Şimdi Ara

Güncel oyunları oynatabilecek ekrankartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nickbaron66

buldozer olayına çok üzüldüm gerçekten yeni yeni işte ama intel ezdi be hocam ivy birdgeler 3 seri çıktı galiba haswell felan geldi amd daha işlemci sunamıyor adam gibi baş edecek amd bu gidişle batarsa intel bizim varya donumuzu bile alır

haswell haziranda gelecek oyuncular için değişen çok bir şey olmayacak yine en iyi iyileştirme işlemci ile gelen gpu da gözüküyor haswell için

amd zaten cpu olarak üst segment çıkaracak atılımları yapacak gücü yok belli ki

phenom zamanında da böyleydi şimdi de böyle

orta seviye diyince amd üst seviye diyince intel gelir

batarsa 250 $ lık işlemciyi intelden 750 $ a alabiliriz tabirinizle donumuzu dahi alırlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hd7850 diyorum alınacaksa da 2gb lığı alınmalı ayrıca vtx den uzakdurun

Onaylıyorum hocam vtx hayatta almam en ucuz 7850 yine vatanda beyler diğerlerine el sürülmez 300 tl şuan yaza kalırsa 250 den alırım

bizzat bu vtx belasına yanlışlıkla bulaşmış biri olarak fan uğultusundan oyun oynayamıyorum fanı %40 a sabitledim şuan kafam rahat soğutması yetersiz malzeme kalitesi çok dandik yani 250-300 e 7850 bulabiliosan kaçırma dostum 2gb al almışken

vtx bir iki kart gördüm isminde hayır yok saphire fena değil gibi ama tabikide bi asus bi msi değil ya asus larda çok gözüm kalıyor arkadaş valalhi bir gün kıyıp paraya alacam bitane veletlerden

asusları bizzat inceledim gtx660ti asus çift fanlı dcu soğutmalı müthiş bir kart duruşu bile ayrı bir estetikdi vallahi

Hocam çok pahalı satıyorlar ülkemizde ya bilgisiyara ilk asus ile başladım anakart felan şimdi tam bir sempatizanı oldum yani cep telefonu tablet felan hep asus :D anakart işlemci kasa felan adamların her malzemesi bir kalite kokuyor bana nedendir bilin mez

benimde monitör asus valla harika yani ekran kartının malzemesi özel soğutma olduğunu çok belli ediyor zaten ve çift fan olmasına rağmen acayip sessiz çamurdan olsun asus olsun ekran kartı yükseltince asus alıcam

+100

+1000

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hd7850 diyorum alınacaksa da 2gb lığı alınmalı ayrıca vtx den uzakdurun

Onaylıyorum hocam vtx hayatta almam en ucuz 7850 yine vatanda beyler diğerlerine el sürülmez 300 tl şuan yaza kalırsa 250 den alırım

bizzat bu vtx belasına yanlışlıkla bulaşmış biri olarak fan uğultusundan oyun oynayamıyorum fanı %40 a sabitledim şuan kafam rahat soğutması yetersiz malzeme kalitesi çok dandik yani 250-300 e 7850 bulabiliosan kaçırma dostum 2gb al almışken

vtx bir iki kart gördüm isminde hayır yok saphire fena değil gibi ama tabikide bi asus bi msi değil ya asus larda çok gözüm kalıyor arkadaş valalhi bir gün kıyıp paraya alacam bitane veletlerden

asusları bizzat inceledim gtx660ti asus çift fanlı dcu soğutmalı müthiş bir kart duruşu bile ayrı bir estetikdi vallahi

Hocam çok pahalı satıyorlar ülkemizde ya bilgisiyara ilk asus ile başladım anakart felan şimdi tam bir sempatizanı oldum yani cep telefonu tablet felan hep asus :D anakart işlemci kasa felan adamların her malzemesi bir kalite kokuyor bana nedendir bilin mez

benimde monitör asus valla harika yani ekran kartının malzemesi özel soğutma olduğunu çok belli ediyor zaten ve çift fan olmasına rağmen acayip sessiz çamurdan olsun asus olsun ekran kartı yükseltince asus alıcam

+100

+1000

eğer bütçem sıkıntı diyorsanız hd6850 yok biraz zorlarım derseniz hd7850 alın 2gb modelini alırsanız yararınıza güncel oyunları biraz kısarak oynarsnız

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.