Şimdi Ara

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
28
Favori
41.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kebabistan

bombaaaaaa hayırlı olsun hocam.

Eyvallah sağolun,Aslında bunun en güzel yani inverted pendulum probleminin çözümüyle oynamamızı sağlaması en büyük denge problemlerinden o yüzden bence bu bedeli hak ediyor bu şey bu şekilde bir ileri bir geri ufak tepkilerle dengede kalıyor elimle çalışmıyorken dengede durduramadım fakat açınca muhteşem duruyor bu arada robot kollu olan mgs den bahsetmiyorsunuz değil mi? onuda düşünüyordum fakat vaz geçtim artık toplamakdan çok stresli hobi bence oda çok güzel aral eskiden getirirdi bunları fakat artık talep ve alım gücü azaldıgı için getirmiyor olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 11 Temmuz 2015; 22:37:06 >
  • @GOLDFALCON

İyi yatırım yapmışsın.
  • nette şöyle bi sızıntılarda var, fakat nerelerde satılık hiç bilgim yok, herkes takip etsin

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜGÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ

NOT : hahahahaha 3 platform için 3 ayrı kafa neyin kafasını yaşıo bu dice anlamadım dorusu, ama koleksiyoncuysak üçünü de alırız gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edrarc -- 12 Temmuz 2015; 3:03:58 >

• Beyler elinde Uncharted 3 figürü olupta satmayı düşünen var mı ?
  • Yine duramadım amazon.co.uk'den 31 pound + 9 pound kargoyla watch dogs dedsec edition(ps4) siparişi verdim :D

Almak isteyen varsa 2 tane kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün akşam amazon.it'den mail geldi.Titanfall'dan aldıkları 126 euroyu hesabıma iade etmişler.Gümrüksüz fiyata almış oldum :D Aynısı başıma ps4 alırken amazon.de'de gelmişti hiç vergi almamıştı onlar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00E5Y3DLA/ref=mp_s_a_1_1?qid=1436675713&sr=8-1&pi=AC_SX110_SY165&keywords=watch+dogs+dedsec+edition

Dün akşam amazon.it'den mail geldi.Titanfall'dan aldıkları 126 euroyu hesabıma iade etmişler.Gümrüksüz fiyata almış oldum :D Aynısı başıma ps4 alırken amazon.de'de gelmişti hiç vergi almamıştı onlar :D

hocam metal kasayı bana satsana

• quote:

Yine duramadım amazon.co.uk'den 31 pound + 9 pound kargoyla watch dogs dedsec edition(ps4) siparişi verdim :D

Almak isteyen varsa 2 tane kaldı.

Ne kadara geliyor TL cinsinden watch dogs :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 170tl

• quote:

https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00E5Y3DLA/ref=mp_s_a_1_1?qid=1436675713&sr=8-1&pi=AC_SX110_SY165&keywords=watch+dogs+dedsec+edition

Dün akşam amazon.it'den mail geldi.Titanfall'dan aldıkları 126 euroyu hesabıma iade etmişler.Gümrüksüz fiyata almış oldum :D Aynısı başıma ps4 alırken amazon.de'de gelmişti hiç vergi almamıştı onlar :D

Çok sanslısın kıskandım :). Başıma aynı durumun geleceğini bilsem kesin alırdım.

• 1|RESİSTANCE 3:SURVİVOR EDİTİON

2|KİLLZONE 3:COLLECTOR'S EDİTİON

3|RESİSTANCE 2:COLLECTOR'S EDİTİON
    AMAZON.COM-60 DOLAR(PS3)

4|LOTR:WAR İN NORTH:COLLECTOR'S EDİTİON
    AMAZON.İT-23 EURO(PS3)

5|MAX PAYNE 3:SPECİAL EDİTİON
    AMAZON.DE-21 EURO(X360)

6|MORTAL COMBAT 9:COLLECTOR'S EDİTİON
    AMAZON.İT-43 EURO(X360)

7|FEAR 3:COLLECTOR'S EDİTİON
    AMAZON.İT-43 EURO(X360)

8|DEAD SPACE 2:COLLECTOR'S EDİTİON
    AMAZON.İT-37 EURO-1 TANE KALDI(PS3)

9|SAİNT ROW 3:COLLECTOR'S EDİTİON
    AMAZON.İT-29 EURO(X360)

10|CASTLEVANİA:LORDS OF SHADOW :COLLECTOR'S EDİTİON
    AMAZON.İT-67 EURO-(XBOX360)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 14 Temmuz 2015; 7:55:35 >

• Arkadaşlar kısa bir süreliğine aranızdan ayrılacağım,çok fazla foruma girme imkanım olmayacağından sizlere diğer platformlardan oluşan bir sürpriz hazırlamak istedim umarım beğenirsiniz.

SÖZÜ FAZLA UZATMADAN PS4 CEPHESİNDEN ÖNEMLİ DETAYLARA GELECEK OLURSAK;

1|WATCH DOGS:DEDSEC EDİTİON şuan Amazon.de'de 41 Euro'ya kadar gerilemiş durumda.

2|İNFAMOUS:SECOND SON SPECİAL EDİTİON Sanalpazar üzerinden 129 TL'ye satılmakta.Ramazan nedeniyle tüm üyelerin hesabında 10 TL yüklü,sitede biraz dolaşır,açık artırmaya katılırsanız 30 TL'ye kadar indirim sağlayabilirsiniz

3|MAD MAX:RİPPER EDİTİON 75 Euro etiket fiyatıyla şuan listelendi,hızlı olmanızda fayda var.(Bu arada ben ve :::LOSTPLANET:::(Oğuz Abim) ön sipariş geçtik sabah sabah )

4|PES 2016 ve FİFA 2016 Steelbook Edition listeye eklendi.

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 14 Temmuz 2015; 8:43:50 >

• yaa arkadaşlar bişey sorucam, bu amazonun italyası, almanyası, fransası, vs vs Avrupa ülkelerini öneriyorsunuz ama oralardan gelen oyunların kutu üzeri yazıları, artbook ları, comic book ları vs vs gibi şeylerin içerik dilleri İngilizce olmuyor, ve ben şahsen koleksiyoncu olarak oradan gelen İngilizce hariç her oyuna uyuz oluyorum, dolayısıyla paylaşımlarınızı yaparken lütfen içerik dillerini de yazarsanız memnun olurum, ben bu zamana kadar Amerika ve ingiltereden başka hiçbir amazondan alışveriş yapmadım, en azından bu dil konusunda da paylaşımlar ve bilgilendirmeler yaparsanız bu kardeşinize de satın alma konusunda faydanız dokunmuş olur. Bilginize..

( bune be valiliğe dilekçe yazar gibi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edrarc -- 14 Temmuz 2015; 15:13:40 >
  • Fifa 16 steelbook tr gelecekmi bilgisi olan varmı? Yoksa sadece amazondan mı alabiliyoruz yine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani Cod : Black Ops 3 Juggernog Edition nerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 14 Temmuz 2015; 10:38:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

1|RESİSTANCE 3:SURVİVOR EDİTİON

2|KİLLZONE 3:COLLECTOR'S EDİTİON

3|RESİSTANCE 2:COLLECTOR'S EDİTİON
    AMAZON.COM-60 DOLAR(PS3)

4|LOTR:WAR İN NORTH:COLLECTOR'S EDİTİON
    AMAZON.İT-23 EURO(PS3)

5|MAX PAYNE 3:SPECİAL EDİTİON
    AMAZON.DE-21 EURO(X360)

6|MORTAL COMBAT 9:COLLECTOR'S EDİTİON
    AMAZON.İT-43 EURO(X360)

7|FEAR 3:COLLECTOR'S EDİTİON
    AMAZON.İT-43 EURO(X360)

8|DEAD SPACE 2:COLLECTOR'S EDİTİON
    AMAZON.İT-37 EURO-1 TANE KALDI(PS3)

9|SAİNT ROW 3:COLLECTOR'S EDİTİON
    AMAZON.İT-29 EURO(X360)

10|CASTLEVANİA:LORDS OF SHADOW :COLLECTOR'S EDİTİON
    AMAZON.İT-67 EURO-(XBOX360)

Killzone turkiyeye yollanmiyor bilgin olsun emre abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfred Kantorowicz -- 14 Temmuz 2015; 13:38:06 >

• şimdi denedim, türkiye'ye kargoluyorlar killzone u.
  • Aynen baktim bir daha ilk baktigimda baska bir satici vardi ve yollamiyordu,suanki yolluyor evet..

• tamehliyetsiz kullanıcısına yanıt
    Teknosa 14 ve 15 de getirdi büyük ihtimal yine gelecektir

• Yarın Amazon Prime day sizce bir şeyler yakalayabilir miyiz ? ne dersiniz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.