina ozelliklerine resmi garantili cihaz 1150 tl ve cift cekirdek 1 GB ram var.benim bilnedifim bi durummu var Bu tel ile ilgili anlamadim,sp Alana kadar 1199a LG optimus g alirim 4 cekirdek 2 GB ram I var

ben de merak edıyorum xperia sp onerıyorsunuz peki nasıl bir + sı var ? Hep aynı kısıler sureklı xperia onerıyor ama su yuzden al felan demıyorsunuz . Zaten bir konuda nicklerini gorsem xperia demiştir diyorum bakıyorum xperia :S

Cekirdek mimarisimi ne degisikmis hocam,sp nin 2 cekirdegi LG g nin 4 cekirfeginden iyiymis dediklerine gore.ne olursa olsun 1 GB ram,8 GB dahili hafizaya vermem o parayi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: istisnalarKaideyiBozmaz

quote:

Cekirdek mimarisimi ne degisikmis hocam,sp nin 2 cekirdegi LG g nin 4 cekirfeginden iyiymis dediklerine gore.ne olursa olsun 1 GB ram,8 GB dahili hafizaya vermem o parayi

butcemi arttırdım bin lira yaptım ama sony almak ıstemıyorum . Isınma sorunu var dıyorlar ek olarak nette okudugum kadarıyla servisi bende kötü izlenim bıraktı . Burda xperia fanlıgı cok fazla gibi bence .

• istisnalarKaideyiBozmaz kullanıcısına yanıt
    Ben Lumia 720 kullanicisiyim arkadasim ama wp8 in eksikleri cok,zamana ihtiyaci var.en azindan 8.1 guncellemesini beklemek lazim kadar vermek icin.sen android cihaz dusunuyorsun ve max 1000 tl butcen varsa sinirda kalmissin :) uzun omurlu android cihaz istiyorsan 2gb ramli modellere bakmani tavsiye ederim,arastirmalarini o yonde yapabilirsin

• 8960 cıpset 8064 ten ustun,zaten cekırdek sayısından zıyade saat hızı yuksejlıgı daha yararlı su asamada,sp bu yuzden daha ıyı,sp kullanan ve memnun olanların yıne sp onermesi tabıkı dogal,1000 cıvarına aynı telefonu lg nexus julkanıcılarıda nexus onererek cevaplar zaten.

• quote:

Ben Lumia 720 kullanicisiyim arkadasim ama wp8 in eksikleri cok,zamana ihtiyaci var.en azindan 8.1 guncellemesini beklemek lazim kadar vermek icin.sen android cihaz dusunuyorsun ve max 1000 tl butcen varsa sinirda kalmissin :) uzun omurlu android cihaz istiyorsan 2gb ramli modellere bakmani tavsiye ederim,arastirmalarini o yonde yapabilirsin

aynı düşüncelere sahibiz arkadaşım hem de her konuda 2 gb ramli modeller bütçemin üstünde olduğu için biraz daha mı beklesem duygusu oluşuyor kafamda çünkü bu her zaman böyle olmuştur artık yazılıma göre donanımlar çıkarılıyor ve yazılımlar daha hızlı gelişim gösteriyorlar.
  • nexus4 bugün 4.4 kitkat aldı bilginize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.