Şimdi Ara

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
28
Favori
41.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +OYUNLAR VE FİYATLAR GÜNCELLENMİŞTİR ARKADAŞLAR
    +METAL GEAR SOLİD V:THE PHANTOM PAİN STEELBOOK EDİTİON LİSTEYE FİYATI İLE BİRLİKTE EKLENMİŞTİR.
    +BUNDAN SONRA HER AY BAŞKA PLATFORMLARDAN 10 ÖZEL KOLEKSİYON LİSTEYE EKLENECEK.

HERKESE İLGİNİZDEN DOLAYI TEKRARDAN TEŞEKKÜRLER

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 14 Temmuz 2015; 8:09:26 >

• Dostum uncharted geldimi aman unutma bizi :) Onu kaçırmak istemiyorum :)
  • _EsmeR kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben aklıma yazmıştım haber verecem diye kolay kolay unutmam ama yinede sen bunu favoriye ekle ilk buraya yazacam çünkü

http://forum.donanimhaber.com/m_102503475/f_//tm.htm#102503475
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Yok hocam ben aklıma yazmıştım haber verecem diye kolay kolay unutmam ama yinede sen bunu favoriye ekle ilk buraya yazacam çünkü

http://forum.donanimhaber.com/m_102503475/f_//tm.htm#102503475

Ekledim hocam sabırsızlıkla bekliyorum :) Ps3 te alamamıştım içime çok oturmuştu şimdi hepsini bir alma şansı var kaçırmamak lazım :)
  • Teşekkürler Emre iyi akşamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyungezer.com.tr
    Sayfa Bulunamadı - Oyungezer Online
    http://oyungezer.com.tr/haber/41996-just-cause-3-collectors-edition-duyuruldu
  • AMAZON.COM'A GELDİ FİYATI 110 DOLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 9 Temmuz 2015; 21:55:59 >
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Mirror's Edge: Catalyst Eklemeyi unutma.

• İçerik çok dolu değil. 110 dolar eder mi bilemiyorum. Ayrıca figür zımbırtısınıda beğenmedim.
  • Mirror's Edge gayet iyi olmus fiyati sadece sıkıntı ama just cause 3 direkt olmamis malesef..

• Gördüm onu beyler fakat Amazon'da satışa konulduğu vakit ekleme yapıyorum,şuan Amazon'a düşmedi henüz
  • MİRROR'S EDGE:CATALYST COLLECTOR'S EDİTİON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 9 Temmuz 2015; 22:11:51 >
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    steelcase yok !!! replica yerine adam gibi bi figür olabilirdi !!! 110dolar yerine daha uygun bi rakam olabilirdi. Eksileri bunlar olsada oyunun hatrına preorder yaptım gitti bile... :))))) nalet olsun içimdeki koleksiyonculuğa ve kolektörs ediyşınn sewgisine :)))))))
  • mirrors edge şuanda sadece gamestop.com da var, ama oda sadece Amerika adresine gönderiyor, amazonada kesin gelir

Şu açıklama rahatlattı beni : Players can pre-order a copy starting today at GameStop stores in North America or online, with the other retailers worldwide to be announced soon.

EDIT : AN İTİBARİYLE GAMESTOP DAN KALDIRDILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edrarc -- 9 Temmuz 2015; 23:37:55 >

• konu bomba güncel tutmak lazım, The Order: 1886 Collector's Edition amazon'da 43.97'ye düşmüş tekrar, Premium edition indimi yakalasak süper olur.
  • Teşekürler hocam öncelikle,konuyu olabildiğince güncel tutmaya çalışıyoruz ama her an PC başında olamıyoruz malesef

Bu arada beyler ilk defa bir oyunu kaçırdık daha doğrusu tüm koleksiyon forumları da bu duyurunun haberini alamamış ve sitemlerini dile getiriyorlar.

İşte bahsettiğim koleksiyon;(NOT:KOLEKSİYON BU OLMAYABİLİR.)

www.amazon.de
    Mad Max - Ripper Edition (exkl. bei Amazon.de) - [Xbox One]: Amazon.de: Games
    http://www.amazon.de/dp/B010VNZQ22/ref=twister_B00E37W26G?_encoding=UTF8&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 10 Temmuz 2015; 3:44:22 >

• Efsane olmuş emrecim muhtemelen buraya gelmez stok sıkıntısı yaşanır amazonda da.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Abi resmi bile yok ne ara koydular onu da bilmiyorum çünkü takip ederim sürekli mad max'i sıkı hayranım burada
    Sadece Amazon.de'ye özel dağıtılmış sürüm,muhtemel hiçbir yere gelmeyecek...
  • elinde last of us pandemic edition olan var mı :)

• Ne güzel cepleri yakacak oyunlar dolayısıyla CE'ler uzun bir süre gelnez derken dökülmüş yine koleksiyon sürümleri.

Just cause 3 olmamış, o paket gitmemiş.70 dolar yap bari.

Mirror's edge figür idare eder.Koşma bir yerden atlama anını simgeleyen bir figür olabilirmiş.Figürün altında çekmece varsa ayakkabılıkta anahtar saklama gözü olarak kullanılabilir.Steelbook çok gğzel duruyor.Mass effect vari bbibir tasarımı var.Dövme olmamış.daha kalıcı bir şey olabilirmiş.

Mad max işte bu ya.Olması gereken koleksiyon sürümü.bulursak alırız.Artık paramız da geçmiyor sana kalmadı diyorlar.sanki diğerleri para veriyor biz gazoz kapağı karşılığında alıyoruz fall outtaki gibi.

Bu arada Halo V guardians CE figürü ortaya çıkmış.Fiyat 250 dolar.
    martta mı ne ön sipariş vermiştim bekliyoruz ekim ayını bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 10 Temmuz 2015; 12:33:44 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.